A főzőrendszereket gyártó RATIONAL nyerte az Év gyára 2023 címet

Március 22-én egy müncheni konferencia keretein belül Peter Wiedemann operatív vezérigazgató vette át az „Év gyára 2023” díjat. Az ipar és a tudomány neves szakértőiből álló zsűri döntését az alapján hozta meg, hogy a landsbergi gyártóüzem sikeresen szembesült a különféle kihívásokkal, mint például a rugalmas ellátási lánc, a fenntarthatóság és a szakképzett munkaerő igényes toborzása. Az elmúlt években a Rational rendszeres díjazottja volt Európa egyik legrangosabb iparági versenyének. Idén a RATIONAL lett az összesített győztes. (x)

A vállalatok több mint 30 éve versenyeznek a legjobbak legjobbjaival, hogy megmutassák, hol járnak egy lépéssel a többiek előtt. A Rationalnál a zsűri a siker titkát a folyamatos továbbfejlesztésben, a hosszú távú beszállítói kapcsolataiban és az egyes alkalmazottak önálló munkájában azonosította az U.i.U. részeként.„Egyszerűen igyekszünk érzelmesebben felfogni mindent” – foglalja össze a siker receptjét Wiedemann. Például a cég kezdetben a Folyamatos Fejlesztési Folyamat (CIP) minden javaslatát 10 euróval jutalmazza, az év végén pedig díjazzák a legjobb javaslatokat, amelyeket ismét jelentős pénzösszeggel jutalmaznak. Dr. Wiedemann szerint: „A csapatokon múlik, hogy eldöntsék, mit akarnak kezdeni a pénzzel. Ez jelentősen hozzájárul a csapatépítéshez és a motivációhoz."

 

„A díjat a vállalaton belüli vállalkozói elvért (U.i.U.) is odaítélték, amely képzéssel kezdődik. Két éve többek között ez vezetett egy junior csoport megalapításához, amely saját termékkel állt elő, és saját cégként forgalmazta. Az U.i.U. átfogó felelősséggel tartozik a területükért, legyen szó beszállítóról vagy főzőrendszer kiépítéséről. Dr. Wiedemann szerint: „Egy alkalmazott egyedül állít elő egy főzőrendszert, és aláírja a nevét a főzési rendszerhez."

 

A második napon a konferencia résztvevői saját szemükkel is megtekinthették a győztes gyártó üzemét. A RATIONAL csapata egy több órás gyárlátogatás során ismertette azokat a részleteket, amelyek a globális piacvezető sikeréért felelősek.

 

A versenyt a Kearny vezetési tanácsadó cég az SV Events-szel közösen szervezi. A győzteseket két szakaszban választották ki. Első lépésben a résztvevő vállalatoknak részletes kérdőívet kellett kitölteniük az értékesítési lánc minden aspektusáról. Ezen kulcsszámok alapján azonosítottak egy felső csoportot, majd második lépésben egy auditcsoport is felkereste a céget.

A Rational főzőbemutatóira Budapesten az alábbi linken lehet továbbra is jelentkezni:

https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/hu/

 

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország

Bemutató- és tréningközpont

1152 BUDAPEST

Szentmihályi út 167-169

AsiaCenter, Nyugati szárny 2.emelet

Tel.:+36302008212

 

E-mail: [email protected]

Web: https://www.rational-online.com


Facebook http://facebook.com/RATIONAL.AG
Twitter      http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube http://www.youtube.com/user/RATIONALAG

LinkedIn  https://www.linkedin.com/company/rational-ag/ 

A RATIONAL-ról

A RATIONAL csoport  világpiaci és technológiai vezető szerepet tölt be a professzionális konyhák meleg ételeinek elkészítésében. Az 1973-ban alapított vállalat több mint 1 100 főt foglalkoztat Németországban, ami világszerte összesen több mint 2 300 főt jelent. A RATIOAL a Frankfurti Értéktőzsde 2000. évi IPO-ja óta szerepel a „Prest Standard of the Frankfurt Stock Exchange”-ben, és jelenleg az SDAX-ben szerepel.

A vállalat elsődleges célja, hogy ügyfelei számára mindig maximális előnyöket kínáljon. A RATIONAL elkötelezett a fenntarthatóság elve mellett, amelyet a környezetvédelemre, a vezető szerepre és a társadalmi felelősségvállalásra vonatkozó politikáiban is kifejezésre juttat. Évről évre számos nemzetközi díj tanúsítja a RATIONAL munkájának kivételes minőségét.   (x)

 

 

 


Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek

Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek 

Hajnali 1-ig nyitva tarthatnak a pubok a brit győzelem 80. évfordulóján.
Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon

Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon 

Tízéves az egerszalóki St. Andrea Szőlőbirtok értékeit továbbgondoló, 2015-ben az Eiffel Palace épületében megnyitott St. Andrea Restaurant.
A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.