A magas minőségű konyhatechnika és a kiváló boros poharak kooperációja

A Miele számára az értékteremtés és a kifogástalan minőség alapvető szempontok. A német vállalat egyedüliként a piacon, 20 éves várható élettartamra tervezi készülékeit.

A mosogatógépeknél az alacsony víz- és energiafelhasználás mellett a tökéletes tisztítási végeredményre, valamint a poharak és edények megóvására helyezik a hangsúlyt. (pl. G 5930 SCi beépített mosogatógép 14 terítékes automatikus program min. 7 l víz és 0,83 kWh)

A Miele, a minőségben hozzá hasonlót nyújtó, több mint 250 éve fennálló Riedel Glas vállalattal stratégiai partnerséget kötött. Ennek megfelelően a Riedel kizárólag a Miele mosogatógépeket ajánlja, mert csak azokkal biztosítható hosszú távon a boroskelyhek ragyogásának megőrzése. A Miele pedig kommunikációja során a Riedel kristálypoharakat ajánlja az igényes vásárlók figyelmébe.

A boros poharak piacát forradalmasító ausztriai Riedel Glas-szal való kooperáció sikerében bízik a Miele Magyarország ügyvezetője, Jécsy Norbert is. “ A kiváló minőség és az ezzel járó élettartam a legfőbb védjegyünk. Célunk volt, hogy olyan vállalattal kössünk partnerséget, amely képes garantálni azt a szolgáltatás- és minőségbeli színvonalat, melyet a Miele-től, mint vezető háztartási gép márkától elvárnak az igényes fogyasztók. A Riedel Glass Company személyében egy olyan vállalkozást ismertünk meg, amely amellett, hogy kivívta az iparág elismerését és a saját területén maradandót alkotott, vallja a Miele által is prioritásként kezelt értékteremtő filozófiát.”

Miért különlegesek a Riedel poharai?

Az 1756 óta fennálló Riedel törekvése az, hogy az egyes borfajták jellegéhez és hangulatához méltó poharakat hozzon létre, melyek tökéletes minőséget képviselnek. A vállalat filozófiája szerint a pohár formája ugyanis nagyban befolyásolja a borfogyasztás élményét is.

Az Ausztriában és Bajorországban gyártott nemes, szőlőfajta specifikus poharak biztonságos és hatékony ápolást igényelnek, így őrzik meg ugyanis tetszetős külsejüket, illetve jellegüket. A megfelelően kezelt Riedel poharak a Miele termékekhez hasonlóan olyan maradandó értéket képviselnek, mely egy életre kiszolgálja a fogyasztókat.

Miért épp a Miele?

A német vállalat évtizedek óta kiemelt ügyként kezeli az értékes poharak és edények kímélő és alapos mosogatását és eredeti szépségük hosszú távú megóvását. Az általános tapasztalatok azt mutatják, hogy a kristálypoharaknál a lágyított víz hatására üvegkorrózió léphet fel, mely a poharak bemattulását, kifakulását okozza.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően azonban a Miele mosogatógépeiben az üvegkorrózió kialakulása jelentősen lassítható. A szabadalmaztatott Perfect GlassCare üvegkímélő rendszer ugyanis az adott programfázisnak megfelelő keménységű vizet automatikusan biztosítja, így lehetővé teszi az üvegpoharak elérhető legkíméletesebb tisztítását és ápolását. A 3D evőeszközfióknak és a megújult formájú mosogatókosárnak köszönhetően pedig a talpas poharak a felső és az alsó kosárban is biztonságosan elhelyezhetőek.

A Miele a mosogatáshoz szükséges vegyszereket is biztosítja a vásárlók számára. Saját fejlesztésű mosogatószerei és gépei kímélik a különleges ápolást igénylő Riedel termékeit is, melyek így hosszan megőrzik minőségüket. Laboratóriumi vizsgálatok során kimutatták ugyanis, hogy a Miele mosogatógépeiben, szakszerűen tisztított Riedel poharak élettartama megközelítőleg 1 500 mosási ciklusra növekszik, mely húszévnyi mosogatásnak felel meg.

A Miele mosogatógépeivel kiemelkedő mosogatási eredmény érhető el: a nemes Riedel boroskelyhek ápolásához elvárható követelményeknek minden szempontból megfelelnek, sőt túl is szárnyalják azokat.

A Riedel és a Miele partnersége tehát az értékteremtés jegyében jött létre, s hosszú távon garantálja a tökéletes minőséget, tisztaságot és a vele járó csillogást, melynek bizonyítéka a vendégek elismerő tekintete.


Sztárséffel nyit éttermet Gerendai az alsóörsi vitorláskikötőben

Sztárséffel nyit éttermet Gerendai az alsóörsi vitorláskikötőben 

Megkezdte első szezonját az Ypsilon Yacht Club Alsóörsön.
Bezár a Michelin Guide által ajánlott budapesti étterem

Bezár a Michelin Guide által ajánlott budapesti étterem 

A közkedvelt Kertész utcai étterem öt év után búcsúzik.
 Rangos ceremónián mutatták be a Michelin Guide Dubai új kiadását

Rangos ceremónián mutatták be a Michelin Guide Dubai új kiadását 

A MICHELIN 2024. július 4-én este egy rangos ceremónián mutatta be az idei MICHELIN Guide Dubai harmadik kiadását a nemrég megnyílt One&Only One Za'abeel hotelben.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Ez a McDonald's burger lekerül az étlapról – íme, miért

Ez a McDonald's burger lekerül az étlapról – íme, miért 

Rossz hír azok számára, akik több vegetáriánus lehetőséget keresnének a McDonald's-ban.
Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?

Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat? 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) már várja a jelöléseket.
Vidéken van cukrászdája? Akkor ez érdekelheti

Vidéken van cukrászdája? Akkor ez érdekelheti 

Július 2-től, keddtől indul az összesen 13 milliárd forint értékű turisztikai támogatási konstrukció második üteme vidéki cukrászdák részére.
 Kaliforniai életérzés Budapesten

Kaliforniai életérzés Budapesten 

Magyarországon szinte egyedülálló módon Kalifornia által inspirált ételekkel várja vendégeit az étterem.
Nincs itthon ehhez hasonló!

Nincs itthon ehhez hasonló! 

Bemutatjuk Maul Zsolt többszörös díjnyertes villányi borászt - alapításának negyedszázados évfordulóját tavaly ünneplő pincészetén keresztül.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is. 

Interjú

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is. 
Gottwald Szilárd: „Azért dolgozunk, hogy a vendég jól érezze magát”

Gottwald Szilárd: „Azért dolgozunk, hogy a vendég jól érezze magát” 

Legújabb fejlesztéseikről és a hotel bővítéséről Gottwald Szilárddal beszélgettünk.