Hatfős hústál és középkori hangulat: a koreai influenszer legújabb budapesti gasztrokalandjai

A koreai mokpang-influenszer legújabb videóiban Budapest éttermeit járja és eszi végig. Az apró termetű, de hatalmas étvágyú Tzuyang negyedik budapesti videójában a középkori hangulatú étteremben mutatta be, hogy hány kiló húst tud egyszerre megenni.

A 11,5 millió követővel rendelkező influenszer több, mint egy hete  nyűgözi le Budapestet. Első videójában a legendás Pléh csárdában 2 kiló rántott húst és két nagy tál pacalpörköltet fogyasztott el, majd egy steak-étteremben folytatta a lakomát, ahol több kiló húst evett meg. Harmadik állomásként egy McDonald's étterembe látogatott el, ahol szintén szép mennyiséget fogyasztott el.

Erről itt írtunk bővebben:

A Sir Lancelot étteremben Tzuyang egy „egyméteres hústálat” rendelt meg, amelyet a vendéglátóhely általában hatfős társaságnak ajánl. A hatalmas tálon kacsa, csirke, disznó és marhahús is szerepelt, mellé pedig szószokat és egy nagy adag kólát kért, áll a 24.hu cikkében. Bár az influenszer igyekezett, a hatalmas adagot nem tudta teljesen elfogyasztani, mert 20 perc múlva át kellett adnia asztalát más vendégeknek.


Fotó: YouTube

Legújabb videójában Tzuyang megmutatta a környéket és külön kiemelte, hogy a középkori tematika miatt volt kíváncsi az étteremre, amely úgy tűnik egészen lenyűgözte.


Új nemzetközi borászati szervezet született

Új nemzetközi borászati szervezet született 

. A partnerek közti tapasztalatcserével és jó kapcsolat ápolásával egymást erősítve tudnak fejlődni a résztvevő borvidékek.
Új adó a franciáknál – kiakadtak a helyi pékek

Új adó a franciáknál – kiakadtak a helyi pékek 

A bagettek és a péksütemények csomagolópapírjára és kartondobozaira új adót vetett ki a hatóság.
GVH: Pontosan mit is jelent az önök értelmezésében az, hogy „teljes kiőrlésű”?

GVH: Pontosan mit is jelent az önök értelmezésében az, hogy „teljes kiőrlésű”? 

Versenyfelügyeleti eljárást indított a GVH három élelmiszer-kiskereskedelmi láncnál.
Füredi és budapesti kávéházakban versekkel is fizethet

Füredi és budapesti kávéházakban versekkel is fizethet 

Budapesten a felnőttek is szavalhatnak.
Honnan érkezhetett Magyarországra a száj- és körömfájás járvány?

Honnan érkezhetett Magyarországra a száj- és körömfájás járvány?  

Ami nemcsak a hazai marhahús állományt, hanem a magyarországi sertéstartókat is súlyosan érintheti.
Hamarosan lehúzza a rolót a móri Michelin-ajánlásos étterem

Hamarosan lehúzza a rolót a móri Michelin-ajánlásos étterem 

Ha tervezte, hogy meglátogatja – igyekeznie kell.
Új tulajdonosát keresi a Mi kis falunk kocsmája

Új tulajdonosát keresi a Mi kis falunk kocsmája 

A sorozatban megismert vendéglátóhelyet 55 millió forintért árulják.
Bezárt a legendás dunántúli csárda

Bezárt a legendás dunántúli csárda 

Az 1988-ban alapított vendéglátóhely nemcsak kiváló ételeivel, hanem sokszínű programjaival is a régió egyik meghatározó központja lett.
A nőket ünneplik a Matild Palotában

A nőket ünneplik a Matild Palotában 

A Nemzetközi Nőnapon világszerte a nők szerepét, tehetségét méltatják.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.