Kávéfesztivál és kávékóstolás a Tchibo üzletekben

Milyen jó lenne, ha minden kávét megkóstolhatnánk még a vásárlás előtt, és az ízlésünknek megfelelőt választhatnánk ki otthonra!

A Tchibo ebben is segíti vásárlóit: új, Kávéfesztivál napokat tartanak ezentúl minden hónapban, minden Tchibo üzletben: Budapesten az Arena Plazaban, az ÁRKÁD bevásárlóközpontban, a MOM Parkban és a Westendben, valamint Pécsett az Árkádban. A Tchibo a világ minden tájáról, a legjobb kávétermő vidékekről szerzi be a különböző kávéit, amelyeket a gondos válogatás, fajtánkénti külön pörkölés és a bevált receptúrák alapján történő kávékeverékek kialakítása után juttat el a fogyasztókhoz.

Minden hónapban kiválasztják "A hónap kávéját", amelyet a Kávéfesztivál napokon egy-egy szakavatott kávészakértő segítségével kóstolhatnak meg a látogatók - ez a kávé a Tchibo üzletekben az adott hónapban kedvezménnyel vásárolható meg, és otthoni kávéfőzőnkhöz igazítva frissen meg is tudják nekünk őrölni. Az áprilisi hónap kávéja: a Tchibo Exclusive Wiener Mélange, amelynek népszerűségét az enyhén karamellizált, prémium minőségű kávészemeknek köszönheti. Ennek az egyedi pörkölési eljárásnak köszönheti finom, lágy ízét - éppen olyat, ahogyan azt a bécsi kávézókban is felszolgálják.

A Kávéfesztiválok napja minden hónapban hétfőre esik majd, áprilisban ez a 11-e lesz. A Kávéfesztivál napokon a kóstolás ingyenes.


Sztárséffel nyit éttermet Gerendai az alsóörsi vitorláskikötőben

Sztárséffel nyit éttermet Gerendai az alsóörsi vitorláskikötőben 

Megkezdte első szezonját az Ypsilon Yacht Club Alsóörsön.
Bezár a Michelin Guide által ajánlott budapesti étterem

Bezár a Michelin Guide által ajánlott budapesti étterem 

A közkedvelt Kertész utcai étterem öt év után búcsúzik.
 Rangos ceremónián mutatták be a Michelin Guide Dubai új kiadását

Rangos ceremónián mutatták be a Michelin Guide Dubai új kiadását 

A MICHELIN 2024. július 4-én este egy rangos ceremónián mutatta be az idei MICHELIN Guide Dubai harmadik kiadását a nemrég megnyílt One&Only One Za'abeel hotelben.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Ez a McDonald's burger lekerül az étlapról – íme, miért

Ez a McDonald's burger lekerül az étlapról – íme, miért 

Rossz hír azok számára, akik több vegetáriánus lehetőséget keresnének a McDonald's-ban.
Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?

Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat? 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) már várja a jelöléseket.
Vidéken van cukrászdája? Akkor ez érdekelheti

Vidéken van cukrászdája? Akkor ez érdekelheti 

Július 2-től, keddtől indul az összesen 13 milliárd forint értékű turisztikai támogatási konstrukció második üteme vidéki cukrászdák részére.
 Kaliforniai életérzés Budapesten

Kaliforniai életérzés Budapesten 

Magyarországon szinte egyedülálló módon Kalifornia által inspirált ételekkel várja vendégeit az étterem.
Nincs itthon ehhez hasonló!

Nincs itthon ehhez hasonló! 

Bemutatjuk Maul Zsolt többszörös díjnyertes villányi borászt - alapításának negyedszázados évfordulóját tavaly ünneplő pincészetén keresztül.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is. 

Interjú

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is. 
Gottwald Szilárd: „Azért dolgozunk, hogy a vendég jól érezze magát”

Gottwald Szilárd: „Azért dolgozunk, hogy a vendég jól érezze magát” 

Legújabb fejlesztéseikről és a hotel bővítéséről Gottwald Szilárddal beszélgettünk.