Kalapra cserélték a bajuszt a sztárok

Le a kalappal! – erre minden születésnapos büszke lenne. Születésnapot ünnepeltek hazai hírességeink, méghozzá nem is akárhogy. A sztárok idén a bajuszt kalapra cserélték, és az amerikai legenda, Jack bácsi partiján Sinatra szellemét is megidézték. Gájer Bálint swing slágerekkel szórakoztatta a vendégsereget, Tolvai Reni és Kocsis Tibo ezúttal a konyhapult mögött csillantotta meg tehetségét, Varga Győző és Sipos Tomi kalapdobálásban próbált szerencsét. A 164. születésnap tiszteletére készített hatalmas tortát pedig Horváth Éva, Varga Viktor, a Summer Sisters és Kiki kínálta az ünneplőknek.

Többek között Ada, Horváth Éva, Varga Viktor, Garami Gábor, Gianni Annoni, Somló Tamás, Kiki, a Summer Sisters, Csomor Csilla, Győrfi Pál, Palcsó Tomi, Rippel Feri és a Sugarloaf tagjai ünnepelték az idei Sinatra kalappartin az amerikaiak kedvenc whiskeyfőzőjét. A sztároknak nem csupán zenei csemegékben, de gasztronómiai élményekben is volt részük bőven.  Az este folyamán Kocsis Tibo és Tolvai Reni a sütőrács mellett is bizonyított, miközben most rendhagyó módon gasztroguruk mentorálták őket.


„Nagyon közel áll a szívemhez a konyhaművészet, én magam is szívesen főzök a barátaimnak. Szeretek kísérletezni az ízekkel, és most két igazi profitól leshettem el néhány trükköt, amit biztosan otthon is kipróbálok majd. Kicsit úgy éreztem magam, mint amikor egy amatőr énekes egy színpadra áll a profival. Ezúttal én voltam a zöldfülű, de nagyon élveztem. A whiskey számomra egy olyan ital, amely mindig valamilyen nevezetes alkalomhoz kötődik. A mai este különlegessége volt az is, hogy rengeteg olyan kedves ismerőssel találkozhattam, akiket már hosszú ideje nem láttam. Nagyon jól éreztem magam” – mesélte Kocsis Tibo, akit Tolvai Renivel együtt, Bede Róbert chef, és Darusa Richárd, a Stereo Chef konyhafőnöke segített az ételek elkészítésében.

Tolvai Reni nemcsak alkalmi szakácsként mérettette meg magát, hanem az Irigy Hónaljmirigyes Varga Győzővel és Sipos Tomival egy rögtönzött ügyességi játékban is „harcba szállt”.

„A kalapdobás egyértelműen a kedvenc feladatom volt. Hamar rájöttem a technikára, ezért is tudtam négy találatot szerezni. Amikor befejeztem, Győzőék még nagyon magabiztosak voltak, és azt gondolták, semmi esélyem nyerni. Végül azonban mindkettőjüket magam mögé utasítottam” – kezdte Tolvai Reni. „A főzést követően a koktélkeverést is nagyon élveztem, de valamit elmérhettem, mert iszonyatosan erős lett az italom. Én nem bírtam meginni, de a srácoknak nagyon ízlett” – mondta el az énekesnő, aki azt is elárulta, Sinatra zenéje már egészen fiatalon rabul ejtette, és a mai napig a kedvencei közé tartozik a My Way és a Stranger in the Night.

Nemcsak Reni rajong azonban Sinatráért: Varga Viktor egy dal erejéig csatlakozott Gájer Bálinthoz, hogy közösen énekeljék el a swing nagymesterének egyik slágerét, ezzel is tisztelegve Jack bácsi emléke előtt. Ezután pedig az est fénypontjaként a sztárok együtt vágták fel a tortát, és a Sinatra Selectet is megízlelték.

Ahogy a Jack Daniel’s csapata, úgy a sztárok is a mértékletes alkoholfogyasztás hívei!

Forrás: Élelmiszer Online


Nappal hagyományos, éjjel automata - jön az első, távfelügyelt kisbolt

Nappal hagyományos, éjjel automata - jön az első, távfelügyelt kisbolt 

Tervek szerint már idén nyáron működnek az első távfelügyelt boltok Magyarországon.
Brad Pitt és Sting kedvenc borai Miskolcon

Brad Pitt és Sting kedvenc borai Miskolcon 

Idén tovább bővül az Avasi Borangolás programkínálata.
Michelin-csillagos gasztroprogram a debreceni Nagyerdőben

Michelin-csillagos gasztroprogram a debreceni Nagyerdőben 

Ízkánaán, Palya Bea és júniusi erdőillat Debrecenben.
Megvannak a pizzafesztivál győztesei

Megvannak a pizzafesztivál győztesei 

A pizzafesztiválon Magyarország legjobb pizzériái és pizzakészítő mesterei versenyeztek egymással.
Megnyílt a Dobay Cukrászda és Pékség a BudaParton

Megnyílt a Dobay Cukrászda és Pékség a BudaParton 

Harmadik cukrászdáját nyitotta a gasztronómia területén két évtizedes tapasztalattal rendelkező VakVarjú Csoport Budapest egyik legmenőbb, legdinamikusabban fejlődő részén, a festői és egyben lazulós hangulatú BudaParton.
Nagy hazai borravaló-körkép: kinek és mennyit jattolnak a magyarok?

Nagy hazai borravaló-körkép: kinek és mennyit jattolnak a magyarok?  

 A digitális fizetés és a számlába beépített szervizdíj terjedésével folyamatosan átalakul a borravaló intézménye is.
Friss felmérés növényi alapú italok fogyasztásáról

Friss felmérés növényi alapú italok fogyasztásáról 

A Danone Magyarország 2024-ben részt vett az öt kelet-közép-európai országban végzett régiós kutatásban, amely a fogyasztók étkezési szokásait mérte fel.
Megdőlt a világ leghosszabb bagettjének rekordja

Megdőlt a világ leghosszabb bagettjének rekordja 

A rekordot idáig Olaszország tartotta egy több, mint 132 méteres bagettel.  
Főszerepben a nők az idei Gourmet Fesztiválon

Főszerepben a nők az idei Gourmet Fesztiválon 

A „sétáló országkóstoló” ezúttal is nagyot merít a hazai kulináris kínálatból.
Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.

Interjú

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.