A RATIONAL egész nyáron online és élőben is támogatja a vendéglátóipari szakembereket

Tekintse meg élőben vagy online, hogy a RATIONAL iCombi Pro-val hogyan párolhat, blansírozhat, süthet, grillezhet vagy akár füstölhet. (x)

Ha szeretne többet megtudni a RATIONAL iCombi Pro és iVario Pro készülékeiről, de még nem volt lehetősége arra, hogy csatlakozzon valamelyik főzőbemutatónkhoz, akkor ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Tekintse meg élőben vagy online, hogy a RATIONAL iCombi Pro-val hogyan párolhat, blansírozhat, süthet, grillezhet vagy akár füstölhet.

Győződjön meg a saját szemével, hogyan tud az iVario Pro-val alacsony hőmérsékleten vagy éppen nyomás alatt főzni, bő zsírban sütni, miközben ezzel az egy készülékkel helyettesítheti szinte az összes hagyományos konyhai főzőeszközt.

Mivel négyszer gyorsabb a hagyományos főzőeszközökhöz képest, akár 40%-kal kevesebb energiát is igényel. Itt az ideje felkészülni a holnapra, ugye?

A budapesti bemutatótermünkben megrendezésre kerülő főzőbemutatók során megkóstolhatja a kiváló, helyben készült ételeket is, amelyeket a RATIONAL szakácsa élőben készít el Önnek.

Nézze meg dátumainkat, és regisztráljon ingyenesen. Hamarosan találkozunk!

Élő főzőbemutatóinkra továbbra is ITT lehet jelentkezni;

iVario online főzőbemutatóinkra ITT lehet jelentkezni; 

iCombi online főzőbemutatóinkra ITT lehet jelentkezni;

Kellemes nyarat kíván a RATIONAL magyarországi csapata!

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország Bemutató- és tréningközpont1

1152 BUDAPEST Szentmihályi út 167-169.  AsiaCenter, Nyugati szárny 2.emelet

Tel.:+36302008212

E-mail: [email protected]

Web: https://www.rational-online.com

Facebook http://facebook.com/RATIONAL.AG

Twitter http://twitter.com/RATIONAL_AG

Youtube http://www.youtube.com/user/RATIONALAG

LinkedIn https://www.linkedin.com/company/rational-ag/

Forrás: RATIONAL


A Botaniq Bár és a Bibo is ott a Gourmet Fesztiválon

A Botaniq Bár és a Bibo is ott a Gourmet Fesztiválon 

Michelin-csillagos éttermek, népszerű street food helyek, borászatok, cukrászdák és kézműves finomságok egy helyen.
Jég veled – búcsú az idei cseresznyetermés jórészétől

Jég veled – búcsú az idei cseresznyetermés jórészétől 

Idén luxuscikk lehet a cseresznye és az őszibarack is.
Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris

Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris 

A tranzakció értelmében a Culinaris Wholesale Kft. kereskedelmi tevékenységét teljes egészében a Chef Market Zrt. veszi át.
MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának

MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának 

Május 14-én tartották a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) éves Közgyűlését a pesti Vigadó épületében található VígVarjú étteremben.
A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem

A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem 

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a patinás Fővám téri Nagycsarnokban működő Fakanál étterem, amely a napokban ünnepelte 25 éves születésnapját.
Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját  

Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.
Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten 

Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.
A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.
Új Michelin-csillagos menü az égben

Új Michelin-csillagos menü az égben 

Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.
Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.