Tóth Ágnes, a Gerbeaud Gasztronómia Executive Chefjének vezetésével remek cukrászaik és pékeik a Gerbeaud cukrászda és kávéház, az Onyx étterem és az Émile süteményeit, péksüteményeit, csokoládéit, macaronjait és kenyereit is készítik. „A jó kenyérnél néha nem is kell több egy tökéletes étkezéshez. A ház kenyere, egy tartalmas porózus kenyér, amelynek tésztájába megannyi pirított magot - lenmagot, fekete és fehér szezámot, tökmagot és napraforgómagot kevertünk.” – osztotta meg Tóth Ágnes.
„Az emberek egyre tudatosabbak a pékáruk választásakor, a minőség mind nagyobb szerepet kap a vásárláskor. Mi ezt az igényt szeretnénk kiszolgálni a Cacaoban helyben sütött ciabattakkal, bagelekkel, klasszikus péksüteményekkel és szendvicsekkel” – tette hozzá Niszkács Anna, ügyvezető-tulajdonos.
Az Émile ház földszintjén kialakított kávézó enteriőrjét – a jól bevált recepthez ragaszkodva – Varró Zoltán belsőépítésznek köszönhetik.
A kávét sem bíztáka véletlenre: a napinditó fekete Molnár Attila négyszeres barista bajnok One Eleven specialty kávé pörkölőjéből érkezik.
Zöld szemlélet
Elindultak egy környezettudatosabb úton, így a siető vendégek elviteles finomságait lebomló,
az előállítás során alacsony széndioxid kibocsátással készülő csomagolásban vihetik magukkal.
Mindeközben Émile továbbra is várja vendégeit az emeleti Szalonban és mesébe illő kertjében.