A 29 éves Jason Chidgey egy péntek éjjel bukkant rá a kocsma vécéjében egy törzsvendége holttestére. A takarítónő segítségével rejtette el a tetemet egy első emeleti hálószobában, a kocsma pedig a hét végén üzemelt, mintha mi sem történt volna. Amikor a törzsvendég hollétéről érdeklődtek annak barátai, a kocsmáros megnyugtatta őket, hogy nincs semmi baj, pár perccel korábban beszélt vele.
A kocsmáros azután keddre úgy rendezte a dolgokat, hogy megtalálják a néhai törzsvendég holttestét. A The Daily Telegraph című brit lap beszámolója alapján a kocsmárosnak a takarítónő lelkiismeretén bukott meg terve. A halott temetésének napján a nő nem bírta tovább magában tartani a dolgot, elment a rendőrségre és mindent bevallott. Mint mondta, rémálmok kínozták a történtek miatt.
A bíróság 15 hónap börtönre ítélte a kocsmárost, és szemére vetette, hogy nem adta meg a kellő tiszteletet 48 éves törzsvendégének, aki - mint a brit lap írta - "természetes" halált halt: alkoholmérgezés végzett vele.
Eldugta a hullát a kocsmáros
(MTI) - Négy napra eldugta egy walesi kocsmáros egy halott vendégét, nehogy a rendőrség lezárja vendéglőjét, ő meg elessen a hétvégi élénkebb forgalom adta haszontól. Mindezért börtönbe került.
Champagne For You: ahol az ország legszélesebb pezsgőválasztéka vár
A Champagne For You tulajdonosa, Kiszely Katalin mesélt nekünk, aki a pezsgők szeretetét üzleti vállalkozássá és életérzéssé formálta.
New York, éjjel-nappal – Különleges születésnapi tortával várják a vendégeket
A világ legszebb kávéháza most ünnepli fennállásának 130 éves évfordulóját.
Jön a Bordói November Nagykóstoló
Pop-up előadások minden ízlésnek!
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás
A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Egészséges sütemények az ünnepekre
Karácsonykor is lehet egészségeset, de egyúttal finomat is sütni!
Magyarországra érkezik Dél-Korea vezető élelmiszeripari vállalata
Dél-Korea vezető élelmiszeripari vállalata, a CJ Foods, zöldmezős fejlesztés keretében készételgyártó üzemet és logisztikai központot épít Dunavarsányban.
Újdonság: pizza és bor egy palackban
Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak
Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely
A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj
A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Interjú
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket
Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.