Eldugta a hullát a kocsmáros

(MTI) - Négy napra eldugta egy walesi kocsmáros egy halott vendégét, nehogy a rendőrség lezárja vendéglőjét, ő meg elessen a hétvégi élénkebb forgalom adta haszontól. Mindezért börtönbe került.

A 29 éves Jason Chidgey egy péntek éjjel bukkant rá a kocsma vécéjében egy törzsvendége holttestére. A takarítónő segítségével rejtette el a tetemet egy első emeleti hálószobában, a kocsma pedig a hét végén üzemelt, mintha mi sem történt volna. Amikor a törzsvendég hollétéről érdeklődtek annak barátai, a kocsmáros megnyugtatta őket, hogy nincs semmi baj, pár perccel korábban beszélt vele.
A kocsmáros azután keddre úgy rendezte a dolgokat, hogy megtalálják a néhai törzsvendég holttestét. A The Daily Telegraph című brit lap beszámolója alapján a kocsmárosnak a takarítónő lelkiismeretén bukott meg terve. A halott temetésének napján a nő nem bírta tovább magában tartani a dolgot, elment a rendőrségre és mindent bevallott. Mint mondta, rémálmok kínozták a történtek miatt.
A bíróság 15 hónap börtönre ítélte a kocsmárost, és szemére vetette, hogy nem adta meg a kellő tiszteletet 48 éves törzsvendégének, aki - mint a brit lap írta - "természetes" halált halt: alkoholmérgezés végzett vele.


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.