Kalapra cserélték a bajuszt a sztárok

Le a kalappal! – erre minden születésnapos büszke lenne. Születésnapot ünnepeltek hazai hírességeink, méghozzá nem is akárhogy. A sztárok idén a bajuszt kalapra cserélték, és az amerikai legenda, Jack bácsi partiján Sinatra szellemét is megidézték. Gájer Bálint swing slágerekkel szórakoztatta a vendégsereget, Tolvai Reni és Kocsis Tibo ezúttal a konyhapult mögött csillantotta meg tehetségét, Varga Győző és Sipos Tomi kalapdobálásban próbált szerencsét. A 164. születésnap tiszteletére készített hatalmas tortát pedig Horváth Éva, Varga Viktor, a Summer Sisters és Kiki kínálta az ünneplőknek.

Többek között Ada, Horváth Éva, Varga Viktor, Garami Gábor, Gianni Annoni, Somló Tamás, Kiki, a Summer Sisters, Csomor Csilla, Győrfi Pál, Palcsó Tomi, Rippel Feri és a Sugarloaf tagjai ünnepelték az idei Sinatra kalappartin az amerikaiak kedvenc whiskeyfőzőjét. A sztároknak nem csupán zenei csemegékben, de gasztronómiai élményekben is volt részük bőven.  Az este folyamán Kocsis Tibo és Tolvai Reni a sütőrács mellett is bizonyított, miközben most rendhagyó módon gasztroguruk mentorálták őket.


„Nagyon közel áll a szívemhez a konyhaművészet, én magam is szívesen főzök a barátaimnak. Szeretek kísérletezni az ízekkel, és most két igazi profitól leshettem el néhány trükköt, amit biztosan otthon is kipróbálok majd. Kicsit úgy éreztem magam, mint amikor egy amatőr énekes egy színpadra áll a profival. Ezúttal én voltam a zöldfülű, de nagyon élveztem. A whiskey számomra egy olyan ital, amely mindig valamilyen nevezetes alkalomhoz kötődik. A mai este különlegessége volt az is, hogy rengeteg olyan kedves ismerőssel találkozhattam, akiket már hosszú ideje nem láttam. Nagyon jól éreztem magam” – mesélte Kocsis Tibo, akit Tolvai Renivel együtt, Bede Róbert chef, és Darusa Richárd, a Stereo Chef konyhafőnöke segített az ételek elkészítésében.

Tolvai Reni nemcsak alkalmi szakácsként mérettette meg magát, hanem az Irigy Hónaljmirigyes Varga Győzővel és Sipos Tomival egy rögtönzött ügyességi játékban is „harcba szállt”.

„A kalapdobás egyértelműen a kedvenc feladatom volt. Hamar rájöttem a technikára, ezért is tudtam négy találatot szerezni. Amikor befejeztem, Győzőék még nagyon magabiztosak voltak, és azt gondolták, semmi esélyem nyerni. Végül azonban mindkettőjüket magam mögé utasítottam” – kezdte Tolvai Reni. „A főzést követően a koktélkeverést is nagyon élveztem, de valamit elmérhettem, mert iszonyatosan erős lett az italom. Én nem bírtam meginni, de a srácoknak nagyon ízlett” – mondta el az énekesnő, aki azt is elárulta, Sinatra zenéje már egészen fiatalon rabul ejtette, és a mai napig a kedvencei közé tartozik a My Way és a Stranger in the Night.

Nemcsak Reni rajong azonban Sinatráért: Varga Viktor egy dal erejéig csatlakozott Gájer Bálinthoz, hogy közösen énekeljék el a swing nagymesterének egyik slágerét, ezzel is tisztelegve Jack bácsi emléke előtt. Ezután pedig az est fénypontjaként a sztárok együtt vágták fel a tortát, és a Sinatra Selectet is megízlelték.

Ahogy a Jack Daniel’s csapata, úgy a sztárok is a mértékletes alkoholfogyasztás hívei!

Forrás: Élelmiszer Online


A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.
Új Michelin-csillagos menü az égben

Új Michelin-csillagos menü az égben 

Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.
Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.
Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese 

Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.
Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.