Hatfős hústál és középkori hangulat: a koreai influenszer legújabb budapesti gasztrokalandjai

A koreai mokpang-influenszer legújabb videóiban Budapest éttermeit járja és eszi végig. Az apró termetű, de hatalmas étvágyú Tzuyang negyedik budapesti videójában a középkori hangulatú étteremben mutatta be, hogy hány kiló húst tud egyszerre megenni.

A 11,5 millió követővel rendelkező influenszer több, mint egy hete  nyűgözi le Budapestet. Első videójában a legendás Pléh csárdában 2 kiló rántott húst és két nagy tál pacalpörköltet fogyasztott el, majd egy steak-étteremben folytatta a lakomát, ahol több kiló húst evett meg. Harmadik állomásként egy McDonald's étterembe látogatott el, ahol szintén szép mennyiséget fogyasztott el.

Erről itt írtunk bővebben:

A Sir Lancelot étteremben Tzuyang egy „egyméteres hústálat” rendelt meg, amelyet a vendéglátóhely általában hatfős társaságnak ajánl. A hatalmas tálon kacsa, csirke, disznó és marhahús is szerepelt, mellé pedig szószokat és egy nagy adag kólát kért, áll a 24.hu cikkében. Bár az influenszer igyekezett, a hatalmas adagot nem tudta teljesen elfogyasztani, mert 20 perc múlva át kellett adnia asztalát más vendégeknek.


Fotó: YouTube

Legújabb videójában Tzuyang megmutatta a környéket és külön kiemelte, hogy a középkori tematika miatt volt kíváncsi az étteremre, amely úgy tűnik egészen lenyűgözte.


Halleluja! – ilyen a szentév fagylaltja

Halleluja! – ilyen a szentév fagylaltja 

A 2025-ös szentév fagylaltjának alapját a gianduja, a mogyoró és a csokoládé adja.
Majka videójában emlegetett Bindzsisztán nevet kapott desszert lázában ég Hódmezővásárhely

Majka videójában emlegetett Bindzsisztán nevet kapott desszert lázában ég Hódmezővásárhely 

Az egyik magyar rapper legújabb dala ihlette sütemény született egy hódmezővásárhelyi cukrászdában.
Egy kávéfőzőben nyugszik az olasz kávéfőzők királya

Egy kávéfőzőben nyugszik az olasz kávéfőzők királya 

Bialetti Renato, a híres Moka Expressz kávéfőzőjének másolatában nyugszik.
Úgy tűnik, nem akarnak az emberek pezsgőmámorban ünnepelni

Úgy tűnik, nem akarnak az emberek pezsgőmámorban ünnepelni 

Jelentősen csökkent a vásárlók érdeklődése a pezsgő iránt 2024-ben is a világ minden táján.
Molnár Ferenc álma teljesül: márciustól 0/24-ben nyitva a New York Café

Molnár Ferenc álma teljesül: márciustól 0/24-ben nyitva a New York Café 

Újabb mérföldkőhöz érkezett a világ legszebb kávéházaként számon tartott 130 éves New York Café.
Debrecen borai az idén a következők...

Debrecen borai az idén a következők... 

Hét borvidék hét kiemelkedő pincészete kapta meg a Debrecen Város Bora címet.
Elhunyt a magyar csilitermesztés meghatározó alakja

Elhunyt a magyar csilitermesztés meghatározó alakja 

Váratlanul elhunyt a magyar csili világ ismert alakja, Bánfi Krisztián, akinek Kígyóscsili névvel fémjelzett vállalkozása a hazai csilitermesztés elengedhetetlen részévé vált.
Bajban Románia burgonyatermesztése

Bajban Románia burgonyatermesztése 

Márpedig Európa burgonyatermesztésének harmadát eddig Románia adta.
Nincs fából vaskarika: búcsúzik a balatonfüredi étterem

Nincs fából vaskarika: búcsúzik a balatonfüredi étterem 

Az étterem  közösségi oldalán jelentette be, hogy fájó szívvel, de bezárják a vendéglátóegységet.
Programok és fejlesztések a villányi borvidéken

Programok és fejlesztések a villányi borvidéken 

A következő pár évben összesen mintegy ötmilliárd forintnyi fejlesztés valósul meg Villányban.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.