A magas minőségű konyhatechnika és a kiváló boros poharak kooperációja

A Miele számára az értékteremtés és a kifogástalan minőség alapvető szempontok. A német vállalat egyedüliként a piacon, 20 éves várható élettartamra tervezi készülékeit.

A mosogatógépeknél az alacsony víz- és energiafelhasználás mellett a tökéletes tisztítási végeredményre, valamint a poharak és edények megóvására helyezik a hangsúlyt. (pl. G 5930 SCi beépített mosogatógép 14 terítékes automatikus program min. 7 l víz és 0,83 kWh)

A Miele, a minőségben hozzá hasonlót nyújtó, több mint 250 éve fennálló Riedel Glas vállalattal stratégiai partnerséget kötött. Ennek megfelelően a Riedel kizárólag a Miele mosogatógépeket ajánlja, mert csak azokkal biztosítható hosszú távon a boroskelyhek ragyogásának megőrzése. A Miele pedig kommunikációja során a Riedel kristálypoharakat ajánlja az igényes vásárlók figyelmébe.

A boros poharak piacát forradalmasító ausztriai Riedel Glas-szal való kooperáció sikerében bízik a Miele Magyarország ügyvezetője, Jécsy Norbert is. “ A kiváló minőség és az ezzel járó élettartam a legfőbb védjegyünk. Célunk volt, hogy olyan vállalattal kössünk partnerséget, amely képes garantálni azt a szolgáltatás- és minőségbeli színvonalat, melyet a Miele-től, mint vezető háztartási gép márkától elvárnak az igényes fogyasztók. A Riedel Glass Company személyében egy olyan vállalkozást ismertünk meg, amely amellett, hogy kivívta az iparág elismerését és a saját területén maradandót alkotott, vallja a Miele által is prioritásként kezelt értékteremtő filozófiát.”

Miért különlegesek a Riedel poharai?

Az 1756 óta fennálló Riedel törekvése az, hogy az egyes borfajták jellegéhez és hangulatához méltó poharakat hozzon létre, melyek tökéletes minőséget képviselnek. A vállalat filozófiája szerint a pohár formája ugyanis nagyban befolyásolja a borfogyasztás élményét is.

Az Ausztriában és Bajorországban gyártott nemes, szőlőfajta specifikus poharak biztonságos és hatékony ápolást igényelnek, így őrzik meg ugyanis tetszetős külsejüket, illetve jellegüket. A megfelelően kezelt Riedel poharak a Miele termékekhez hasonlóan olyan maradandó értéket képviselnek, mely egy életre kiszolgálja a fogyasztókat.

Miért épp a Miele?

A német vállalat évtizedek óta kiemelt ügyként kezeli az értékes poharak és edények kímélő és alapos mosogatását és eredeti szépségük hosszú távú megóvását. Az általános tapasztalatok azt mutatják, hogy a kristálypoharaknál a lágyított víz hatására üvegkorrózió léphet fel, mely a poharak bemattulását, kifakulását okozza.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően azonban a Miele mosogatógépeiben az üvegkorrózió kialakulása jelentősen lassítható. A szabadalmaztatott Perfect GlassCare üvegkímélő rendszer ugyanis az adott programfázisnak megfelelő keménységű vizet automatikusan biztosítja, így lehetővé teszi az üvegpoharak elérhető legkíméletesebb tisztítását és ápolását. A 3D evőeszközfióknak és a megújult formájú mosogatókosárnak köszönhetően pedig a talpas poharak a felső és az alsó kosárban is biztonságosan elhelyezhetőek.

A Miele a mosogatáshoz szükséges vegyszereket is biztosítja a vásárlók számára. Saját fejlesztésű mosogatószerei és gépei kímélik a különleges ápolást igénylő Riedel termékeit is, melyek így hosszan megőrzik minőségüket. Laboratóriumi vizsgálatok során kimutatták ugyanis, hogy a Miele mosogatógépeiben, szakszerűen tisztított Riedel poharak élettartama megközelítőleg 1 500 mosási ciklusra növekszik, mely húszévnyi mosogatásnak felel meg.

A Miele mosogatógépeivel kiemelkedő mosogatási eredmény érhető el: a nemes Riedel boroskelyhek ápolásához elvárható követelményeknek minden szempontból megfelelnek, sőt túl is szárnyalják azokat.

A Riedel és a Miele partnersége tehát az értékteremtés jegyében jött létre, s hosszú távon garantálja a tökéletes minőséget, tisztaságot és a vele járó csillogást, melynek bizonyítéka a vendégek elismerő tekintete.


Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris

Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris 

A tranzakció értelmében a Culinaris Wholesale Kft. kereskedelmi tevékenységét teljes egészében a Chef Market Zrt. veszi át.
MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának

MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának 

Május 14-én tartották a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) éves Közgyűlését a pesti Vigadó épületében található VígVarjú étteremben.
A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem

A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem 

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a patinás Fővám téri Nagycsarnokban működő Fakanál étterem, amely a napokban ünnepelte 25 éves születésnapját.
Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját  

Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.
Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten 

Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.
A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.
Új Michelin-csillagos menü az égben

Új Michelin-csillagos menü az égben 

Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.
Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.