Jótékonysági fesztivál a sajátos nevelési igényű gyerekekért

A finom italok iránt szenvedélyesen rajongó közösség a jótékony cél érdekében gyűlik össze Miskolctapolcán a nyár utolsó hétvégéjén, hogy az emberi szolidaritás erejét hirdessék és támogassák. 

Augusztus 26-án jótékonysági fesztivállal zárja a nyarat az Avalon Park, ahol a rendezvény teljes bevételét a miskolci Mesekert Óvodának ajánlják fel, akik sajátos nevelési igényű gyerekekkel foglalkoznak.

 

Az egész napos fesztiválon különleges italokat és koktélokat kóstolhatnak végig a látogatók és egy koktélverseny végeredményére is fény derül, miközben egy helyi óvodát támogatnak a befolyt összegekből.

A Mesekert Óvoda speciálisan a sajátos nevelési igényű gyermekekre fókuszál, az óvodában történő sokoldalú fejlesztés biztosítéka a számos habilitációs és rehabilitációs foglalkozás, és az egyéni és csoportos foglalkozások mellett a rendelkezésre álló, teljeskörű szakember ellátottság.           

„Az Avalon Park és az egész cégcsoport tevékenységének aktív része a társadalmi felelősségvállalás. Számos esetben tettünk már erről tanúbizonyságot, különösen fontos ez számunkra olyankor, amikor gyerekek az érintettek és az ő életkörülményeik javítása a cél. Hiszünk abban, hogy mindenkinek lehetőséget kell teremteni a lehető lgteljesebb életre, ezen felajánlásunkkal szeretnénk az óvoda állhatatos munkáját segíteni. Bízunk benne, hogy az Avalon példáját mások is követni fogják, és így közösen valóban pozitív változást érhetünk el elsősorban közvetlen és tágabb környezetünkben is.  Ez az óvoda, mely a közelünkben működik, a látóterünkben van és saját tapasztalatunk, hogy elkötelezetten és szakértő módon foglalkoznak az enyhén sérült gyermekekkel. Mi örömmel támogatjuk őket ebben a nemes munkában. Ez a közös cél hozott össze minket, és hiszünk abban, hogy minden segítség és támogatás számít, és így még több gyermeknek tudjuk a lehető legteljesebb életet biztosítani az ilyen és ehhez hasonló intézmények segítségével.” -  nyilatkozta Tóth Eszter Anna az Avalon Park Kft. kommunikációs és marketing igazgatója.     

                            

A finomságokkal és ízélményekkel teli fesztiválon olyan elismert italházak vesznek részt, akik segítenek a látogatóknak az italok világában való elmélyülésben és akik behatóan ismerik a koktélkészítés csínját-bínját. A fesztivál az italkóstolás mellett gasztronómiai élményeket is nyújt, hiszen az Avalon Parkhoz tartozó The Club Avalon étteremben remek grill fogások és a nemzetközi konyha legjava várja a látogatókat.                            

Az Avalon Spirit fesztivál egy egészen új kezdeményezés részünkről, és bízunk benne, hogy ugyanolyan sikeres lesz, mint korábban az Avalon nevével fémjelzett rendezvényeink. Mivel egy olyan eseményről van szó, ahol több cég és márka is képviselteti magát, úgy gondoltuk, hogy a jótékony felajánlás lehet az a hívószó és közös pont, amely minden résztvevőt azonnal meggyőz arról, hogy mellénk álljon.  - tette hozzá az igazgató.

https://avalonresort.hu/aktualitasok/avalon-spirit-fesztival

Forrás: The Club Avalon


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.