Kávéfesztivál és kávékóstolás a Tchibo üzletekben

Milyen jó lenne, ha minden kávét megkóstolhatnánk még a vásárlás előtt, és az ízlésünknek megfelelőt választhatnánk ki otthonra!

A Tchibo ebben is segíti vásárlóit: új, Kávéfesztivál napokat tartanak ezentúl minden hónapban, minden Tchibo üzletben: Budapesten az Arena Plazaban, az ÁRKÁD bevásárlóközpontban, a MOM Parkban és a Westendben, valamint Pécsett az Árkádban. A Tchibo a világ minden tájáról, a legjobb kávétermő vidékekről szerzi be a különböző kávéit, amelyeket a gondos válogatás, fajtánkénti külön pörkölés és a bevált receptúrák alapján történő kávékeverékek kialakítása után juttat el a fogyasztókhoz.

Minden hónapban kiválasztják "A hónap kávéját", amelyet a Kávéfesztivál napokon egy-egy szakavatott kávészakértő segítségével kóstolhatnak meg a látogatók - ez a kávé a Tchibo üzletekben az adott hónapban kedvezménnyel vásárolható meg, és otthoni kávéfőzőnkhöz igazítva frissen meg is tudják nekünk őrölni. Az áprilisi hónap kávéja: a Tchibo Exclusive Wiener Mélange, amelynek népszerűségét az enyhén karamellizált, prémium minőségű kávészemeknek köszönheti. Ennek az egyedi pörkölési eljárásnak köszönheti finom, lágy ízét - éppen olyat, ahogyan azt a bécsi kávézókban is felszolgálják.

A Kávéfesztiválok napja minden hónapban hétfőre esik majd, áprilisban ez a 11-e lesz. A Kávéfesztivál napokon a kóstolás ingyenes.


Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.