Édességreceptek Oreóval

Oreo keksz az alapanyaga az új kampány receptjeinek. Torta, muffin és shake is készült a keksz felhasználásával. Az Oreo Műhely hazai elindulását most egyt kampány segíti, olvasható a  Kreatív Online site-on.

Infok a kampányról

Az Oreo több európai ország után hazánkban is népszerűsítő kampányt indított Oreo Műhely néven, amiben Dobó Ági, a Konyhafőnök VIP nyertese és Pataki Ádám cukrászmester részvételével inspirálja a márka rajongóit a kekszből készült finomságok elkészítésére. A kampány teljes kivitelezéséért a feat. volt a felelős.

Kampánycél

Új fogyasztási alkalom megteremtése, kreatív felhasználási lehetőségeinek bemutatása.

Fő üzenet

Lesd el Mestereinktől a legjátékosabb recepteket, és alkoss Te is kedvedre Oreo finomságokat a konyhában!

A koncepcióról

A koncepció alapját az egyedi fejlesztésű, különleges design megoldásokkal operáló Oreo Műhely weboldal adja, ahol amellett, hogy a két Oreo Mester, azaz Ági és Ádám torta, muffin és shake kategóriában elkészített, egyedi receptvideóiból inspirálódhatnak a rajongók, saját alkotásaikat is feltölthették. Így válhatott az Oreo Műhely egy olyan, folyamatosan fejlődő platformmá, ahol a látogatók egyre több játékos recepttel találkozhatnak. Sőt, az Ági és Ádám által legjobbnak ítélt ötlet feltöltője megkapja a megtisztelő, harmadik Oreo Mester címet, akit a brand egy értékes mesterszettel támogat, a receptje által inspirált sütemény pedig belistázásra kerül a Pataki Cukrászdába.

Forrás: Kreativ Online / Store Insider


Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben

Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben 

Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban.
Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes?

Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes? 

2025. június 4-én lezárul a Szent István napi kenyérverseny.
Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.