Kalapra cserélték a bajuszt a sztárok

Le a kalappal! – erre minden születésnapos büszke lenne. Születésnapot ünnepeltek hazai hírességeink, méghozzá nem is akárhogy. A sztárok idén a bajuszt kalapra cserélték, és az amerikai legenda, Jack bácsi partiján Sinatra szellemét is megidézték. Gájer Bálint swing slágerekkel szórakoztatta a vendégsereget, Tolvai Reni és Kocsis Tibo ezúttal a konyhapult mögött csillantotta meg tehetségét, Varga Győző és Sipos Tomi kalapdobálásban próbált szerencsét. A 164. születésnap tiszteletére készített hatalmas tortát pedig Horváth Éva, Varga Viktor, a Summer Sisters és Kiki kínálta az ünneplőknek.

Többek között Ada, Horváth Éva, Varga Viktor, Garami Gábor, Gianni Annoni, Somló Tamás, Kiki, a Summer Sisters, Csomor Csilla, Győrfi Pál, Palcsó Tomi, Rippel Feri és a Sugarloaf tagjai ünnepelték az idei Sinatra kalappartin az amerikaiak kedvenc whiskeyfőzőjét. A sztároknak nem csupán zenei csemegékben, de gasztronómiai élményekben is volt részük bőven.  Az este folyamán Kocsis Tibo és Tolvai Reni a sütőrács mellett is bizonyított, miközben most rendhagyó módon gasztroguruk mentorálták őket.


„Nagyon közel áll a szívemhez a konyhaművészet, én magam is szívesen főzök a barátaimnak. Szeretek kísérletezni az ízekkel, és most két igazi profitól leshettem el néhány trükköt, amit biztosan otthon is kipróbálok majd. Kicsit úgy éreztem magam, mint amikor egy amatőr énekes egy színpadra áll a profival. Ezúttal én voltam a zöldfülű, de nagyon élveztem. A whiskey számomra egy olyan ital, amely mindig valamilyen nevezetes alkalomhoz kötődik. A mai este különlegessége volt az is, hogy rengeteg olyan kedves ismerőssel találkozhattam, akiket már hosszú ideje nem láttam. Nagyon jól éreztem magam” – mesélte Kocsis Tibo, akit Tolvai Renivel együtt, Bede Róbert chef, és Darusa Richárd, a Stereo Chef konyhafőnöke segített az ételek elkészítésében.

Tolvai Reni nemcsak alkalmi szakácsként mérettette meg magát, hanem az Irigy Hónaljmirigyes Varga Győzővel és Sipos Tomival egy rögtönzött ügyességi játékban is „harcba szállt”.

„A kalapdobás egyértelműen a kedvenc feladatom volt. Hamar rájöttem a technikára, ezért is tudtam négy találatot szerezni. Amikor befejeztem, Győzőék még nagyon magabiztosak voltak, és azt gondolták, semmi esélyem nyerni. Végül azonban mindkettőjüket magam mögé utasítottam” – kezdte Tolvai Reni. „A főzést követően a koktélkeverést is nagyon élveztem, de valamit elmérhettem, mert iszonyatosan erős lett az italom. Én nem bírtam meginni, de a srácoknak nagyon ízlett” – mondta el az énekesnő, aki azt is elárulta, Sinatra zenéje már egészen fiatalon rabul ejtette, és a mai napig a kedvencei közé tartozik a My Way és a Stranger in the Night.

Nemcsak Reni rajong azonban Sinatráért: Varga Viktor egy dal erejéig csatlakozott Gájer Bálinthoz, hogy közösen énekeljék el a swing nagymesterének egyik slágerét, ezzel is tisztelegve Jack bácsi emléke előtt. Ezután pedig az est fénypontjaként a sztárok együtt vágták fel a tortát, és a Sinatra Selectet is megízlelték.

Ahogy a Jack Daniel’s csapata, úgy a sztárok is a mértékletes alkoholfogyasztás hívei!

Forrás: Élelmiszer Online


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.