Tervek szerint az első kávézójuk 2011-ben nyílna meg, az ausztráliai Melbourne-ben. Hosszú távon az is szerepel az elképzeléseik között, hogy egy egész láncot hozzanak létre. A tárgyalások ugyan még folynak, de egyes források szerint az együttes lassan a magáénak tudhatja a kiszemelt helyiséget, aminek a felújítására és felépítésére nem kis pénzt szánnak. A banda gitárosa, Gene Simmons saját bevallása szerint a sör mellett a kávé a régi szerelmük, segít ébren maradni koncerteken, lemezfelvételeken, turnékon. Úgy tervezik, hogy a kávézó különböző kávéfajták bemutatótermeként is szolgál, és a helyet különböző KISS-es relikviákkal díszítenék, egyfajta zarándokhellyé kívánják fejleszteni.A zenekar egyébként az óriás európai turnéjának keretein belül május 28-án érkezik Budapestre, hogy egy felejthetetlen koncerten mutassák be az új nagylemezüket.
Kávézóláncot alapít a "Kiss"
Az 1973-ban megalakult "Kiss" együttes nemrégiben úgy döntött, hogy ideje megosztani (egyik) imádatuk tárgyát a világgal is, és kávézót nyitnának - írta a Kávéházak.hu.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás
A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban
Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak
Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely
A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj
A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja
Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán
A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?
A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?
Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban
Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.
Interjú
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket
Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.