Itt a Mentes-M Életmód Magazin - töltsd le ingyen!

Digitálisan is letölthető a Mentes-M Életmód magazin, válogatott, érdekes, mentes táplálkozással és ökoháztartással kapcsolatos cikkekkel, receptekkel, sztárinterjúkkal, és az idei Mentes-M verseny díjazottakkal!

Kevés aktuálisabb téma van a táplálkozásban, mint a különböző mentes, tehát bizonyos ételcsoportokat elhagyó étrendek, így hát sokféle indíttatás és nézet is keveredik ezen a fronton. A mi "listánkon" vegyesen szerepelnek:

  • vegetáriánus, vegán,
  • glutén- és laktózmentes,
  • cukor- és szénhidrátcsökkentett étkezéshez köthető,
  • illetve mindenféle diétákhoz alternatív étrendet kínáló témák,
  • recepteket is találsz ezekhez bőven,
  • de írunk a #cruelityfree és #vegán kozmetikai trendekről, az
  • otthoni műanyagcsökkentési tippekről,
  • midezt úgy, hogy közben betekintés adunk a különböző mentességgel élő sztárok életmódváltással kapcsolatos gondolataiba, Erős Antónia, Lilu, Vass Dóra és a jó(d) hírhozó Árvay Bálint kulisszatitkaiba is.

+ Bemutatkoznak a 2020-as Mentes-M verseny díjazottjai, hogy tudd, mit ne hagyj ott a polcokon, miközben mentes termékek közt keresgélsz a boltban!

Miután a nyomtatott magazin egyedi, táskabarát méretben készül, a cikkek gyorsan elolvashatók, online sem vesz igénybe 2 percnél többet egy-egy téma "megemésztése".

Kattints az alábbi gombok egyikére, lapozz bele itt és most, illetve, töltsd le a gépedre, hogy bármikor átolvashasd!

Amire nem lesz szükséged: bankkártya, pénztárca, pénz - ezeket most nyugodtan tedd félre, mert a magazin ingyen letölthető!

Ide kattints, ha letöltenéd:

Ez a lapozható flipbook formátum: 

 Itt nyithatod meg a teljes képernyőre optimalizált PDF-et:


Ezeket a strandételeket mindenképp meg kell kóstolni!

Ezeket a strandételeket mindenképp meg kell kóstolni! 

40 különleges balatoni ételt kóstolt körbe a Balatoni Kör szakmai előzsűrije, és választotta ki azt a tíz nevezőt, akik bekerültek az Év strandétele verseny döntőjébe.
Tevetej-nagyhatalom lennénk?

Tevetej-nagyhatalom lennénk? 

Ugyanis a magyarországi tevetej feldolgozását tanulmányozás céljából a távoli Csádból egy komplett delegáció érkezett hazánkba.
Ludányi József: Ezt csak szerelemből lehet csinálni

Ludányi József: Ezt csak szerelemből lehet csinálni 

A Mátra gyönyörű bortermelő vidékén található Ludányi Pincészet tulajdonosával, Ludányi Józseffel beszélgettünk a borászat történetéről és persze borokról.
Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?

Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat? 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) már várja a jelöléseket.
A hely, ahol a „slow food” kifejezést komolyan veszik

A hely, ahol a „slow food” kifejezést komolyan veszik 

2024-ben a Dining Guide Év Fenntartható Étterme a Natura Hill Zebegény.
Íme, Európa legszebb szőlőbirtoka

Íme, Európa legszebb szőlőbirtoka 

Egy tanulmány több mint húszezer Google véleményt vizsgált meg, hogy felmérje, mely borászatok találhatók a legfestőibb helyeken.
MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma

MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) minden évben közzéteszi statisztikai helyzetjelentését a vendéglátásról, így tettek 2023-mal kapcsolatban is.
A Top 10  legmenőbb koktélbár

A Top 10 legmenőbb koktélbár 

Mutatjuk az ország legmenőbb koktélbárjait!
Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot

Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot 

Extra hűtési megoldásokra van szükség, hogy az élelmiszerek a megfelelő hőmérsékleten érkezzenek meg a kiszolgáló egységekbe.
A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre

A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre 

Készül az első, balatoni településről elnevezett sör, amely Zamárdiban, a Balaton Beer Weekenden debütál.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.