Két új Frappuccino variáció a poharakba

A Frappuccino®, a nyár legkedveltebb hűsítő finomsága 2011.július 5-től két új változatban kapható a Starbucks üzleteiben. A kávézólánc így kedveskedik hűséges vásárlóinak kedvenc italuk, a személyre szabható frissítő, a Frappuccino® kimeríthetetlen palettájáról. A forró nyári napokon a Frappuccino® italokon kívül a kávézólánc vendégei két ízletes és hűsítő juice-szal is csillapíthatják szomjunkat, valamint megkóstolhatják a különleges tanzániai szemes kávét - írja a cég sajtóközleménye.

A személyre szabható Frappuccino® Amerika után idén nyáron hazánkat is meghódította. Az Extra Coffee Caramel Frappuccino®, a Soy Strawberries and Cream Frappuccino®, illetve a Mocha Light Frappuccino® május óta az egyik legkedveltebb ital a Starbucks üzleteiben. A Starbucks 40 éve arra törekszik, hogy maximálisan kielégítse vásárlóinak igényeit, így 2011.július 5-től még két finomabbnál finomabb változatban kínálja a jeges finomságot. Az Extra Coffee Java Chip Frappuccino® csokoládés sziruppal és csokoládé chips-szel ötvözött ellenállhatatlan finomság mellett, a Hazelnut Mocha Frappuccino® mogyoró és csokoládé sziruppal ízesített tejszínhabos csoda várja a kávézó vendégeit. „A Frappuccino® hihetetlen népszerűségre tett szert hazánkban, ezért is szerettünk volna még több újdonsággal kedveskedni vendégeinknek. Vásárlóink elégedettsége a legnagyobb elismerés számunkra, és bízunk abban, hogy legújabb nyári különlegességeink is elnyerik majd tetszésüket.” – nyilatkozta Szász Edit, a Starbucks területi vezetője. Mindkét kávékülönlegesség kihagyhatatlan, s tökéletes felfrissülést nyújt a forró nyári napok hőségében.

A személyre szabható Frappuccino® italok mellett a citromos, jeges zöld teából készült Lemon Green Blended Juice Drink, illetve az eper és citrom páratlan találkozásából születő Strawberry Lemon Blended Juice csábítja a Starbucks üzleteibe a hűsölni vágyókat. A Starbucks vendégei először kóstolhatják meg a fekete ribizli és citrusos aromával rendelkező tanzániai kávét, mely 1350 méter magasan, Észak-Tanzánia csodálatos tájain terem. (Sajtóközlemény)


Példátlan károk a hazai gyümölcsösökben

Példátlan károk a hazai gyümölcsösökben 

Idén luxuscikk lehet a cseresznye és az őszibarack is.
Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris

Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris 

A tranzakció értelmében a Culinaris Wholesale Kft. kereskedelmi tevékenységét teljes egészében a Chef Market Zrt. veszi át.
MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának

MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának 

Május 14-én tartották a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) éves Közgyűlését a pesti Vigadó épületében található VígVarjú étteremben.
A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem

A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem 

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a patinás Fővám téri Nagycsarnokban működő Fakanál étterem, amely a napokban ünnepelte 25 éves születésnapját.
Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját  

Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.
Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten 

Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.
A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.
Új Michelin-csillagos menü az égben

Új Michelin-csillagos menü az égben 

Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.
Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.