Itt az Étterem Hét nyertesei

23.000 Vendég foglalt asztalt a 125 résztvevő étterembe és próbálta ki azok 3 fogásos menüajánlatát a március 16. és 22. között rendezett VIII. Országos Étterem Héten.

A kizárólag a vendégek véleménye alapján megszülettek a toplisták a különféle kategóriákban. A rendezvényen megjelent vendégek közül 3.250-en küldték el véleményüket a március 16-25. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára. A valóban a vendégek véleményét tükröző, hiteles, teljesen független eredmény úgy alakult ki, hogy a toplistánál csak azokat a véleményeket vették figyelembe, melyek mögött a rendszerben is valós asztalfoglalás volt, továbbá az értékelések pont és darabszámát is számolták, illetve minden étterem esetében súlyozták az eredményeket.

A beérkezett értékelések alapján a rendezők 4 kategórában hirdették ki a 2015. tavaszi Étterem Hét legjobb éttermeit, melyek az alábbiak:

Budapesti lista - TOP 10 étterem a 3.300 Ft-os kategóriában:

1. Kakas étterem

2. Manna lounge & étterem

3. VakVarjú étterem (PEST)

4. VakVarjú étterem (ÚJLIPÓT)

5. Trattoria Mamma étterem

6. Budapest Bisztró

7. Gellért Söröző & Brasserie

8. Olíva étterem

9. L.A. Bodegita étterem

10. Eiffel Bistro & Bar

Budapesti lista - TOP 5 étterem a 4.900 Ft-os Prémium kategóriában:

1. La Perle Noire Restaurant and Lounge

2. Fire Churrascaria restaurant

3. Vogue hajó-étterem

4. Fuji japán étterem

5. Le Bourbon étterem - Le Méridien

Budapest Országos lista - TOP 5 étterem a 3.300 Ft-os kategóriában:

1. Zsolnay étterem és kávézó (Pécs)

2. Végállomás Bistorant (Miskolc)

3. zip's brewhouse (Miskolc)

4. Öreg Tanyacsárda (Lajosmizse)

5. Bistorant restaurant winebar (Szeged)

Országos lista - TOP 3 étterem a 4.900 Ft-os Prémium kategóriában:

1. Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl)

2. Kistücsök étterem (Balatonszemes)

3. 67 étterem (Székesfehérvár)

A győztes éttermek nyilatkozatai és fotói is megtekinthetők.

 

 

Forrás: Vendég&Hotel Online


Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton

Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton 

Ahol leülsz a barátokkal találkozni egy közös program előtt, aztán onnan nem indulsz tovább.
Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban

Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban 

Stockholmban mutatkozott be több fiatal magyar borász április 22-én, egy belvárosi, a fiatal közönség körében is népszerű étteremben.
Egy napra Budapestre költözik Hollywood

Egy napra Budapestre költözik Hollywood 

Wolfgang Puck Budapestre hozza a nemzetközi filmipar legnagyobb gálájának hangulatát.
Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje

Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje 

Április 26-tól új séf vezeti az Arany Kaviár Étterem konyháján a munkát.
Édes élet a májusi Glamping pikniken

Édes élet a májusi Glamping pikniken 

A Nomád Hotel & Glamping 9. alkalommal rendezi szezonnyitó piknikjét május utolsó vasárnapján.
Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól

Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól 

A Bortriatlon egy nagyon izgalmas rendezvény, aminek egyik fontos állomása a Szürkebarát Hétvége.
Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?