A 15 különböző ízesítésű tömböt, tulajdonképpen húsétel-, köret- és desszertsűrítmények alkotják. Példának okáért csirke-, marha vagy lazachúsból, illetve rizsből, édesburgonyából és spárgából, valamint csokoládés palacsintából készült tabletták egyaránt megtalálhatók a kínálatban.
A gyártó azt állítja, hogy a kockákat olyan „alacsony hőmérsékletű sütési eljárással” állítja elő, amely az alapanyagok eredeti tápértékének és ízvilágának megőrzését is lehetővé teszi.
Valamennyi kapszulát bármiféle előkészület nélkül is el lehet fogyasztani, de a SquarEat szerint az ételek például mikrohullámos sütőben „megforgatva” még finomabbak lesznek. A mogyoró- és diókockák lefagyasztva mindazonáltal jégkrémként is remekül megállják a helyüket.
A kapszulák állítólag 100 százalékban természetes alapanyagokból készülnek, cukor- és gluténmentesek, illetve tartósítószert sem tartalmaznak.
A termékvonal mind ezen felül állítólag környezetbarát előnyökkel is szolgál, hiszen a csomagolását biológiai úton maradéktalanul lebomló anyagból állítják elő.
Forrás: Store Insider