Az ételek elkészítését videó segíti az oldalon, ahol kulináris szótár, címlista, és gondosan kiválasztott blogajánló is található.
"Az oldal mindenkit vár, bár nagyon is professzionális: nem valami feneketlen hordó, mint sok más portál, ahol minden van, és nem számít, mi minden" – magyarázta Alain Ducasse sajtótájékoztatón.
A portál teljes tartalmát havi díjért lehet böngészni, színvonala és igényessége messze meghaladja viszont a többi hasonló weboldalét – ígérte Cédric Siré, a társtulajdonos Webedia alapítója.
Az oldalnak nagyjából 3000 előfizetője van most, a működtetők 2015-re a világ nagy szakácsait összegyűjtő, nemzetközi portállá szeretnék tenni Az ízlés akadémiáját. "Arra törekszünk, hogy szakmánk területén megkerülhetetlenek, univerzálisak legyünk, a legegyszerűbb recepttől a legbonyolultabbig, a legszerényebb étteremtől a legkifinomultabbig mindent találjon meg nálunk a látogató" – mondta Ducasse, aki húsz étterem, egy kiadó és egy főzőiskola tulajdonosa is.
Forrás: MTI