A kovászos kenyerek műfaján belül a teljesen élesztőmentes, úgynevezett vadkovászos iskolát képviselte a PékEmber, ami még több odafigyelést és türelmet igényel, mint az egyszerű kovászos.
„Limitált mennyiséget tudunk sütni, kicsit lassabban válaszolunk kérdésekre, kevés idő jut marketingre” – közölték is a vásárlóikkal. A PékEmber műhelyében ráadásul kizárólag bio termesztésű, illetve adalékanyag-mentes lisztekből gyúrtak, a kenyereiknek pedig megadták a hosszú 18-20 órás érlelési időt. A műfaj hozzáértőiként kovászoskenyér-sütő workshopokat is tartottak – ezzel a tevékenységükkel talán a pékműhely bezárása után sem fognak felhagyni.
A bezárás kapcsán sem adtak sokat a marketingre, egy szűkszavú Fb posztban búcsúztak a vásárlóiktól - ITT.
Forrás: nlcafe.hu