A RATIONAL egész nyáron online és élőben is támogatja a vendéglátóipari szakembereket

Tekintse meg élőben vagy online, hogy a RATIONAL iCombi Pro-val hogyan párolhat, blansírozhat, süthet, grillezhet vagy akár füstölhet. (x)

Ha szeretne többet megtudni a RATIONAL iCombi Pro és iVario Pro készülékeiről, de még nem volt lehetősége arra, hogy csatlakozzon valamelyik főzőbemutatónkhoz, akkor ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Tekintse meg élőben vagy online, hogy a RATIONAL iCombi Pro-val hogyan párolhat, blansírozhat, süthet, grillezhet vagy akár füstölhet.

Győződjön meg a saját szemével, hogyan tud az iVario Pro-val alacsony hőmérsékleten vagy éppen nyomás alatt főzni, bő zsírban sütni, miközben ezzel az egy készülékkel helyettesítheti szinte az összes hagyományos konyhai főzőeszközt.

Mivel négyszer gyorsabb a hagyományos főzőeszközökhöz képest, akár 40%-kal kevesebb energiát is igényel. Itt az ideje felkészülni a holnapra, ugye?

A budapesti bemutatótermünkben megrendezésre kerülő főzőbemutatók során megkóstolhatja a kiváló, helyben készült ételeket is, amelyeket a RATIONAL szakácsa élőben készít el Önnek.

Nézze meg dátumainkat, és regisztráljon ingyenesen. Hamarosan találkozunk!

Élő főzőbemutatóinkra továbbra is ITT lehet jelentkezni;

iVario online főzőbemutatóinkra ITT lehet jelentkezni; 

iCombi online főzőbemutatóinkra ITT lehet jelentkezni;

Kellemes nyarat kíván a RATIONAL magyarországi csapata!

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország Bemutató- és tréningközpont1

1152 BUDAPEST Szentmihályi út 167-169.  AsiaCenter, Nyugati szárny 2.emelet

Tel.:+36302008212

E-mail: [email protected]

Web: https://www.rational-online.com

Facebook http://facebook.com/RATIONAL.AG

Twitter http://twitter.com/RATIONAL_AG

Youtube http://www.youtube.com/user/RATIONALAG

LinkedIn https://www.linkedin.com/company/rational-ag/

Forrás: RATIONAL


Szent Vince napján kiderülhet, idén milyen szőlőtermés várható

Szent Vince napján kiderülhet, idén milyen szőlőtermés várható 

A hagyománytisztelő boros gazdák Szent Vincét a bor védőszentjének, neve napját, január 22-t pedig hagyományos termésjósló ünnepnapnak tartják.
Jön a mentes séfverseny

Jön a mentes séfverseny 

2025-ben hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyarországon, de talán a világszerte is egyedülálló Az Év Mentes Séfje verseny a Csak a Mentes szervezésében. 
TOP 5 budapesti gasztrohely – az év nyitányaként

TOP 5 budapesti gasztrohely – az év nyitányaként 

Az új év első hónapjában érdemes megállni egy pillanatra és időt hagyni a tervezésre, élvezni az ízeket, a pillanatokat.
Új kézben a Pastrami Étterem

Új kézben a Pastrami Étterem 

A tájékoztatás szerint az akvizíció elsődleges célja a 2009 óta létező brand megőrzése, a vendéglátóipari egység modernizálása, fejlesztése, hosszútávú működtetése.
Kilőtt a kávé ára 2024-ben

Kilőtt a kávé ára 2024-ben 

2024. december elején rekord szintre emelkedett a kávé ára a nemzetközi piacon. És az előrejelzések szerint 2025-ben tovább folytatódik a drágulás – a klímaváltozásnak köszönhetően.
Borfesztivál Újlakon

Borfesztivál Újlakon 

Csupán egy karnyújtásnyira Magyarországtól!
NAV-hír: kedvezőbb a borravaló adózása januártól

NAV-hír: kedvezőbb a borravaló adózása januártól 

Januártól már nemcsak a vendégtől kapott borravaló adómentes, hanem az is, amelyet a vendéglátó egység üzemeltetője ad.
Tokaji és egri termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat

Tokaji és egri termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat 

A Magyar Borszakírók Körének toplistája minden évben 12 fehér- és 12 vörösbort tartalmaz, az MBK tagjai ezeknek a tételeknek a vakkóstolója során ítélik oda a Magyar Bor Nagydíjat fehérben és vörösben.
Újabb hely zárt be Budapesten

Újabb hely zárt be Budapesten 

Végleg bezár a kultikus étterem.
Meghalt a magyar gasztronómia ismert alakja, a legendás étkezde lelke

Meghalt a magyar gasztronómia ismert alakja, a legendás étkezde lelke 

A Klauzál tér szívében található Kádár Étkezde nemcsak egy étterem volt, hanem egy intézmény, amelynek lelke Orbán Sándor volt. 

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.