Kalapra cserélték a bajuszt a sztárok

Le a kalappal! – erre minden születésnapos büszke lenne. Születésnapot ünnepeltek hazai hírességeink, méghozzá nem is akárhogy. A sztárok idén a bajuszt kalapra cserélték, és az amerikai legenda, Jack bácsi partiján Sinatra szellemét is megidézték. Gájer Bálint swing slágerekkel szórakoztatta a vendégsereget, Tolvai Reni és Kocsis Tibo ezúttal a konyhapult mögött csillantotta meg tehetségét, Varga Győző és Sipos Tomi kalapdobálásban próbált szerencsét. A 164. születésnap tiszteletére készített hatalmas tortát pedig Horváth Éva, Varga Viktor, a Summer Sisters és Kiki kínálta az ünneplőknek.

Többek között Ada, Horváth Éva, Varga Viktor, Garami Gábor, Gianni Annoni, Somló Tamás, Kiki, a Summer Sisters, Csomor Csilla, Győrfi Pál, Palcsó Tomi, Rippel Feri és a Sugarloaf tagjai ünnepelték az idei Sinatra kalappartin az amerikaiak kedvenc whiskeyfőzőjét. A sztároknak nem csupán zenei csemegékben, de gasztronómiai élményekben is volt részük bőven.  Az este folyamán Kocsis Tibo és Tolvai Reni a sütőrács mellett is bizonyított, miközben most rendhagyó módon gasztroguruk mentorálták őket.


„Nagyon közel áll a szívemhez a konyhaművészet, én magam is szívesen főzök a barátaimnak. Szeretek kísérletezni az ízekkel, és most két igazi profitól leshettem el néhány trükköt, amit biztosan otthon is kipróbálok majd. Kicsit úgy éreztem magam, mint amikor egy amatőr énekes egy színpadra áll a profival. Ezúttal én voltam a zöldfülű, de nagyon élveztem. A whiskey számomra egy olyan ital, amely mindig valamilyen nevezetes alkalomhoz kötődik. A mai este különlegessége volt az is, hogy rengeteg olyan kedves ismerőssel találkozhattam, akiket már hosszú ideje nem láttam. Nagyon jól éreztem magam” – mesélte Kocsis Tibo, akit Tolvai Renivel együtt, Bede Róbert chef, és Darusa Richárd, a Stereo Chef konyhafőnöke segített az ételek elkészítésében.

Tolvai Reni nemcsak alkalmi szakácsként mérettette meg magát, hanem az Irigy Hónaljmirigyes Varga Győzővel és Sipos Tomival egy rögtönzött ügyességi játékban is „harcba szállt”.

„A kalapdobás egyértelműen a kedvenc feladatom volt. Hamar rájöttem a technikára, ezért is tudtam négy találatot szerezni. Amikor befejeztem, Győzőék még nagyon magabiztosak voltak, és azt gondolták, semmi esélyem nyerni. Végül azonban mindkettőjüket magam mögé utasítottam” – kezdte Tolvai Reni. „A főzést követően a koktélkeverést is nagyon élveztem, de valamit elmérhettem, mert iszonyatosan erős lett az italom. Én nem bírtam meginni, de a srácoknak nagyon ízlett” – mondta el az énekesnő, aki azt is elárulta, Sinatra zenéje már egészen fiatalon rabul ejtette, és a mai napig a kedvencei közé tartozik a My Way és a Stranger in the Night.

Nemcsak Reni rajong azonban Sinatráért: Varga Viktor egy dal erejéig csatlakozott Gájer Bálinthoz, hogy közösen énekeljék el a swing nagymesterének egyik slágerét, ezzel is tisztelegve Jack bácsi emléke előtt. Ezután pedig az est fénypontjaként a sztárok együtt vágták fel a tortát, és a Sinatra Selectet is megízlelték.

Ahogy a Jack Daniel’s csapata, úgy a sztárok is a mértékletes alkoholfogyasztás hívei!

Forrás: Élelmiszer Online


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.