Diningtable.hu: Magyarország legújabb, valódi online asztalfoglaló rendszere!

Már javában folyik a regisztráció a diningtable.hu oldalán, melyet december 31-ig minden étterem díjmentesen tesztelhet és használhat.

Már javában folyik a regisztráció a diningtable.hu oldalán, melyhez december 31-ig az éttermek ingyenesen csatlakozhatnak, így január 1-jétől már egy ismert, bejáratott oldalt kezelhetnek magabiztosan jutalékmentesen, fix havidíjon. Az oldal nem csak az éttermek, de a fogyasztani vágyók életét is megkönnyíti, hiszen a vendégek egy speciális kereső segítségével könnyűszerrel kiválaszthatják a nekik tetsző éttermet, majd pár kattintással garantáltan lefoglalhatják asztalukat a szabad időpontokra. Az éttermeknek pedig nem kell e-mail rendszerüket folyamatosan ellenőrizni, vagy a folyton megcsörrenő telefonnal számolni, hiszen a foglalás automatikusan megjelenik a diningtable.hu rendszerén belül.

Minden étteremnek díjmentesen biztosítanak egy widgetet, így a weboldalukba beépítve közvetlenül a honlapjukon is foglalhatnak vendégeik asztalt.

Az éttermek a diningtable.hu felületén létrehozhatják saját profiljukat, ezáltal egy nagy csapat részesei lehetnek, mégis megtarthatják egyediségüket, kiválhatnak a többiek közül. A rendszer segítségével nem csak a csúcsidőben való foglalást, de a holtidők jobb kihasználását is elérhetik az éttermek, valamint a hazai vendégek mellett külföldi látogatóink, átutazók is egyszerűbben találnak rá a számukra megfelelő helyre.

További információ és regisztráció:

Dine & Travel Kft. - Spaits Péter
Elérhetőség: [email protected] / +36306049320
Regisztráció: beta.diningtable.hu
A rendszerrel kapcsolatos információk: www.diningtable.hu


Forrás: Vendég&Hotel Online


Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.
Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program 

Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.
A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól 

Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.
Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában

Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában 

A gasztronómiai és kulturális piac felfedte első négy éttermét.
Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait

Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait 

Kihirdették 2025. évi Országos Borverseny győzteseit.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.
Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról

Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról 

A kutatás rámutatott, hogy a rendszeresség hatással van az elfogyasztott adagokra.
Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson

Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson 

A legjobb európai borturisztikai könyv díját nyerte el a TokajGuide ötödik kiadása a gasztronómiai kiadványok világversenyén, a Gourmand International Awardson.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.