A McDonald's magyar "arcai"

A McDonald’s idén nemcsak a legszebb lányt, de a legsármosabb fiút is megkereste dolgozói között. Az étteremlánc a vendégek segítségével, internetes szavazáson választotta ki két nagykövetét. Egy budapesti lány, Maja és egy mosonmagyaróvári fiú, Tamás kapta a legtöbb szavazatot. Szépek, sportosak, magabiztosak és terveik vannak.

A McDonald’s közel ötezer alkalmazottja közül idén már nem csak a mintegy háromezer hölgy indulhatott a vállalat arcának címéért. A pult mögött ugyanis nemcsak szép lányok, de helyes fiúk is várják a vendégeket, az ő barátságos, gyors és pontos munkájuk, jókedvük ugyanannyit ad hozzá a vendégek élményéhez, mint a lányok szépsége és ügyessége.

Modell, szerepmodell
A nyári elődöntőben a jelentkezők utcai öltözetben és fürdőruhában is megmutatták magukat a Horváth Éva vezette zsűrinek. A zsűri a versenyző stílusát, megjelenését, kisugárzását, rátermettségét és kommunikációs készségét is értékelte. Az 5-5 legjobban szereplő lány és fiú fényképe került fel azután a „McDonald’s Arca” hivatalos weboldalára. Az érdeklődők két hétig szavazhattak a legcsinosabb lányra és a legvonzóbb fiúra. Ebben az időszakban az éttermi tálcabetétek is a versenyt népszerűsítették, így a döntésben a McDonald’s vendégeinek véleménye meghatározó szerepet játszott.
A legszebb lányokra, és a legsármosabb fiúkra is 16 ezer szavazat érkezett, és két sokban különböző, egyben-másban hasonló fiatal, Fekete Maja és Kovács Tamás lett a győztes.

Maja: sose hátrálj meg
A 18 éves Fekete Maja 2009-ben csatlakozott a McDonald’s-hoz, a fővárosi Pesti úti étterem dolgozója. Azt tervezi, hogy fogtechnikusnak tanul. Hobbyja a jetski és a tánc, kedvenc együttese a Pussycat Dolls, kedvenc filmje pedig a Sose hátrálj meg (Never back down), amelynek címe személyes jelmondatnak sem rossz.
Ami Mekis profilját illeti, tudjuk, hogy legjobban a Csibeburgert szereti, előbb mindig a krumplit eszi meg, és csak utána a szendvicset, és bizony, kérte már el vendég a telefonszámát.

Tamás: sportlövészet és pszichológia
A 17 éves Kovács Tamás 2010 óta a mosonmagyaróvári McDonald’s dolgozója. Szabadidejében sportlövészetre jár, de szívesen focizik is. Zenében a 30 seconds to Mars áll hozzá legközelebb, filmben a Képlet (Knowing). Tamásnak is kész elképzelései vannak a jövőjéről, pszichológiát szeretne tanulni, hogy gyermekpszichológusként dolgozhasson. Éttermi kedvence a Grillezett csirkés wrap, nála is a krumpli jön előbb, és időről-időre ő is megdobogtatja az étterembe látogató hölgyek szívét.

A McDonald’s Arcai 2012-ben fiatal, felszabadultak, imádnak sportolni, és olyan hivatást terveznek, ahol emberekkel dolgozhatnak majd. Maja és Tamás 100-100 ezer forint értékű utazást nyertek, s a következő választásig ők lesznek az étteremlánc nagykövetei.


Fedezzük fel újra a zöldségeket!

Fedezzük fel újra a zöldségeket! 

Napjainkban mind többen hagyják el a húst, és köteleződnek el a vegetáriánus vagy a vegán táplálkozás mellett, akár átmeneti jelleggel (pl. a veganuár alatt), akár véglegesen.
Jön a Nápolyi Pizzériák Éjszakája

Jön a Nápolyi Pizzériák Éjszakája 

 A kezdeményezés idén még több pizzériával/étteremmel folytatódik - az ország számos pontján. 
Tokaji borok sikerét hozta az idei borverseny

Tokaji borok sikerét hozta az idei borverseny 

Tokaji borok bizonyultak a legjobbnak a 3. Winelovers Wine Awards nemzetközi borversenyen, amelynek eredményeit szombaton hirdették ki a budapesti Corinthia Hotelben megtartott Winelovers 100 Nagykóstolón.
Így kapcsolódik össze az alkoholtrendek változása és a turizmus

Így kapcsolódik össze az alkoholtrendek változása és a turizmus 

A Spirit Tourism egy gyorsan fejlődő ágazat, ami lehetőséget kínál a helyi turizmus növekedésére, ezáltal munkahelyek teremtésére és a helyi gazdaságok fellendítésére.
Stratégiai partnerség egy rummal?

Stratégiai partnerség egy rummal? 

Bizony, a mai világban ez nagyon is megtörténhet. Hiszen az imént jelentették be, hogy a FLAVA Kitchen & More lett az Eminente rum márka első hazai képviselője.
Luxuscikk lett a körte

Luxuscikk lett a körte 

A legfeltűnőbb jelenség hosszú távon a terméspotenciál csökkenése. 
Idén is megrendezik az egyik legkedveltebb őszi eseményt

Idén is megrendezik az egyik legkedveltebb őszi eseményt 

A Mecseknádasdi Szőlő- és Bortermelők Egyesülete és a Pécs-Mecseki Borút Egyesület idén is megrendezi a Pécsi Borvidék egyik legkedveltebb őszi rendezvényét, a Mecseknádasdi Bor-Barangolót .
Világszínvonalú csokoládé készül Budapesten

Világszínvonalú csokoládé készül Budapesten 

Egyesével válogatott, tökéletes kakaóbabok Venezuela, Nicaragua, Tanzánia és Madagaszkár egzotikus termőterületeiről, ritka és egyedülálló ízvilág, high-tech, mégis manufakturális eljárások, és a mindezt megalapozó, sok évnyi kutatás.
Bezár a Várkert Bisztró

Bezár a Várkert Bisztró 

Nem a budai topvendéglátóegységről van szó, hanem a gyulai Várfürdőnél lévő bisztró zár be napokon belül.
Hamarosan Food Truck Show

Hamarosan Food Truck Show 

A Vámház körúton ünnepelnek a mozgó éttermek.

Interjú

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.
Ariana Grüll: Az építészeknek túl kell lépniük a nemzetközi trendek puszta követésén

Ariana Grüll: Az építészeknek túl kell lépniük a nemzetközi trendek puszta követésén 

A Klasszis TopDesign 2024 verseny egyik zsűritagja, Ariana Grüll a tavalyi versennyel kapcsolatos tapasztalatairól mesélt, és arról, hogy mit vár az idei pályaművektől.