Itt a Mentes-M Életmód Magazin - töltsd le ingyen!

Digitálisan is letölthető a Mentes-M Életmód magazin, válogatott, érdekes, mentes táplálkozással és ökoháztartással kapcsolatos cikkekkel, receptekkel, sztárinterjúkkal, és az idei Mentes-M verseny díjazottakkal!

Kevés aktuálisabb téma van a táplálkozásban, mint a különböző mentes, tehát bizonyos ételcsoportokat elhagyó étrendek, így hát sokféle indíttatás és nézet is keveredik ezen a fronton. A mi "listánkon" vegyesen szerepelnek:

  • vegetáriánus, vegán,
  • glutén- és laktózmentes,
  • cukor- és szénhidrátcsökkentett étkezéshez köthető,
  • illetve mindenféle diétákhoz alternatív étrendet kínáló témák,
  • recepteket is találsz ezekhez bőven,
  • de írunk a #cruelityfree és #vegán kozmetikai trendekről, az
  • otthoni műanyagcsökkentési tippekről,
  • midezt úgy, hogy közben betekintés adunk a különböző mentességgel élő sztárok életmódváltással kapcsolatos gondolataiba, Erős Antónia, Lilu, Vass Dóra és a jó(d) hírhozó Árvay Bálint kulisszatitkaiba is.

+ Bemutatkoznak a 2020-as Mentes-M verseny díjazottjai, hogy tudd, mit ne hagyj ott a polcokon, miközben mentes termékek közt keresgélsz a boltban!

Miután a nyomtatott magazin egyedi, táskabarát méretben készül, a cikkek gyorsan elolvashatók, online sem vesz igénybe 2 percnél többet egy-egy téma "megemésztése".

Kattints az alábbi gombok egyikére, lapozz bele itt és most, illetve, töltsd le a gépedre, hogy bármikor átolvashasd!

Amire nem lesz szükséged: bankkártya, pénztárca, pénz - ezeket most nyugodtan tedd félre, mert a magazin ingyen letölthető!

Ide kattints, ha letöltenéd:

Ez a lapozható flipbook formátum: 

 Itt nyithatod meg a teljes képernyőre optimalizált PDF-et:


Volt diákjait várja a vendéglátóipari iskola

Volt diákjait várja a vendéglátóipari iskola 

A program célja a kötődés megtartása, az iskola szakmai kapcsolatainak megerősítése és a mostani diákok pályaorientációjának támogatása.
Kiosztották a XXI. Synvino Borverseny díjait

Kiosztották a XXI. Synvino Borverseny díjait 

A borversenyre az ország 18 borvidékéről 226 fehér-, 121 vörösbort és 53 rozét neveztek be, amelyek több mint fele a 2024-es évjáratból került ki.
Csodahelyek Buda gasztro-negyedében

Csodahelyek Buda gasztro-negyedében 

A Margit-negyed egyre inkább Budapest egyik legizgalmasabb gasztronómiai és kulturális helyszínévé válik.
Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség díjait

Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség díjait 

Tizenegyedik alkalommal döntött a Par Excellence díj odaítéléséről a Magyar Sommelier Szövetség (Masosz), amely hat kategóriában ismerte el a magyar bor- és gasztrokultúra szakembereit.
Megjelent az árrésstopról a rendelet – a kisboltokra nem vonatkozik

Megjelent az árrésstopról a rendelet – a kisboltokra nem vonatkozik 

Ötmillió forintos bírságra számíthatnak azok a boltok, ahol megszegik az árrésstopot.
Szlovák óvintézkedések a Magyarországon is előforduló járvány miatt

Szlovák óvintézkedések a Magyarországon is előforduló járvány miatt 

Szigorú intézkedéseket vezetettek be a száj- és körömfájás magyarországi megjelenése miatt, hogy megakadályozzák a fertőzés átterjedését az országba.
A Vár lábánál a múlt ikonikus fogásaival ünnepelnek

A Vár lábánál a múlt ikonikus fogásaival ünnepelnek 

Az Arany Kaviár Étterem 2025. március 12-én ünnepli fennállásának 35. évfordulóját.
Megválasztották Siófokon a Város borát

Megválasztották Siófokon a Város borát 

Garamvári Szőlőbirtok és Androsics Szőlészet borai nyerték az idei Siófok Város Bora díjakat.
Itt az árrésstop, ha ez nem lesz elég – jön az árstop

Itt az árrésstop, ha ez nem lesz elég – jön az árstop  

Március 17-től harminc alapvető élelmiszer esetében a kereskedők árrése nem haladhatja meg a 10 százalékot.  A rendelkezés május 31-éig van érvényben.  
Új nemzetközi borászati szervezet született

Új nemzetközi borászati szervezet született 

. A partnerek közti tapasztalatcserével és jó kapcsolat ápolásával egymást erősítve tudnak fejlődni a résztvevő borvidékek.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.