Két új Frappuccino variáció a poharakba

A Frappuccino®, a nyár legkedveltebb hűsítő finomsága 2011.július 5-től két új változatban kapható a Starbucks üzleteiben. A kávézólánc így kedveskedik hűséges vásárlóinak kedvenc italuk, a személyre szabható frissítő, a Frappuccino® kimeríthetetlen palettájáról. A forró nyári napokon a Frappuccino® italokon kívül a kávézólánc vendégei két ízletes és hűsítő juice-szal is csillapíthatják szomjunkat, valamint megkóstolhatják a különleges tanzániai szemes kávét - írja a cég sajtóközleménye.

A személyre szabható Frappuccino® Amerika után idén nyáron hazánkat is meghódította. Az Extra Coffee Caramel Frappuccino®, a Soy Strawberries and Cream Frappuccino®, illetve a Mocha Light Frappuccino® május óta az egyik legkedveltebb ital a Starbucks üzleteiben. A Starbucks 40 éve arra törekszik, hogy maximálisan kielégítse vásárlóinak igényeit, így 2011.július 5-től még két finomabbnál finomabb változatban kínálja a jeges finomságot. Az Extra Coffee Java Chip Frappuccino® csokoládés sziruppal és csokoládé chips-szel ötvözött ellenállhatatlan finomság mellett, a Hazelnut Mocha Frappuccino® mogyoró és csokoládé sziruppal ízesített tejszínhabos csoda várja a kávézó vendégeit. „A Frappuccino® hihetetlen népszerűségre tett szert hazánkban, ezért is szerettünk volna még több újdonsággal kedveskedni vendégeinknek. Vásárlóink elégedettsége a legnagyobb elismerés számunkra, és bízunk abban, hogy legújabb nyári különlegességeink is elnyerik majd tetszésüket.” – nyilatkozta Szász Edit, a Starbucks területi vezetője. Mindkét kávékülönlegesség kihagyhatatlan, s tökéletes felfrissülést nyújt a forró nyári napok hőségében.

A személyre szabható Frappuccino® italok mellett a citromos, jeges zöld teából készült Lemon Green Blended Juice Drink, illetve az eper és citrom páratlan találkozásából születő Strawberry Lemon Blended Juice csábítja a Starbucks üzleteibe a hűsölni vágyókat. A Starbucks vendégei először kóstolhatják meg a fekete ribizli és citrusos aromával rendelkező tanzániai kávét, mely 1350 méter magasan, Észak-Tanzánia csodálatos tájain terem. (Sajtóközlemény)


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.