Kalla Kálmán a rendszerváltás utáni Gundel-feltámadás emblematikus figurája volt. A washingtoni külképviseleten kápráztatta el az akkori nagykövet, Zwack Péter vendégeit fantasztikus ételkölteményeivel. Láng György, a Gundel új tulajdonosa hosszasan csábította haza; Kalla végül a Gundel névnek – és amit ez a név képvisel, – nem tudott nemet mondani. A közelmúlt chef-legendája, Kalla Kálmán tehát egy estére visszatér, és Litauszki Zsolttal, a Gundel jelenlegi executive chef-jével közösen hoz létre maradandó élményt. Nem vetélkedés vár ránk, hanem szinergikus együttműködés: a két megszállott, szenvedélyes chef kreációi egy ételsorban érnek össze. Legyen egyike a 125 vendégnek, aki részese lehet ennek az egyszeri alkalomnak!
MENÜ
Gundel Prestige Brut
Kalla Kálmán meglepetése
Aranymazsolás libamáj duó, kápia lekvár
Furmint 2017 – Pelle Pincészet
Csalán velouté, fürj tojással
Spárga, hollandi mártás
Leányka 2013 – Attila Pince
Litauszki Zsolt meglepetése
Rózsaszínűre sütött őzfilé, konfitált vaddisznópofa, főtt grízes rétes, rebarbara
Cabernet Franc 2012 – Attila Pince
Túrógombóc Wampetics (mézes tejföl, eper)
Édes Szamorodni 2013 – Barta Pince