iCareSystem AutoDose – az iCombi Pro asztali készülékek új tisztítórendszere a RATIONAL-tól

Az iCareSystem AutoDose segítségével a RATIONAL immár integrált tisztító- és tartalékkészlet-rendszert kínál az iCombi Pro asztali készülékekhez. A tisztító- és ápolószereket szilárd formában, biztonságosan tárolják a főzőrendszerben, lehetővé téve az autonóm tisztítást akár gombnyomással, akár a tisztítási ütemterv szerint. (x)

Elmúltak azok az idők, amikor a tisztító- és ápolószereket minden egyes tisztítási folyamathoz kézzel kellett adagolni, vagy a tisztítást teljesen elfelejtették.

Az iCareSystem AutoDose vagy egy adott időpontban indul, például mindig zárás után, vagy egy gombnyomásra, amikor belefér a napi rutinba. A beállításokban a tisztítás minden napra külön programozható a készülék használatának megfelelően, vagy a heti ütemezés szerint. Az iCombi Pro automatikusan kiveszi a tisztítószereket a szükséges koncentrációban a kazettákból. Szekeres Tibor, Magyarország vezető értékesítési igazgatója a következőkben foglalta össze az előnyöket: „Az iCareSystem AutoDose növeli a munkabiztonságot, időt takarít meg és biztosítja a HACCP higiéniai biztonságát. Sok más megoldással ellentétben nincs szükség tömlőkre vagy kannákra a főzőrendszeren kívül."

Az iCareSystem AutoDose segítségével az alkalmazottaknak már nem kell takarítást végezniük – folytatja Szekeres Tibor, mivel ez lekerül a napi feladatlistáról. Ez még fontosabbá teszi, hogy ne tévessze szem elől a tisztítást. Ezért az iCombi Pro mindig naprakészen tartja a felhasználót, és figyelmezteti, ha például a tisztítószer mennyisége egy bizonyos szint alá csökken, vagy a tisztítás esedékes. Ezek az információk közvetlenül a főzőrendszeren vagy a ConnectedCookingon, a RATIONAL konyhai vezérlőrendszeren keresztül jelennek meg.

„Az iCareSystem AutoDose áttörést jelent a tisztítási innováció és a környezetvédelem terén” – mondja Szekeres Tibor. Ennek az az oka, hogy mind a patron, mind a fedele 100%-ban újrahasznosítható PP-ből (polipropilén) készült. Ugyanakkor a műanyaghulladék akár 50%-kal is csökken a hagyományos tisztító megoldásokhoz képest. Ráadásul a hagyományos eljárásokhoz képest optimális adagolás miatt a tisztítás mindig csak annyi vegyszert használ fel, amennyire éppen szükség van. Szekeres Tibor számára az iCareSystem AutoDose a tökéletes csomag: „Az iCombi Pro mindig tiszta és vízkőmentes, ami éppolyan fontos a HACCP biztonsága szempontjából, mint a hosszú élettartam és az alacsonyabb szervizköltségek."

Az iCareSystem AutoDose-ról további információk a rational-online.com weboldalon találhatók. (x)

 

Főzőbemutatóinkra Budapesten az alábbi linken lehet továbbra is jelentkezni:

https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/hu/

Csatlakozzon főzőbemutatóinkhoz vidéken is:

https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/expertkitchen/hungary/

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország

Bemutató- és tréningközpont

1152 BUDAPEST

Szentmihályi út 167-169

AsiaCenter, Nyugati szárny 2.emelet

Tel.:+36302008212

E-mail: rational@rational.hu

Web: https://www.rational-online.com


Facebook http://facebook.com/RATIONAL.AG
Twitter      http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube http://www.youtube.com/user/RATIONALAG

LinkedIn  https://www.linkedin.com/company/rational-ag/

Forrás: RATIONAL


A hétvégére tervezett Food Truck Show-t is később tartják meg

A hétvégére tervezett Food Truck Show-t is később tartják meg 

A mostani hétvégére tervezett rendezvény az árvíz miatt kialakult helyzetre való tekintettel nem az eredeti időpontban, hanem 2 héttel később, október 5-6. között lesz megtartva.
Fedezzük fel újra a zöldségeket!

Fedezzük fel újra a zöldségeket! 

Napjainkban mind többen hagyják el a húst, és köteleződnek el a vegetáriánus vagy a vegán táplálkozás mellett, akár átmeneti jelleggel (pl. a veganuár alatt), akár véglegesen.
Jön a Kávé Napja az Akváriumban

Jön a Kávé Napja az Akváriumban 

Korlátlan kávékóstolás, versenyek és csúcskávék otthonra is a kávé világnapján, szeptember 29-én, Budapesten.
Bezár a Balaton térségének első vegán étterme

Bezár a Balaton térségének első vegán étterme 

Hét év után bezár az ikonikus étterem.
Vége a strandidénynek - a balatoni fagylaltosok összegezték az idei szezont

Vége a strandidénynek - a balatoni fagylaltosok összegezték az idei szezont 

Legtöbbjüknél az idei forró nyáron jelentősen megnőtt a forgalom.
Betiltanák a vendéglátóhelyek teraszain a dohányzást

Betiltanák a vendéglátóhelyek teraszain a dohányzást 

Az új szabályozást azzal magyarázzák, hogy a korábbi, 2009-es szabályozás óta sokat változott a dohánypiac.
Újabb étteremben húzzák le a rolót - ezúttal Szolnokon

Újabb étteremben húzzák le a rolót - ezúttal Szolnokon 

A megemelkedett költségek, a sok bizonytalanság és nehézség arra késztette őket, hogy meghozzák ezt a fájdalmas döntést.
Athén a világ egyik legmenőbb gasztronómiai úti célja

Athén a világ egyik legmenőbb gasztronómiai úti célja 

Annak ellenére, hogy mindössze 627 ötcsillagos étteremmel és 31 Michelin-besorolású helyszínnel rendelkezik, úgy tűnik, Athén megnyerte magának a felmérés résztvevőit.
Jön a Nápolyi Pizzériák Éjszakája

Jön a Nápolyi Pizzériák Éjszakája 

 A kezdeményezés idén még több pizzériával/étteremmel folytatódik - az ország számos pontján. 
Tokaji borok sikerét hozta az idei borverseny

Tokaji borok sikerét hozta az idei borverseny 

Tokaji borok bizonyultak a legjobbnak a 3. Winelovers Wine Awards nemzetközi borversenyen, amelynek eredményeit szombaton hirdették ki a budapesti Corinthia Hotelben megtartott Winelovers 100 Nagykóstolón.

Interjú

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.
Ariana Grüll: Az építészeknek túl kell lépniük a nemzetközi trendek puszta követésén

Ariana Grüll: Az építészeknek túl kell lépniük a nemzetközi trendek puszta követésén 

A Klasszis TopDesign 2024 verseny egyik zsűritagja, Ariana Grüll a tavalyi versennyel kapcsolatos tapasztalatairól mesélt, és arról, hogy mit vár az idei pályaművektől.