A főzőrendszereket gyártó RATIONAL nyerte az Év gyára 2023 címet

Március 22-én egy müncheni konferencia keretein belül Peter Wiedemann operatív vezérigazgató vette át az „Év gyára 2023” díjat. Az ipar és a tudomány neves szakértőiből álló zsűri döntését az alapján hozta meg, hogy a landsbergi gyártóüzem sikeresen szembesült a különféle kihívásokkal, mint például a rugalmas ellátási lánc, a fenntarthatóság és a szakképzett munkaerő igényes toborzása. Az elmúlt években a Rational rendszeres díjazottja volt Európa egyik legrangosabb iparági versenyének. Idén a RATIONAL lett az összesített győztes. (x)

A vállalatok több mint 30 éve versenyeznek a legjobbak legjobbjaival, hogy megmutassák, hol járnak egy lépéssel a többiek előtt. A Rationalnál a zsűri a siker titkát a folyamatos továbbfejlesztésben, a hosszú távú beszállítói kapcsolataiban és az egyes alkalmazottak önálló munkájában azonosította az U.i.U. részeként.„Egyszerűen igyekszünk érzelmesebben felfogni mindent” – foglalja össze a siker receptjét Wiedemann. Például a cég kezdetben a Folyamatos Fejlesztési Folyamat (CIP) minden javaslatát 10 euróval jutalmazza, az év végén pedig díjazzák a legjobb javaslatokat, amelyeket ismét jelentős pénzösszeggel jutalmaznak. Dr. Wiedemann szerint: „A csapatokon múlik, hogy eldöntsék, mit akarnak kezdeni a pénzzel. Ez jelentősen hozzájárul a csapatépítéshez és a motivációhoz."

 

„A díjat a vállalaton belüli vállalkozói elvért (U.i.U.) is odaítélték, amely képzéssel kezdődik. Két éve többek között ez vezetett egy junior csoport megalapításához, amely saját termékkel állt elő, és saját cégként forgalmazta. Az U.i.U. átfogó felelősséggel tartozik a területükért, legyen szó beszállítóról vagy főzőrendszer kiépítéséről. Dr. Wiedemann szerint: „Egy alkalmazott egyedül állít elő egy főzőrendszert, és aláírja a nevét a főzési rendszerhez."

 

A második napon a konferencia résztvevői saját szemükkel is megtekinthették a győztes gyártó üzemét. A RATIONAL csapata egy több órás gyárlátogatás során ismertette azokat a részleteket, amelyek a globális piacvezető sikeréért felelősek.

 

A versenyt a Kearny vezetési tanácsadó cég az SV Events-szel közösen szervezi. A győzteseket két szakaszban választották ki. Első lépésben a résztvevő vállalatoknak részletes kérdőívet kellett kitölteniük az értékesítési lánc minden aspektusáról. Ezen kulcsszámok alapján azonosítottak egy felső csoportot, majd második lépésben egy auditcsoport is felkereste a céget.

A Rational főzőbemutatóira Budapesten az alábbi linken lehet továbbra is jelentkezni:

https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/hu/

 

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország

Bemutató- és tréningközpont

1152 BUDAPEST

Szentmihályi út 167-169

AsiaCenter, Nyugati szárny 2.emelet

Tel.:+36302008212

 

E-mail: [email protected]

Web: https://www.rational-online.com


Facebook http://facebook.com/RATIONAL.AG
Twitter      http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube http://www.youtube.com/user/RATIONALAG

LinkedIn  https://www.linkedin.com/company/rational-ag/ 

A RATIONAL-ról

A RATIONAL csoport  világpiaci és technológiai vezető szerepet tölt be a professzionális konyhák meleg ételeinek elkészítésében. Az 1973-ban alapított vállalat több mint 1 100 főt foglalkoztat Németországban, ami világszerte összesen több mint 2 300 főt jelent. A RATIOAL a Frankfurti Értéktőzsde 2000. évi IPO-ja óta szerepel a „Prest Standard of the Frankfurt Stock Exchange”-ben, és jelenleg az SDAX-ben szerepel.

A vállalat elsődleges célja, hogy ügyfelei számára mindig maximális előnyöket kínáljon. A RATIONAL elkötelezett a fenntarthatóság elve mellett, amelyet a környezetvédelemre, a vezető szerepre és a társadalmi felelősségvállalásra vonatkozó politikáiban is kifejezésre juttat. Évről évre számos nemzetközi díj tanúsítja a RATIONAL munkájának kivételes minőségét.   (x)

 

 

 


Szent Vince napján kiderülhet, idén milyen szőlőtermés várható

Szent Vince napján kiderülhet, idén milyen szőlőtermés várható 

A hagyománytisztelő boros gazdák Szent Vincét a bor védőszentjének, neve napját, január 22-t pedig hagyományos termésjósló ünnepnapnak tartják.
Jön a mentes séfverseny

Jön a mentes séfverseny 

2025-ben hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyarországon, de talán a világszerte is egyedülálló Az Év Mentes Séfje verseny a Csak a Mentes szervezésében. 
TOP 5 budapesti gasztrohely – az év nyitányaként

TOP 5 budapesti gasztrohely – az év nyitányaként 

Az új év első hónapjában érdemes megállni egy pillanatra és időt hagyni a tervezésre, élvezni az ízeket, a pillanatokat.
Új kézben a Pastrami Étterem

Új kézben a Pastrami Étterem 

A tájékoztatás szerint az akvizíció elsődleges célja a 2009 óta létező brand megőrzése, a vendéglátóipari egység modernizálása, fejlesztése, hosszútávú működtetése.
Kilőtt a kávé ára 2024-ben

Kilőtt a kávé ára 2024-ben 

2024. december elején rekord szintre emelkedett a kávé ára a nemzetközi piacon. És az előrejelzések szerint 2025-ben tovább folytatódik a drágulás – a klímaváltozásnak köszönhetően.
Borfesztivál Újlakon

Borfesztivál Újlakon 

Csupán egy karnyújtásnyira Magyarországtól!
NAV-hír: kedvezőbb a borravaló adózása januártól

NAV-hír: kedvezőbb a borravaló adózása januártól 

Januártól már nemcsak a vendégtől kapott borravaló adómentes, hanem az is, amelyet a vendéglátó egység üzemeltetője ad.
Tokaji és egri termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat

Tokaji és egri termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat 

A Magyar Borszakírók Körének toplistája minden évben 12 fehér- és 12 vörösbort tartalmaz, az MBK tagjai ezeknek a tételeknek a vakkóstolója során ítélik oda a Magyar Bor Nagydíjat fehérben és vörösben.
Újabb hely zárt be Budapesten

Újabb hely zárt be Budapesten 

Végleg bezár a kultikus étterem.
Meghalt a magyar gasztronómia ismert alakja, a legendás étkezde lelke

Meghalt a magyar gasztronómia ismert alakja, a legendás étkezde lelke 

A Klauzál tér szívében található Kádár Étkezde nemcsak egy étterem volt, hanem egy intézmény, amelynek lelke Orbán Sándor volt. 

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.