Anna Netrebko is éttermet nyit

Gasztronómus lesz Anna Netrebkóból. A klasszikus zene világszerte ünnepelt sztárja élettársával, Erwin Schrottal közösen készül éttermet nyitni - adta hírül az Inforádió.

Az énekesnő, aki párjával gyakran jár minőségi éttermekbe, és már egy szakácsot is kinéztek, terveiről a Stern című hamburgi magazinnak adott interjújában beszélt.

"Nem akarok kizárólag a zene világában élni. Megértettem, hogy nem fejlődöm tovább, ha egész életem csak a zene körül forog. Az ember elérkezik egy ponthoz, amikor valami más is kell, hogy szerepeljen az életében" - mondta el Netrebko.

Ugyanakkor az művész tisztában van közönsége elvárásaival is. "Egyik sikerdarabot a másik után akarják hallani, és csak az ismert áriákat akarják. És ha az előadás végén nem hajítom a magasba a cipőmet és nem táncolok vadul, mezítláb, akkor csalódottak" - fejtette ki Netrebko.

A rajongók számára szintén csalódást jelenthet, hogy a díva búcsút kíván venni egyik legismertebb szerepétől: "Nem bírom többet hallgatni a Traviatát. Csodálatos zene, de nem játszhatsz egy szerepet egész életedben újra meg újra". (Inforádió / MTI)


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.