A Subway éttermet nyitott a Lidl egyik üzletében

Megnyitott az első olyan Subway étterem, amelyet egy diszkont áruházban, a Lidl üzletében hoztak létre. A mintegy 75 négyzetméteres Subway étterem Észak- Angliában, a norfolki Cromer kikötővárosban található- értesült a talkingretail.com.

A szupermarketlánc egyik stratégiai fókusza, hogy kevésbé frekventált helyeken bővüljön, míg a Subway a nem tradicionális helyszíneket véli kulcsfontosságú területnek a további növekedésben. A két vállalat e hasonló elképzelések mentén talált partnerségre.
 
"Együttműködésünk a Lidl szupermarket hálózattal egy különleges megoldás és izgatottan várjuk, hogy milyen eredményei lesznek a jövőben. Bízom benne, hogy ezt az éttermet még sok ilyen fogja követni" - mondta Trevor Haynes, a Subway Nagy-Britanniáért és Írországért felelős hálózatfejlesztési managere.
 
 
A Subway - a még szélesebb rétegek elérése érdekében - folyamatosan keresi a gyorséttermek számára nem megszokott helyszíneket, mint például egyetemek, főiskolák, benzinkutak vagy boltok környezete. Jelenleg csak Nagy-Britanniában 300 ilyen helyszínen található Subway étterem, és ha a Lidl-lel kötött megállapodás beválik, akkor még tovább nőhet ezeknek a száma.
A Subway nemrég bejelentette, hogy 2017-ig ötvenezerre kívánja növelni éttermeinek számát.

Forrás: retail.hu; businessweek.com; Franchiseportál


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.