A PROGAST is gyászol

Mivel a hazai vendéglátó ellátó cégek között minőségi márkákat forgalmazó egyik piacvezető, a PROGAST Kft. és a Szobi Balázs nevével fémjelzett OXXO Racing Team pályakamionos versenyző csapat közti együttműködés immár két éve tart – ezért a PROGAST ügyvezetőjét, Víg Bencét és egész csapatát is érintette, és mélyen megrázta az a kisrepülős tragédia, amelyik hétfőn este történt a fővárosban, és amelynek során Szobi Balázs (+37) is életét vesztette.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a vendégellátó cég kiemelt támogatóként a tavalyi és az idei nemzetközi versenyek során a profi színvonalú és strapabíró cateringet biztosítja/biztosította az OXXO csapatának, hiszen ez a segítség nem egyoldalú (volt), mivel a technikai sportok iránti figyelem egyre nő, ezért hatásos és jó reklámeszköznek tűnt ez a megállapodás.

Azonban a sors közbeszólt. Mint a híradások arról beszámoltak, egy Cessna-172 P típusú kisgép egyik utasa volt a szerencsétlenül járt, Dakar-ralit is megjárt kamionversenyző Szobi Balázs, aki két társával, T. Tamás (+22) pilótával és Sz. András (+23) hivatásos fotóssal együtt lezuhant egy budai, III. kerületi telekre.

A PROGAST tagjai jelen voltak a tragédia helyszínén kedd este lévő gyertyagyújtásos megemlékezésen, és osztoznak a hozzátartozók gyászában és fájdalmában.


Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.