Filozofikus bortételek randevúja a gasztronómiával

Mindenkit vár egy hangulatos estére az Ízlelő családbarát étterem.

Különleges program lesz 2014. november 7-én, péntek este 18.30-tól az Ízlelő családbarát étteremben: Szekszárd egyik emblematikus borásza, a 2011-ben az Év Bortermelőjének megválasztott Vida Péter látogat az étterembe egy este erejéig.

Ha már eljön, magával hozza különleges ízvilágú borait, egyben a vendégek megismerhetik semmihez sem hasonlítható hitvallását és gondolatait, a borok világához való viszonyát.

A gasztronómiai találkozó másik résztvevője ezúttal is az a budapesti vendégséf, Barka Áron (az elit Chaine des Rotisseurs tagja, az ARAZ Étterem chef de cuisine-je), akinek nagysikerű borvacsoráját már élvezhették, akik szeptemberben is részt vettek a boresten. Ezúttal is ő álmodta meg azokat a fogásokat, amelyeket Both Sándor mesterszakáccsal és munkatársaival együtt készít el a vendégek részére.

Az étel- és italsor:

Rosé 2013.
Húsleves gazdagon öreg Sherryvel

Öregtőkék Kadarkája 2012.
Pulyka ravioli paprikás mártással szifonból

Bikavér 2012.
Pikáns meggyes szárnyas májragu tésztakosárban

Hidaspetre Kékfrankos 2011.
Borskéregben sült hátszín karotta krémmel és pirított erdei gombával

La Vida Merlot 2011.
Rózsás étcsokoládé ganache

Részvételi díj: 7.500Ft/fő (október 31-ig történő jelentkezés és befizetés esetén), ezt követően 8.500Ft/fő

Jelentkezés és további információ:

74/512-048
[email protected]

Cím: 7100 Szekszárd, Bartina u. 12/A


Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc

Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc 

A most induló Women in Coffee program célkitűzései között szerepel a női baristák szakmai fejlesztése.
Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben

Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben 

Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban.
Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes?

Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes? 

2025. június 4-én lezárul a Szent István napi kenyérverseny.
Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.