Filozofikus bortételek randevúja a gasztronómiával

Mindenkit vár egy hangulatos estére az Ízlelő családbarát étterem.

Különleges program lesz 2014. november 7-én, péntek este 18.30-tól az Ízlelő családbarát étteremben: Szekszárd egyik emblematikus borásza, a 2011-ben az Év Bortermelőjének megválasztott Vida Péter látogat az étterembe egy este erejéig.

Ha már eljön, magával hozza különleges ízvilágú borait, egyben a vendégek megismerhetik semmihez sem hasonlítható hitvallását és gondolatait, a borok világához való viszonyát.

A gasztronómiai találkozó másik résztvevője ezúttal is az a budapesti vendégséf, Barka Áron (az elit Chaine des Rotisseurs tagja, az ARAZ Étterem chef de cuisine-je), akinek nagysikerű borvacsoráját már élvezhették, akik szeptemberben is részt vettek a boresten. Ezúttal is ő álmodta meg azokat a fogásokat, amelyeket Both Sándor mesterszakáccsal és munkatársaival együtt készít el a vendégek részére.

Az étel- és italsor:

Rosé 2013.
Húsleves gazdagon öreg Sherryvel

Öregtőkék Kadarkája 2012.
Pulyka ravioli paprikás mártással szifonból

Bikavér 2012.
Pikáns meggyes szárnyas májragu tésztakosárban

Hidaspetre Kékfrankos 2011.
Borskéregben sült hátszín karotta krémmel és pirított erdei gombával

La Vida Merlot 2011.
Rózsás étcsokoládé ganache

Részvételi díj: 7.500Ft/fő (október 31-ig történő jelentkezés és befizetés esetén), ezt követően 8.500Ft/fő

Jelentkezés és további információ:

74/512-048
[email protected]

Cím: 7100 Szekszárd, Bartina u. 12/A


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.