Diningtable.hu: Magyarország legújabb, valódi online asztalfoglaló rendszere!

Már javában folyik a regisztráció a diningtable.hu oldalán, melyet december 31-ig minden étterem díjmentesen tesztelhet és használhat.

Már javában folyik a regisztráció a diningtable.hu oldalán, melyhez december 31-ig az éttermek ingyenesen csatlakozhatnak, így január 1-jétől már egy ismert, bejáratott oldalt kezelhetnek magabiztosan jutalékmentesen, fix havidíjon. Az oldal nem csak az éttermek, de a fogyasztani vágyók életét is megkönnyíti, hiszen a vendégek egy speciális kereső segítségével könnyűszerrel kiválaszthatják a nekik tetsző éttermet, majd pár kattintással garantáltan lefoglalhatják asztalukat a szabad időpontokra. Az éttermeknek pedig nem kell e-mail rendszerüket folyamatosan ellenőrizni, vagy a folyton megcsörrenő telefonnal számolni, hiszen a foglalás automatikusan megjelenik a diningtable.hu rendszerén belül.

Minden étteremnek díjmentesen biztosítanak egy widgetet, így a weboldalukba beépítve közvetlenül a honlapjukon is foglalhatnak vendégeik asztalt.

Az éttermek a diningtable.hu felületén létrehozhatják saját profiljukat, ezáltal egy nagy csapat részesei lehetnek, mégis megtarthatják egyediségüket, kiválhatnak a többiek közül. A rendszer segítségével nem csak a csúcsidőben való foglalást, de a holtidők jobb kihasználását is elérhetik az éttermek, valamint a hazai vendégek mellett külföldi látogatóink, átutazók is egyszerűbben találnak rá a számukra megfelelő helyre.

További információ és regisztráció:

Dine & Travel Kft. - Spaits Péter
Elérhetőség: [email protected] / +36306049320
Regisztráció: beta.diningtable.hu
A rendszerrel kapcsolatos információk: www.diningtable.hu


Forrás: Vendég&Hotel Online


Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.