Új Liszt Ferenc térként emlegetik a budai Lövőház utcát, amelynek választékát egy izgalmas vállalkozás dobja fel az idei szezontól. A Devil’s Prézli rántotthúsozó és szendvicsbár sajtómegnyitóját február 15-én tartották a tulajdonosok, Boros Gábor és Vécsei Csaba.
Mint elmondták,náluk nem újragondolták az egyszerű rántott húst, hanem komplett, extrém szendvicsekbe bújtatták. Bejelentették azt is, hogy a Hunyadi Gasztroműhelyből indult csapat további építkezésének következő állomásaként hamarosan megnyitják Budaörsön majd steakhouse és BBQ éttermüket.
Borosék, mint elmondták, azért nyitották meg saját rántott húsozójukat és szendvicsbárjukat, mert a Lövőház utcában hiányolták azt a helyet, ahol gyorsan lehet minőségi, tartalmas szendvicseket enni vagy elvinni. Nem retró rántott húsban gondolkodtak, hanem friss, nem fagyasztott magyar húsban. A 14 dekás alaphús lehet tarja, karaj, csirkecomb filé vagy csirkemell. Egyelőre a hagyományos, pirult zsömléből darált prézlivel dolgoznak, és egy chilis panko morzsával, de többféle ízesítésű morzsát szeretnének kipróbálni.
Boros Gábor és Dömök Zsolt már a Hunyadi Gasztroműhelyben és a Hunyadi Lakásbisztróban együtt dolgoztak, most csatlakozott hozzájuk a törökbálinti Like:) bisztróból Zsidákovits Richárd.
A tavaszi szezonban megnyitják majd a teraszt is, ahol késő őszig 16 asztaluk lesz.
Forrás: Fotók: Grósz Balázs