Az ország első forró ital fesztiválja a Westend tetőkertjén

Advent utolsó hétvégéjén a forrói talok lesznek a főszerepben a Westend tetőkerten, aholdecember 17-18 (szombat-vasárnap) között rendezik meg az ország első forró italfesztiválját, a Hütte Fesztivált - tájékoztatták lapunkat a szervezők.

Az eseményen az érdeklődők többek között megkóstolhatják, hogy a hazánkban is reneszánszát élő ginekből milyen különleges forró, gin alapú koktélok készülnek. Alkoholos italokból kétségkívül nem lesz hiány, ugyanis többek között a Becherovka, a Shanky’s Whip Black Irish whiskey likőr, Worthy Park Rum és a Tito’s Handmade vodka is képviselteti magát meleg italaival. Természetesen a kicsikre és az autóval érkezőkre is gondoltak a szervezők és az alkoholmentes italok közül az egyik legnagyobb hazai márka, a Pöttyös lesz jelen a fesztiválon, amely különleges fűszerezésű és ízesítésű kakaó különlegességeivel melengeti szívünket és lelkünket a téli hidegben.

A Hütte Fesztiválon unatkozni se lesz időnk, ugyanis jégtáncház, koncertek, adventi flashmob és kézműves programok, valamint korcsolyapálya is várnak minket az Eötvös10 szervezésében. Szombat este 9 órától pedig kezdetét veszi a Hütte party, amin egészen éjfélig pörgeti a legjobb zenéket a dj.

Helyszín: Hütte Fesztivál - Westend Tetőkert

Időpont: 2022. december 17-18.

Facebook esemény: https://fb.me/e/38683jMpi

Nyitva: Szombat: 12:00-24:00

            Vasárnap: 12:00-23:00


Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.
Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme

Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme 

Május végén nyitja meg kapuit Alsóörsön az Y by Rácz Jenő étterem, amely a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő vezetésével várja a vendégeket.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.