Egymilliós kedvezménnyel csábít csatlakozásra Norbi

Több, mint 200 termék kiskereskedelmi értékesítési lehetőségét kínálja a Norbi Update franchise, melyet saját, központi logisztikával szolgálunak ki az ország bármely területén, és a határon túl is. A 2010. december 20-ig - megkötött franchise szerződésekre érvényesen - 1 millió forint nyitási kedvezménnyel segítik az indulásban a partnerséget választó vállalkozókat - adta hírül a Franchiseportál.

A hálózat nem csak új tagok, vállalkozók jelentkezését fogadja el, hanem olyan, már működő pékségek belépésének lehetőségét is vizsgálja, akik küzdenek a recesszióval, ezért csatlakoznának a franchise-rendszerhez. A tapasztalat azt mutatja, hogy a forgalmas helyeken megnyitott boltok a nyitást követő 3-4 hét alatt elérték a 4 millió forintos forgalmi átlagot. Ez boltonként az átvevő partnerek számára kb. 5-6 hónapos megtérülést jelent. Recesszió ide, vagy oda, a Norbi-féle péksütemények eladják magukat, mert erős a márka marketingje, és állandó a termékfejlesztés.

A válság ellenére is több céggel folytat nemzetközi tárgyalásokat a hálózat, Szlovákiából, Szerbiából, Ausztriából és Németország is vannak érdeklődők. A válság egy tisztulási folyamatot is elindított a piacon, - állítja Schobert Norbert - mert a gyenge lábakon álló, nem megfelelő menedzsmenttel rendelkező vállalkozások eltűnnek. Így a jól pozícionált, sikeres üzletpolitikával bíró cégek a recesszió ellenére is tudnak fejlődni. (forrás: Franchiseportál)


Nyári ízek újrahangolva  – a Kozmo Hotel új szezonális étlapján

Nyári ízek újrahangolva – a Kozmo Hotel új szezonális étlapján 

Feith Attila executive séf vezetésével a szálloda nyári étlapja idén is ízutazásra hívja a vendégeket.
Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc

Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc 

A most induló Women in Coffee program célkitűzései között szerepel a női baristák szakmai fejlesztése.
Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben

Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben 

Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban.
Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes?

Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes? 

2025. június 4-én lezárul a Szent István napi kenyérverseny.
Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.