Az ARAZ étterem is nevezett az étlapversenyre

A budapesti belvárosban található ARAZ étterem is benevezett a Vendég és Hotel étlapversenyére. 

Budapest egyik történelmi negyedében, a Dohány utca és a Nyár utca sarkán egy olyan új étterem várja a gasztronómia rajongóit, amely divatot teremt a hazai ételkultúra hívei között. Az ARAZ Étterem az egykori Continental Szálló és a mellette állt Hungária Fürdő helyén újjászületett épületben különálló étteremként várja vendégeit.

Barka Áron séf és csapata a 21. század legmodernebb konyhatechnológiai eljárását alkalmazva kínálja a magyar és a francia konyha legkiválóbb remekeit az izgalmas ízek kedvelői számára. Az ARAZ konyháját a páratlanul gazdag alapanyagok, a hihetetlenül friss hozzávalók, a rendkívül gazdag fantázia és a maximális ízharmóniára való törekvés jellemzik.

Júniustól minden szerdán este az amerikai barbecue grillezés hangulatát tapasztalhatja meg az ARAZ étterem belső teraszán. Bármixereik pedig folyamatosan megújuló koktélkülönlegességekkel fokozzák a hangulatot élőzenés kísérettel.

Az ARAZ Étterem folyamatosan olyan csábító kínálatot állít össze, amely garantálja, hogy hétköznap és hétvégenként kényelmesen és exkluzív körülmények között, mégis megfizethető áron lehessen elfogyasztani egy ebédet a család vagy a barátok körében. Hétfőtől szombatig a divatos, de olcsó két- és háromfogásos déli menüit, majd szeptembertől ismét vasárnaponként ingyenes tetőkerti wellness-belépővel és korlátlan étel- és italfogyasztással brunchait kínálja.

A kulináris élvezetekre vágyók is megtalálják a számításukat, mert minden hónapban egy különleges, borduett vacsorán vehetnek részt az érdeklődők.

Kérem az étlapot!

A Vendég & Hotel idén tavasszal ismét meghirdeti Étlap és itallap versenyét. A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet a vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, és arra, mennyire alapvető, hogy milyen alapanyagból mi és mennyiért kerül az étlapra ill. az itallapra. A versenyre öt különböző kategóriában nevezhetnek kisebb-nagyobb éttermek, kávéházak, bárok, bisztrók, sörözők, szállodák vendéglátóegységei.

Nevezési határidő: 2013. április 30.

További információ: http://www.turizmusonline.hu/esemeny/etlap_es_itallap_verseny/index.php


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.