Mégsem konkurenciát kapott az egy évvel ezelőtt felavatott söröző, hanem saját kínálatát bővítette, ugyanis a 30 személyt befogadni képes hospodát ugyanaz a konyha szolgálja ki, mint a 150 személyes sörözőt.
A Ferdinánd első évében 60% fölötti átlagos foglaltságot és 50 milliós forgalmat ért el, ami nem kis teljesítmény a mai ínséges időkben.
Martin Imre tulajdonos üzletvezető a február 18-i, születésnapi este apropóján elmondta, a jövőben is együttműködnek a Cseh Idegenforgalmi Hivatallal (a születésnapi vacsorán is társ-háziasszony volt és köszöntötte a meghívott törzsvendégeket, újságírókat és szakembereket Léderer Betty, a képviselet vezetője), s igyekeznek népszerűsíteni a cseh kultúrát is, nem csak a gasztronómiát. A születésnap alkalmából avatták fel a Becherovka pincét (az 1800-as évekből származó dekorációval), valamint a törzsvendégek számára kialakított korsó-falat, ahol tárolhatják saját ivó alkalmasságaikat. (forrás: Borászportál)