Bulgáriába is megnyitott a Domino's Pizza franchise-hálózat

A Domino's Pizza, a világ egyik legnagyobb pizzéria hálózata, megnyitotta első bulgáriai egységét Szófiában. A hálózat bolgár mester franchise-partnere a görög és ciprusi mesterjogot is birtokló "Anatron Food Services" lett. A vállalat eddig megszerzett tapasztalatai alapján kezdi el a pizzérialánc bevezetését Bulgáriába. A társaság a 2011-es év végéig további pizzériák megnyitását tűzte ki célul a bolgár fővárosban - adta hírül a Franchiseportál..

A hálózat a házhoz szállításra is nagy hangsúlyt fektet, ezért az első pizzéria üzlethelyiségének kiválasztásában az is nagy szerepet játszott, hogy fél órán belül számos irodaházba, illetve lakóházba tudnak rendelés esetén kiszállítani.

A pizzaóriás alig két hónappal ezelőtt kezdte meg terjeszkedését Ukrajnában, illetve 5 hónappal ezelőtt Romániában. Románia területére a Radacini Csoport vásárolta meg a mester franchise-jogot, amely vállalat az egyik legnagyobb helyi autó forgalmazó-, és autóipari szolgáltató hálózat tulajdonosa egyben.

A franchise-hálózat a világ egyik legnagyobb gyorsétterem-hálózata. Az Entrepreneur magazin 2008-as év legeredményesebb franchise-hálózatainak 500-as listáján a kilencedik helyet foglalta el. A Domino's Pizzát 1960-ban alapította egy testvérpár, s 1967 óta működik franchise rendszerben. Napjainkban a hálózat 9000 franchise és saját üzletével az Egyesült Államokban, és több mint 60 ország piacán van jelen. (forrás: Franchiseportál)

 


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.