Étteremet nyit a Rolling Stone

A könnyűzene világában vezető szerepet betöltő Rolling Stone Magazin egy ír vállalkozóval karöltve éttermet nyit 2010-ben Hollywoodban

Az éttermet A Lucky Rug Group fő tulajdonosai, Niall Donnelly és Joe Altounian alapítják, a Rolling Stone magazin szerkesztő-kiadójával, Jann Wennerrel. Donnelly az utóbbi években számos bár és klub megnyitásával hívta fel a figyelmet magára az Egyesült Királyságban, míg Altounian a kereskedelmi és lakóingatlanok piacán szerzett hírnevet magának. Mindazok számára, akik követik a popkultúra eseményeit, a Rolling Stone szavak sokkal többet jelentenek világszerte, de különösen az Egyesült Államokban – mondta Donnelly múlt pénteken, amikor bejelentették az étterem megnyitásának tényét. – Nagy izgalommal várjuk, hogyan tudjuk majd a magazin szellemiségét a napi életbe átültetni. A tervezett étterem 2010 nyarán nyit majd meg a Hollywood & Highland bevásárló központban, amely helyet ad többek között az Oscar díj gálák hagyományos színhelyének, a Kodak színháznak is. Az új Rolling Stone nem fog élni a tematikus dekorációs elemek eszközével, ahogy azt a Hard Rock Café, vagy a Hollywood Planet esetében megszoktuk. Helyette a teret antik vaslépcsőház, csomózott bőr, fekete téglák és boltozatos mennyezetek uralják majd. Donnelly elmondta a Los Angeles Time-nak, hogy a Rolling Stone a Hard Rocknál magasabb színvonalú ételválasztékkal várja majd a vendégeket. A menüről, vagy a tervezett étterem konyhafőnökéről még nem szólnak a sajtó híradások. Az viszont már biztosnak tűnik, hogy élőzene nem lesz a Rolling Stone-ban, legfeljebb DJ-vel szórakozhatnak a vendégek a különleges rendezvények alkalmával.

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.