Hangos volt a gyerek, kirúgták a családot

Az amerikai Eli Gau és felesége, Lilian, vasárnap két kisfiukkal, a 3 éves Ryannel és az 1 éves Ethannel mentek ebédelni egy magát családbarátnak mondó étterembe - írja a Nők Lapja Café.

A kis Ryan néha elsétált az asztaltól, ahogy más, hasonló korú gyerekek is megteszik. „Aktívak voltak. Úgy viselkedtek, mint a gyerekek, elvégre nem felnőttek. Ryan után mentem és megfogtam, amikor azonban jöttem vele vissza, az étterem vezetője odalépett hozzám” – mesélte a családapa egy tévécsatorna riportjában.

Az étteremvezető közölte az apával, hogy a gyerekei túl zajosak, és az étkezés kellős közepén felszólította a családot, hogy azonnal hagyják el az éttermet. Figyelmeztette őket, hogy már a hatóságokat is értesítette, akik már valóban odakinn várták őket. A helyi seriffhelyettes garázdaság miatt figyelmeztette a szülőket. „Úgy érzem, még soha életemben nem aláztak meg ennyire” – mondta Lilian.

Az étterem szóvivője utólag elnézést kért az eset miatt és meghívták a családot egy ingyenes vacsorára. Ők azonban nem akarnak élni a lehetőséggel. „Rendkívül csalódott vagyok és nagyon szomorú” – fogalmazott Eli Gau.


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.