Két új Frappuccino variáció a poharakba

A Frappuccino®, a nyár legkedveltebb hűsítő finomsága 2011.július 5-től két új változatban kapható a Starbucks üzleteiben. A kávézólánc így kedveskedik hűséges vásárlóinak kedvenc italuk, a személyre szabható frissítő, a Frappuccino® kimeríthetetlen palettájáról. A forró nyári napokon a Frappuccino® italokon kívül a kávézólánc vendégei két ízletes és hűsítő juice-szal is csillapíthatják szomjunkat, valamint megkóstolhatják a különleges tanzániai szemes kávét - írja a cég sajtóközleménye.

A személyre szabható Frappuccino® Amerika után idén nyáron hazánkat is meghódította. Az Extra Coffee Caramel Frappuccino®, a Soy Strawberries and Cream Frappuccino®, illetve a Mocha Light Frappuccino® május óta az egyik legkedveltebb ital a Starbucks üzleteiben. A Starbucks 40 éve arra törekszik, hogy maximálisan kielégítse vásárlóinak igényeit, így 2011.július 5-től még két finomabbnál finomabb változatban kínálja a jeges finomságot. Az Extra Coffee Java Chip Frappuccino® csokoládés sziruppal és csokoládé chips-szel ötvözött ellenállhatatlan finomság mellett, a Hazelnut Mocha Frappuccino® mogyoró és csokoládé sziruppal ízesített tejszínhabos csoda várja a kávézó vendégeit. „A Frappuccino® hihetetlen népszerűségre tett szert hazánkban, ezért is szerettünk volna még több újdonsággal kedveskedni vendégeinknek. Vásárlóink elégedettsége a legnagyobb elismerés számunkra, és bízunk abban, hogy legújabb nyári különlegességeink is elnyerik majd tetszésüket.” – nyilatkozta Szász Edit, a Starbucks területi vezetője. Mindkét kávékülönlegesség kihagyhatatlan, s tökéletes felfrissülést nyújt a forró nyári napok hőségében.

A személyre szabható Frappuccino® italok mellett a citromos, jeges zöld teából készült Lemon Green Blended Juice Drink, illetve az eper és citrom páratlan találkozásából születő Strawberry Lemon Blended Juice csábítja a Starbucks üzleteibe a hűsölni vágyókat. A Starbucks vendégei először kóstolhatják meg a fekete ribizli és citrusos aromával rendelkező tanzániai kávét, mely 1350 méter magasan, Észak-Tanzánia csodálatos tájain terem. (Sajtóközlemény)


Feszült hangulat a borászok körében: Wáberer  kijelentése kiverte a biztosítékot

Feszült hangulat a borászok körében: Wáberer kijelentése kiverte a biztosítékot 

A borásztársadalom nem nézi jó szemmel az alkoholmentességre buzdító kampányt – szerintük ezzel a hazai borkultúra hitelessége is sérül.
Időutazás a Folly Arborétumban

Időutazás a Folly Arborétumban 

A badacsonyörsi arborétum a nyári hónapokban is ideális úti cél.
Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista

Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista 

Június 16-án, hétfőn este rendezték a hazai gasztronómiai élet legrangosabb eseményét, a Dining Guide Év Étterme Gálát.
Hétvégén Somlói Borgála

Hétvégén Somlói Borgála 

Borkultúra, hagyomány és élmény egyetlen hétvégén.
Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak

Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak 

Közös célért – 6 millió forint adomány gyűlt össze.
Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben

Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben 

Új nemzetközi imázsfilmmel pozicionálja újra Magyarországot a borvilág térképén a Magyar Bormarketing Ügynökség.
Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség

Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség 

Növelni kell a palackos borok exportját, amihez a magyar kormány minden segítséget megad, mondta a miniszter egy csütörtöki balatoni nyitóeseményen.
Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től

Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től 

A Bar Me Tender ingyenes bartenderképzés immár negyedik éve segíti a vendéglátós szakma új generációját.
Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk

Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk 

Többmilliárdos kárt okoznak évente Magyarországon a hamisított élelmiszerek és italok.
Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja

Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja 

Az Auchan Magyarország stratégiai partnerségre lép a Winelovers Wine Awards borversennyel.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.