Édességreceptek Oreóval

Oreo keksz az alapanyaga az új kampány receptjeinek. Torta, muffin és shake is készült a keksz felhasználásával. Az Oreo Műhely hazai elindulását most egyt kampány segíti, olvasható a  Kreatív Online site-on.

Infok a kampányról

Az Oreo több európai ország után hazánkban is népszerűsítő kampányt indított Oreo Műhely néven, amiben Dobó Ági, a Konyhafőnök VIP nyertese és Pataki Ádám cukrászmester részvételével inspirálja a márka rajongóit a kekszből készült finomságok elkészítésére. A kampány teljes kivitelezéséért a feat. volt a felelős.

Kampánycél

Új fogyasztási alkalom megteremtése, kreatív felhasználási lehetőségeinek bemutatása.

Fő üzenet

Lesd el Mestereinktől a legjátékosabb recepteket, és alkoss Te is kedvedre Oreo finomságokat a konyhában!

A koncepcióról

A koncepció alapját az egyedi fejlesztésű, különleges design megoldásokkal operáló Oreo Műhely weboldal adja, ahol amellett, hogy a két Oreo Mester, azaz Ági és Ádám torta, muffin és shake kategóriában elkészített, egyedi receptvideóiból inspirálódhatnak a rajongók, saját alkotásaikat is feltölthették. Így válhatott az Oreo Műhely egy olyan, folyamatosan fejlődő platformmá, ahol a látogatók egyre több játékos recepttel találkozhatnak. Sőt, az Ági és Ádám által legjobbnak ítélt ötlet feltöltője megkapja a megtisztelő, harmadik Oreo Mester címet, akit a brand egy értékes mesterszettel támogat, a receptje által inspirált sütemény pedig belistázásra kerül a Pataki Cukrászdába.

Forrás: Kreativ Online / Store Insider


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.