Az ARAZ étterem is nevezett az étlapversenyre

A budapesti belvárosban található ARAZ étterem is benevezett a Vendég és Hotel étlapversenyére. 

Budapest egyik történelmi negyedében, a Dohány utca és a Nyár utca sarkán egy olyan új étterem várja a gasztronómia rajongóit, amely divatot teremt a hazai ételkultúra hívei között. Az ARAZ Étterem az egykori Continental Szálló és a mellette állt Hungária Fürdő helyén újjászületett épületben különálló étteremként várja vendégeit.

Barka Áron séf és csapata a 21. század legmodernebb konyhatechnológiai eljárását alkalmazva kínálja a magyar és a francia konyha legkiválóbb remekeit az izgalmas ízek kedvelői számára. Az ARAZ konyháját a páratlanul gazdag alapanyagok, a hihetetlenül friss hozzávalók, a rendkívül gazdag fantázia és a maximális ízharmóniára való törekvés jellemzik.

Júniustól minden szerdán este az amerikai barbecue grillezés hangulatát tapasztalhatja meg az ARAZ étterem belső teraszán. Bármixereik pedig folyamatosan megújuló koktélkülönlegességekkel fokozzák a hangulatot élőzenés kísérettel.

Az ARAZ Étterem folyamatosan olyan csábító kínálatot állít össze, amely garantálja, hogy hétköznap és hétvégenként kényelmesen és exkluzív körülmények között, mégis megfizethető áron lehessen elfogyasztani egy ebédet a család vagy a barátok körében. Hétfőtől szombatig a divatos, de olcsó két- és háromfogásos déli menüit, majd szeptembertől ismét vasárnaponként ingyenes tetőkerti wellness-belépővel és korlátlan étel- és italfogyasztással brunchait kínálja.

A kulináris élvezetekre vágyók is megtalálják a számításukat, mert minden hónapban egy különleges, borduett vacsorán vehetnek részt az érdeklődők.

Kérem az étlapot!

A Vendég & Hotel idén tavasszal ismét meghirdeti Étlap és itallap versenyét. A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet a vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, és arra, mennyire alapvető, hogy milyen alapanyagból mi és mennyiért kerül az étlapra ill. az itallapra. A versenyre öt különböző kategóriában nevezhetnek kisebb-nagyobb éttermek, kávéházak, bárok, bisztrók, sörözők, szállodák vendéglátóegységei.

Nevezési határidő: 2013. április 30.

További információ: http://www.turizmusonline.hu/esemeny/etlap_es_itallap_verseny/index.php


Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc

Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc 

A most induló Women in Coffee program célkitűzései között szerepel a női baristák szakmai fejlesztése.
Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben

Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben 

Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban.
Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes?

Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes? 

2025. június 4-én lezárul a Szent István napi kenyérverseny.
Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.