Három napon át ünnepel a Gerbeaud

Új kínálattal és édes meglepetésekkel, zenés és kulturális programokkal, titkos mini tárlattal, ünnepi dekorációval és kirakatinstallációval készül az alkalomra október 13-15. között.

Édes ünnepek - Gerbeaud titkok címmel, 3 napos ünnepet ül Budapest egyik legpatinásabb kávéháza, az idén 165. éves Gerbeaud.

 A Gerbeaud ünnepi hétévégje egy különleges előadással indul október 13-án. A program során, amit Molnár Gyöngy Krisztina művészettörténész vezet majd, bepillanthatunk a Gerbeaud család ünnepi titkaiba, hogyan ünnepelt a család, milyen hagyományokat követtek, és melyek voltak azok a pillanatok, amik az ikonikus cukrászda történetét alakították.

Egy ritka mini tárlatot is megtekinthetünk majd az ünnepi napok alatt, ami az Iparművészeti Múzeummal együttműködve jött létre. A Gerbeaud ereklyék a múzeum raktárából érkeznek a kávéházba a hétvégére. 

A program jegyvásárláshoz kötött: a részvétel díj 1858 forint személyenkén, amely tartalmazza az előadást és 1 pohár Gerbeaud pezsgőt.

További információk a Travelo oldalán >>

Forrás: Travelo


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.