Bővül a Singapore Airlines gasztronómiai kínálata

A Singapore Airlines bejelentette, hogy 2024. március 31-től megújuló, kibővített étel- és italkínálattal és új fedélzeti pipere szettel várja utasait premium economy osztályon. A SIA több mint 200 új előételt, főételt és desszertet fejlesztett ki a fedélzeti étkezések bővítésének érdekében. A prémium turistaosztályú ételek szezonális előételből, főételből, kenyérből, desszertből, sajtból és kekszből állnak.

Felszállást követően az utasoknak egy pohár Charles de Cazanove Brut Tradition NV pezsgőt szolgálnak fel. A menükártyán megtekinthetik a járatukon elérhető ételek, harapnivalók és italok széles választékát.

A megújult kenyérkínálatban croissant is szerepel majd reggelire, de választható fokhagymás zsemle ebédre, vacsorára. Az új előételek közé tartozik a fokhagymás sült garnélarák füstölt aiolival és a Patatas Bravas (spanyol sült burgonya), a brokkolisaláta forró füstölt lazaccal, valamint a japán hideg tészta szezonális variációi soba szósszal.

Az utasok két főétel közül választhatnak, akár nemzetközi, akár az ázsiai konyhát részesítik előnyben. Továbbra is elérhető a Book the Cook szolgáltatás kb. 20 féle menüje, mely legkésőbb 24 órával indulás előtt rendelhető.

Fotó: SIA
Fotó: SIA

A desszertként válaszható csokoládés, mascarpone krémes vagy almás túrótorta elmaradhatatlan kísérői egy kis szelet csokoládé, minőségi sajt és keksz.

A borszakértők által válogatott borok és egyéb alkoholos italok mellett az utasok a fedélzeten megkóstolhatják Szingapúr ikonikus koktélját, a Singapore Sling-et is. Az ételeket elegáns, egyedi készítésű porcelán étkészletre tálalva szolgálják fel.

Fotó: SIA
Fotó: SIA

A légitársaság a 7 óránál hosszabb járatokon az amerikai, környezetbarát és fenntartható termékek készítésével foglalkozó „Out of the Woods” által összeállított piperetáskát biztosítja premium economy utasai számára. A piperetáska környezetbarát, a papucs újrahasznosított PET anyagokból készült, az ajakbalzsam lebomló csomagolást kapott.

Fotó: SIA
Fotó: SIA

A Singapore Airlines 2015-ben vezette be a premium economy kabint, a mostani átfogó megújítás garantálja, hogy továbbra is magas szintű szolgáltatást biztosítsanak utasaik számára.


Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban

Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban 

Stockholmban mutatkozott be több fiatal magyar borász április 22-én, egy belvárosi, a fiatal közönség körében is népszerű étteremben.
Egy napra Budapestre költözik Hollywood

Egy napra Budapestre költözik Hollywood 

Wolfgang Puck Budapestre hozza a nemzetközi filmipar legnagyobb gálájának hangulatát.
Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje

Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje 

Április 26-tól új séf vezeti az Arany Kaviár Étterem konyháján a munkát.
Édes élet a májusi Glamping pikniken

Édes élet a májusi Glamping pikniken 

A Nomád Hotel & Glamping 9. alkalommal rendezi szezonnyitó piknikjét május utolsó vasárnapján.
Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól

Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól 

A Bortriatlon egy nagyon izgalmas rendezvény, aminek egyik fontos állomása a Szürkebarát Hétvége.
Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?