Itt az Armani / Caffé

A Giorgio Armani csütörtökön pop-up éttermet nyitott Cannes egyik frekventált helyén. Az Armani / Caffé koncepció - amely a maga nemében első a világon- különféle Armani márkájú ételeket és italokat kínál - írja a Marketinginfo.

A kávézó megnyitása időben egybeesett a Cannes-ban most debütáló Giorgio Armani butik megnyitásával- amely közvetlenül a szomszédban helyezkedik el. Az új üzlet sokkal többet ad a külsőségekre és az esztétikára, mint a már népszerű és szintén az anyacéghez tartozó Emporio Armani Caffé lánc.

A 180 négyzetméteres helyiség egy nagy terasszal rendelkezik, és képes akár 70 főt befogadni. A belső terek és a bútorok az Armani/Casa leánycég kivitelezésében készültek, míg a kínált termékeket- csokoládé, tea és ásványvíz- az Armani/Dolci biztosítja.

A kávézó melletti butik a teljes Giorgio Armani életmód kollekciót tartalmazza, a 350 négyzetméteres többszintes térnek "dinamikus megjelenést" az összekötő lépcsők kölcsönöznek. Az üzlet személyes ügyfélszolgálatot is rejt.

A márka a közelmúltban bejelentette, hogy 2012-es értékesítései jelentősen nőttek - mintegy 16 százalékkal 2 milliárd euróra. A nyereség még nagyobb mértékben - 20 százalékkal-, 340 millió euróra duzzadt- írja a Vogue online kiadása.

Forrás: Marketinginfo.hu


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.