Édességreceptek Oreóval

Oreo keksz az alapanyaga az új kampány receptjeinek. Torta, muffin és shake is készült a keksz felhasználásával. Az Oreo Műhely hazai elindulását most egyt kampány segíti, olvasható a  Kreatív Online site-on.

Infok a kampányról

Az Oreo több európai ország után hazánkban is népszerűsítő kampányt indított Oreo Műhely néven, amiben Dobó Ági, a Konyhafőnök VIP nyertese és Pataki Ádám cukrászmester részvételével inspirálja a márka rajongóit a kekszből készült finomságok elkészítésére. A kampány teljes kivitelezéséért a feat. volt a felelős.

Kampánycél

Új fogyasztási alkalom megteremtése, kreatív felhasználási lehetőségeinek bemutatása.

Fő üzenet

Lesd el Mestereinktől a legjátékosabb recepteket, és alkoss Te is kedvedre Oreo finomságokat a konyhában!

A koncepcióról

A koncepció alapját az egyedi fejlesztésű, különleges design megoldásokkal operáló Oreo Műhely weboldal adja, ahol amellett, hogy a két Oreo Mester, azaz Ági és Ádám torta, muffin és shake kategóriában elkészített, egyedi receptvideóiból inspirálódhatnak a rajongók, saját alkotásaikat is feltölthették. Így válhatott az Oreo Műhely egy olyan, folyamatosan fejlődő platformmá, ahol a látogatók egyre több játékos recepttel találkozhatnak. Sőt, az Ági és Ádám által legjobbnak ítélt ötlet feltöltője megkapja a megtisztelő, harmadik Oreo Mester címet, akit a brand egy értékes mesterszettel támogat, a receptje által inspirált sütemény pedig belistázásra kerül a Pataki Cukrászdába.

Forrás: Kreativ Online / Store Insider


Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris

Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris 

A tranzakció értelmében a Culinaris Wholesale Kft. kereskedelmi tevékenységét teljes egészében a Chef Market Zrt. veszi át.
MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának

MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának 

Május 14-én tartották a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) éves Közgyűlését a pesti Vigadó épületében található VígVarjú étteremben.
A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem

A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem 

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a patinás Fővám téri Nagycsarnokban működő Fakanál étterem, amely a napokban ünnepelte 25 éves születésnapját.
Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját  

Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.
Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten 

Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.
A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.
Új Michelin-csillagos menü az égben

Új Michelin-csillagos menü az égben 

Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.
Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.