A „Training for Life” nevet viselő program keretében a London’s Hoxton Apprentice egyedülálló szülőknek, fiataloknak és tartósan munka nélkül lévőknek tart hat hetes, számos gyakorlattal és bemutatóval megspékelt tréninget az egészséges ételkészítés és étkezés alapjairól. „A főzni tudás és az egészséges táplálkozás iránti elhivatottság annyira a Sodexo alapértékeihez tartozik, hogy azt gondoltuk, mindenképp támogatnunk kell a helyi közösségnek ezt a kezdeményezését.” – mondta David Mulcahy, a Sodexo fejlesztési igazgatója. A London’s Hoxton Apprentice-t korábban két másik brit catering cég, a Whitbread és a Compass Group is szponzorálta, de azok beszüntették a támogatást. (www.caterersearch.com)
Jótékonykodik a Sodexo
A Sodexo 13.500 fonttal támogatta a közösségi konyhát működtető London’s Hoxton Apprentice "Training for Life" elnevezésű programját.

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert
A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester
A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar
A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.

Új trendek a gin piacon
A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás
Tippek a séftől.

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon
Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.

Furmintok csatája Franciaországban
A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.

Bajban a hazai sörfőzdék
A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.

Fesztiválozik a MOHU új automatája
A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja
Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.