Itt vannak az Éttermi Hét legsikeresebbjei

Itt vannak az Éttermi Hét legsikeresebbjei

A 2013. őszi Étterem Hét legjobb éttermei! (kizárólag a Vendégek véleménye alapján)

A 2013. október 14. és 20. között rendezett V. Országos Étterem Hét minden eddiginél sikeresebb volt, több mint 19.000 Vendég foglalt asztalt a 108 résztvevő étterembe.

A megjelent Vendégek közül 3.500 értékelés és vélemény érkezett az október 14. és 22. közötti időszakban a DiningCity.com étteremajánló weboldalra.
A beérkezett vélemények alapján kihirdették az őszi Étterem Hét
TOP 5 Budapesten kívüli és TOP 10 budapesti éttermét!

(a toplistánál csak azokat a véleményeket vették figyelembe, amelyek mögött a rendszerben valós asztalfoglalások voltak, továbbá az értékelések pont- és darabszámát is számolták, illetve minden étterem esetében súlyozták az eredményeket, így egy valóban a Vendégek véleményét tükröző hiteles és 100%-ig független éttermi toplista alakult ki)

Országos lista - TOP 5:
5. helyezett: No1 bisztró (Debrecen)
4. helyezett: IKON étterem (Debrecen)
3. helyezett: Végállomás Bistorant (Miskolc)
2. helyezett: Kistücsök étterem (Balatonszemes)
1. helyezett: Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl)

Budapesti lista - TOP 10:
10. helyezett: Peppers! Mediterranean Grill

9. helyezett:   ARAZ étterem
8. helyezett:   Kárpátia étterem
7. helyezett:   Trattoria Mamma
6. helyezett:   Prime Steakhouse
5. helyezett:   Kakas étterem
4. helyezett:   Duna Garden étterem

3. helyezett: Vogue hajó-étterem
2. helyezett: Fuji japán étterem
1. helyezett: Manna étterem


A fenti éttermek megtekinthetőek a DiningCity oldalán, ITT 


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.