A Miele a ’The World’s 50 Best Restaurants’ exkluzív partnere

A prémium háztartási készülékmárka bemutatja a ’Miele One To Watch’ díjat a feltörekvő Gourmet éttermek számára.

A ’The World’s 50 Best Restaurants’ tulajdonosa és szervezője a William Reed Business Média csoport. A rangsorolás több mint ezer nemzetközi szakértő szavazatán alapul, és előtérbe helyezi az aktuális, egyedi kulináris élvezeteket biztosító éttermeket. Ugyanakkor maga a lista és a kiosztott díjak is jelzésértékűek a csúcsgasztronómia globális trendjei számára. A világhírű díjak mellett, amelyek minden évben vonzzák a kulináris avantgárdot, 2013 óta két további esemény – az „Ázsia 50 Legjobb Étterme” és a „Latin-Amerika 50 Legjobb Étterme” – is figyelmet fordít a regionális kulináris specialitásokra az adott régiókban.

„A 50 Bestet és a Mielét összeköti a magas szintű főzés iránti szenvedély, a stílusos szórakozás és a tökéletesség igénye” – mondja Dr. Axel Kniehl, a Miele Csoport marketing és értékesítési ügyvezetője. Az együttműködéssel egyúttal a márka Kitchen Experience Brand-pozíciója is megerősödik a prémium szegmensben.

Tim Brooke-Webb, a ’The World’s 50 Best Restaurants’ ügyvezető igazgatója szerint megtiszteltetés a Mielével dolgozni, „egy olyan partnerrel, akivel régóta osztozunk a minőség, innováció és kiválóság értékeiben a kulináris világban”. Az első közös rendezvény tavaly került megrendezésre a 50 Best 15. fennállási évfordulójának részeként. Nemrég a kooperáció három éves meghosszabbítása is megtörtént.

A Miele immár partner a három, évente megtartott program szervezésében és egyúttal bemutatja a ’Miele One To Watch’ díjat. A díj célja a feltörekvő tehetségek és a potenciálisan legjobbá váló éttermek elismerése. A ’Miele One To Watch’ díj 2018. március 27-én került átadásra az „Ázsia 50 Legjobb Étterme esemény 6. évfordulóján, Makaóban. A díjat a manilai Toyo Eatery étterem nyerte el, tulajdonos-séfje, Jordy Navarra vehette át. William Drew, az Asia’s 50 Best Restaurants csoport szerkesztője szerint a “Toyo Eatery megtestesíti a Miele One To Watch Award szellemét. Helyi kulturális és tradicionális ételek megalkotásával Jordy Navarra egy fiatal tehetség, aki kreatívan főz előremutató szemlélettel, de ugyanakkor precízen és figyelve a részletekre.”

Ezenkívül a Miele prezentálja a #50BestTalks című kulináris előadássorozatot élő konferenciákkal és bemutatókkal, amelyekben világvezető séfek osztják meg elképzeléseiket a jövő gasztronómiájáról. #BestAndBeyond – Új narratíva a “Culinary Art” számára A kooperáció keretei között új részek kerülnek a 2017-ben indított #BestAndBeyond sorozathoz. Korábban olyan séfek, mint Ferran Adrià, René Redzepi, Joan Roca, Massimo Bottura és Daniel Humm – akiknek éttermei már mind szerepeltek a lista élén – beszéltek arról, hogy mi motiválja és inspirálja őket, valamint együtt újraértékelték jövőről alkotott gondolataikat.

Személyes történeteik befogadó környezetre találtak a Miele online magazinjában (Culinary Art, 50best.miele.com). Interjúk, cikkek és videók színesítik az anyagokat, a fine diningról és az otthoni igényes főzésről. Axel Kniehl szerint: „az a célunk, hogy lelkesítsük az ételek szerelmeseit az egész világon. Kíváncsian várom a visszajelzéseiket”.

Forrás: Vendég és Hotel


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.