Az ARAZ étterem is nevezett az étlapversenyre

A budapesti belvárosban található ARAZ étterem is benevezett a Vendég és Hotel étlapversenyére. 

Budapest egyik történelmi negyedében, a Dohány utca és a Nyár utca sarkán egy olyan új étterem várja a gasztronómia rajongóit, amely divatot teremt a hazai ételkultúra hívei között. Az ARAZ Étterem az egykori Continental Szálló és a mellette állt Hungária Fürdő helyén újjászületett épületben különálló étteremként várja vendégeit.

Barka Áron séf és csapata a 21. század legmodernebb konyhatechnológiai eljárását alkalmazva kínálja a magyar és a francia konyha legkiválóbb remekeit az izgalmas ízek kedvelői számára. Az ARAZ konyháját a páratlanul gazdag alapanyagok, a hihetetlenül friss hozzávalók, a rendkívül gazdag fantázia és a maximális ízharmóniára való törekvés jellemzik.

Júniustól minden szerdán este az amerikai barbecue grillezés hangulatát tapasztalhatja meg az ARAZ étterem belső teraszán. Bármixereik pedig folyamatosan megújuló koktélkülönlegességekkel fokozzák a hangulatot élőzenés kísérettel.

Az ARAZ Étterem folyamatosan olyan csábító kínálatot állít össze, amely garantálja, hogy hétköznap és hétvégenként kényelmesen és exkluzív körülmények között, mégis megfizethető áron lehessen elfogyasztani egy ebédet a család vagy a barátok körében. Hétfőtől szombatig a divatos, de olcsó két- és háromfogásos déli menüit, majd szeptembertől ismét vasárnaponként ingyenes tetőkerti wellness-belépővel és korlátlan étel- és italfogyasztással brunchait kínálja.

A kulináris élvezetekre vágyók is megtalálják a számításukat, mert minden hónapban egy különleges, borduett vacsorán vehetnek részt az érdeklődők.

Kérem az étlapot!

A Vendég & Hotel idén tavasszal ismét meghirdeti Étlap és itallap versenyét. A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet a vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, és arra, mennyire alapvető, hogy milyen alapanyagból mi és mennyiért kerül az étlapra ill. az itallapra. A versenyre öt különböző kategóriában nevezhetnek kisebb-nagyobb éttermek, kávéházak, bárok, bisztrók, sörözők, szállodák vendéglátóegységei.

Nevezési határidő: 2013. április 30.

További információ: http://www.turizmusonline.hu/esemeny/etlap_es_itallap_verseny/index.php


Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf

Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf 

Vajon mit keresett ott?
Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál

Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál 

Megnyílt a Varjúvár étterem a Várkert Bazárban.
SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron

SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron 

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), a nívós vidéki gasztronómiát képviselők szövetsége a Rosinante Fogadóba készül április 5-én.
Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból

Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból 

A vásárcsarnok állapota az elmúlt évtizedek során folyamatosan romlott.
Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról

Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról 

Ezzel a bővülés dinamikája visszatért a 2021-ben és 2022-ben mért 3 százalék körüli mértékhez.
Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést

Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést 

Vége a helyben sütésnek – a Főpolgármesteri Hivatal döntése szerint.
A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe?

A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe? 

Pedig ideje lenne, mert a tej egy ideje fontos szerepet játszik a kólagyártó cég életében.
Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese

Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese 

Több mint 2400 minta versenyzett a XV. Quintessence pálinka- és párlatversenyen.
Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte

Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte 

Több mint 35 millió forintos bírságot szabtak ki az ételrendelési portál üzemeltetőjére.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.