Jótékonysági borrendezvények

Jótékonysági borrendezvények

A Soroptimist Club Budapest jótékonysági borvacsorát szervez, hogy egy beteg kislány gyógyulását a bevételből segítse. A menüsort a Tokaj-Hétszőlő Birtok boraira komponálta a tabáni Aranyszarvas Étterem.

Ha Ön is támogatni szeretné a kislányt, vegyen részt a vacsorán. Jelentkezni november 26., 12:00-ig lehet Merényi Krisztinánál (+36 30 960 5114) vagy
Varga Viktóriánál (+36 70 202 6832).

A látássérültek korántsem egyszerű helyzetére szeretné felhívni a figyelmet a Szempont Alapítvány, mely jótékonysági borárverést rendez pénteken a Vinopolis étteremben.

A rendezvényen néhány igen ritka palack bor kerül kalapács alá többek között a Gere, a Tiffán Ede és a Gróf Buttler pincészetek gyűjteményéből. A résztvevő borászatok a befolyó összeget az Alapítvány működésére ajánlják fel.

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött. A résztvevőket az árverésen túl borvacsorával,Krizbai Teca, a Csillag Születik című tehetségkutatóból ismert látássérült előadóművész koncertjével és borkaszinóval is várják.

A jótékonysági borárverés háziasszonya Barabás Éva szerkesztő-riporter, műsorvezető.

Részvételi díj: 9500 Ft

Fizetés módja készpénzben a helyszínen, vagy banki átutalással az OTP Bank Nyrt. 11711041 20870726 bankszámlaszámon. Kérjük, a megjegyzésben tüntesse fel a nevét.

A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött! Regisztrációs szándékot a [email protected] e-mail címen, vagy a +36 30 695 26 07 telefonszámon jelezhetik november 29-ig.

Forrás: borkultusz.com


Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.