A magas minőségű konyhatechnika és a kiváló boros poharak kooperációja

A Miele számára az értékteremtés és a kifogástalan minőség alapvető szempontok. A német vállalat egyedüliként a piacon, 20 éves várható élettartamra tervezi készülékeit.

A mosogatógépeknél az alacsony víz- és energiafelhasználás mellett a tökéletes tisztítási végeredményre, valamint a poharak és edények megóvására helyezik a hangsúlyt. (pl. G 5930 SCi beépített mosogatógép 14 terítékes automatikus program min. 7 l víz és 0,83 kWh)

A Miele, a minőségben hozzá hasonlót nyújtó, több mint 250 éve fennálló Riedel Glas vállalattal stratégiai partnerséget kötött. Ennek megfelelően a Riedel kizárólag a Miele mosogatógépeket ajánlja, mert csak azokkal biztosítható hosszú távon a boroskelyhek ragyogásának megőrzése. A Miele pedig kommunikációja során a Riedel kristálypoharakat ajánlja az igényes vásárlók figyelmébe.

A boros poharak piacát forradalmasító ausztriai Riedel Glas-szal való kooperáció sikerében bízik a Miele Magyarország ügyvezetője, Jécsy Norbert is. “ A kiváló minőség és az ezzel járó élettartam a legfőbb védjegyünk. Célunk volt, hogy olyan vállalattal kössünk partnerséget, amely képes garantálni azt a szolgáltatás- és minőségbeli színvonalat, melyet a Miele-től, mint vezető háztartási gép márkától elvárnak az igényes fogyasztók. A Riedel Glass Company személyében egy olyan vállalkozást ismertünk meg, amely amellett, hogy kivívta az iparág elismerését és a saját területén maradandót alkotott, vallja a Miele által is prioritásként kezelt értékteremtő filozófiát.”

Miért különlegesek a Riedel poharai?

Az 1756 óta fennálló Riedel törekvése az, hogy az egyes borfajták jellegéhez és hangulatához méltó poharakat hozzon létre, melyek tökéletes minőséget képviselnek. A vállalat filozófiája szerint a pohár formája ugyanis nagyban befolyásolja a borfogyasztás élményét is.

Az Ausztriában és Bajorországban gyártott nemes, szőlőfajta specifikus poharak biztonságos és hatékony ápolást igényelnek, így őrzik meg ugyanis tetszetős külsejüket, illetve jellegüket. A megfelelően kezelt Riedel poharak a Miele termékekhez hasonlóan olyan maradandó értéket képviselnek, mely egy életre kiszolgálja a fogyasztókat.

Miért épp a Miele?

A német vállalat évtizedek óta kiemelt ügyként kezeli az értékes poharak és edények kímélő és alapos mosogatását és eredeti szépségük hosszú távú megóvását. Az általános tapasztalatok azt mutatják, hogy a kristálypoharaknál a lágyított víz hatására üvegkorrózió léphet fel, mely a poharak bemattulását, kifakulását okozza.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően azonban a Miele mosogatógépeiben az üvegkorrózió kialakulása jelentősen lassítható. A szabadalmaztatott Perfect GlassCare üvegkímélő rendszer ugyanis az adott programfázisnak megfelelő keménységű vizet automatikusan biztosítja, így lehetővé teszi az üvegpoharak elérhető legkíméletesebb tisztítását és ápolását. A 3D evőeszközfióknak és a megújult formájú mosogatókosárnak köszönhetően pedig a talpas poharak a felső és az alsó kosárban is biztonságosan elhelyezhetőek.

A Miele a mosogatáshoz szükséges vegyszereket is biztosítja a vásárlók számára. Saját fejlesztésű mosogatószerei és gépei kímélik a különleges ápolást igénylő Riedel termékeit is, melyek így hosszan megőrzik minőségüket. Laboratóriumi vizsgálatok során kimutatták ugyanis, hogy a Miele mosogatógépeiben, szakszerűen tisztított Riedel poharak élettartama megközelítőleg 1 500 mosási ciklusra növekszik, mely húszévnyi mosogatásnak felel meg.

A Miele mosogatógépeivel kiemelkedő mosogatási eredmény érhető el: a nemes Riedel boroskelyhek ápolásához elvárható követelményeknek minden szempontból megfelelnek, sőt túl is szárnyalják azokat.

A Riedel és a Miele partnersége tehát az értékteremtés jegyében jött létre, s hosszú távon garantálja a tökéletes minőséget, tisztaságot és a vele járó csillogást, melynek bizonyítéka a vendégek elismerő tekintete.


Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.