Két új Frappuccino variáció a poharakba

A Frappuccino®, a nyár legkedveltebb hűsítő finomsága 2011.július 5-től két új változatban kapható a Starbucks üzleteiben. A kávézólánc így kedveskedik hűséges vásárlóinak kedvenc italuk, a személyre szabható frissítő, a Frappuccino® kimeríthetetlen palettájáról. A forró nyári napokon a Frappuccino® italokon kívül a kávézólánc vendégei két ízletes és hűsítő juice-szal is csillapíthatják szomjunkat, valamint megkóstolhatják a különleges tanzániai szemes kávét - írja a cég sajtóközleménye.

A személyre szabható Frappuccino® Amerika után idén nyáron hazánkat is meghódította. Az Extra Coffee Caramel Frappuccino®, a Soy Strawberries and Cream Frappuccino®, illetve a Mocha Light Frappuccino® május óta az egyik legkedveltebb ital a Starbucks üzleteiben. A Starbucks 40 éve arra törekszik, hogy maximálisan kielégítse vásárlóinak igényeit, így 2011.július 5-től még két finomabbnál finomabb változatban kínálja a jeges finomságot. Az Extra Coffee Java Chip Frappuccino® csokoládés sziruppal és csokoládé chips-szel ötvözött ellenállhatatlan finomság mellett, a Hazelnut Mocha Frappuccino® mogyoró és csokoládé sziruppal ízesített tejszínhabos csoda várja a kávézó vendégeit. „A Frappuccino® hihetetlen népszerűségre tett szert hazánkban, ezért is szerettünk volna még több újdonsággal kedveskedni vendégeinknek. Vásárlóink elégedettsége a legnagyobb elismerés számunkra, és bízunk abban, hogy legújabb nyári különlegességeink is elnyerik majd tetszésüket.” – nyilatkozta Szász Edit, a Starbucks területi vezetője. Mindkét kávékülönlegesség kihagyhatatlan, s tökéletes felfrissülést nyújt a forró nyári napok hőségében.

A személyre szabható Frappuccino® italok mellett a citromos, jeges zöld teából készült Lemon Green Blended Juice Drink, illetve az eper és citrom páratlan találkozásából születő Strawberry Lemon Blended Juice csábítja a Starbucks üzleteibe a hűsölni vágyókat. A Starbucks vendégei először kóstolhatják meg a fekete ribizli és citrusos aromával rendelkező tanzániai kávét, mely 1350 méter magasan, Észak-Tanzánia csodálatos tájain terem. (Sajtóközlemény)


Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.