Hiszen a pizza és a gyros nagyon jól kiegészíti egymást, külön ízvilágot alkotnak. Az egységek házhozszállítással is foglalkoznak, amely tovább szélesíti a már említett vendégkört. A házhozszállítás az egységek forgalmának 60 százalékát teszi ki. A "Királypizza Futár" választékában pizzák és üdítőitalok szerepelnek. A "Királypizza Express" választéka szélesebb, már pizzákat, hamburgert, valamint salátát is értékesít. A Királypizza egységei olyan sütőtechnológiával vannak felszerelve, amely nem követeli meg az üzembentartótól a különleges előképzettséget vagy szakmai tapasztalatot. A gépek egyszerűen kezelhetőek, működtetésük néhány napos tréning során elsajátítható. (Franchiseportál)
Franchise-partnert keres a Király Pizza gyorséttermi hálózat
A Királypizza étlapján számtalan étel megtalálható, tészták, közel 50 féle pizza, saláták, hamburgerek és gyros is, ami széles vendégkört vonz.

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert
A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester
A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar
A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.

Új trendek a gin piacon
A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás
Tippek a séftől.

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon
Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.

Furmintok csatája Franciaországban
A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.

Bajban a hazai sörfőzdék
A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.

Fesztiválozik a MOHU új automatája
A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja
Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.