Bővül a Singapore Airlines gasztronómiai kínálata

A Singapore Airlines bejelentette, hogy 2024. március 31-től megújuló, kibővített étel- és italkínálattal és új fedélzeti pipere szettel várja utasait premium economy osztályon. A SIA több mint 200 új előételt, főételt és desszertet fejlesztett ki a fedélzeti étkezések bővítésének érdekében. A prémium turistaosztályú ételek szezonális előételből, főételből, kenyérből, desszertből, sajtból és kekszből állnak.

Felszállást követően az utasoknak egy pohár Charles de Cazanove Brut Tradition NV pezsgőt szolgálnak fel. A menükártyán megtekinthetik a járatukon elérhető ételek, harapnivalók és italok széles választékát.

A megújult kenyérkínálatban croissant is szerepel majd reggelire, de választható fokhagymás zsemle ebédre, vacsorára. Az új előételek közé tartozik a fokhagymás sült garnélarák füstölt aiolival és a Patatas Bravas (spanyol sült burgonya), a brokkolisaláta forró füstölt lazaccal, valamint a japán hideg tészta szezonális variációi soba szósszal.

Az utasok két főétel közül választhatnak, akár nemzetközi, akár az ázsiai konyhát részesítik előnyben. Továbbra is elérhető a Book the Cook szolgáltatás kb. 20 féle menüje, mely legkésőbb 24 órával indulás előtt rendelhető.

Fotó: SIA
Fotó: SIA

A desszertként válaszható csokoládés, mascarpone krémes vagy almás túrótorta elmaradhatatlan kísérői egy kis szelet csokoládé, minőségi sajt és keksz.

A borszakértők által válogatott borok és egyéb alkoholos italok mellett az utasok a fedélzeten megkóstolhatják Szingapúr ikonikus koktélját, a Singapore Sling-et is. Az ételeket elegáns, egyedi készítésű porcelán étkészletre tálalva szolgálják fel.

Fotó: SIA
Fotó: SIA

A légitársaság a 7 óránál hosszabb járatokon az amerikai, környezetbarát és fenntartható termékek készítésével foglalkozó „Out of the Woods” által összeállított piperetáskát biztosítja premium economy utasai számára. A piperetáska környezetbarát, a papucs újrahasznosított PET anyagokból készült, az ajakbalzsam lebomló csomagolást kapott.

Fotó: SIA
Fotó: SIA

A Singapore Airlines 2015-ben vezette be a premium economy kabint, a mostani átfogó megújítás garantálja, hogy továbbra is magas szintű szolgáltatást biztosítsanak utasaik számára.


Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf

Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf 

Vajon mit keresett ott?
Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál

Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál 

Megnyílt a Varjúvár étterem a Várkert Bazárban.
SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron

SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron 

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), a nívós vidéki gasztronómiát képviselők szövetsége a Rosinante Fogadóba készül április 5-én.
Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból

Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból 

A vásárcsarnok állapota az elmúlt évtizedek során folyamatosan romlott.
Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról

Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról 

Ezzel a bővülés dinamikája visszatért a 2021-ben és 2022-ben mért 3 százalék körüli mértékhez.
Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést

Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést 

Vége a helyben sütésnek – a Főpolgármesteri Hivatal döntése szerint.
A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe?

A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe? 

Pedig ideje lenne, mert a tej egy ideje fontos szerepet játszik a kólagyártó cég életében.
Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese

Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese 

Több mint 2400 minta versenyzett a XV. Quintessence pálinka- és párlatversenyen.
Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte

Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte 

Több mint 35 millió forintos bírságot szabtak ki az ételrendelési portál üzemeltetőjére.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.