Az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend képviselőjének irányításával működő zsűri ebben az évben levesek, előételek, főételek, valamint befejező fogások, disznótoros tematikájú ételek témakörében készült ételek minősítését, értékelését, a legkiválóbb csapatnak járó „Első Magyar Fehérasztal Lovagrend” vándordíjának, illetve a verseny támogatói által felajánlott díjaknak odaítélését végzi.
A Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Verseny három kategóriában, 3-5 fős csapatok részére került meghirdetésre:
1) hagyományőrzők: civil szervezetek, önkormányzatok, intézmények képviselői
2) szakemberek: éttermek, vendéglők, szállodák szakemberei
3) vendéglátóipari szakmunkás-, szakközépiskolai tanulók,főiskolai és egyetemi hallgatók
A versenyre a GKRTE [email protected] e-mail vagy 2100 Gödöllő, Patak tér 7. posta címén, legkésőbb 2019. szeptember 30-ig lehet jelentkezni. Amennyiben az Egyesület évadzáró gasztronómiai versenyén a rendezvény támogatóiként kívánnak közreműködni, abban az esetben - a verseny díjazottai részére felajánlandó díj megnevezésének megjelölésével - ezen szándékukat a verseny szervezőivel a fentiekben megjelölt postai, vagy e-mail címen közölni szíveskedjenek. A szponzorok által felajánlott értékes díjakat a szakmai zsűri értékelését követően a verseny támogatói adják át a díjazottaknak.