Kettő az egyben: hazai kézműves márkák bemutatkozása brunch közben

A Kopaszi-öbölben található Zazie Bistro & Bar nem csupán gasztronómiai élményt nyújt vendégeinek, hanem teret biztosít hazai kézműves márkák számára.

A Brand Brunch elnevezésű sorozat keretében kiváló alkotók mutathatják be termékeiket, a vendégek pedig egy brunch mellett fedezhetik fel a hazai dizájn és kézművesség legjavát a Kopaszi-öbölben.

Az idei évben már négy hazai márka is bemutatkozott a kiállítók közül.

Új trend: Brand brunch
Új trend: Brand brunch
Fotó: Zazie Bistro & Bar

Kifinomult kézműves ékszerek

Január elején az AYPERI ékszermárka alkotója, Floransz mutatta be egyedi, elegáns és modern kiegészítőit. 

A természet ereje a szépségért

Január végén a Maskaolin mutatkozott be, amely nem csupán termékeivel, hanem azok alapanyagát adó hegy, a Mesélő Föld izgalmas programjaival is lenyűgözte a vendégeket. A por alapú arcmaszkok iránt nagy volt az érdeklődés, és sokan jelentkeztek a Geo-sétákra is, ahol az érdeklődők felfedezhették a bánya titkos járatait és az UV fényben színesen ragyogó kalcit-rétegeket.

Minimalista, fenntartható bőrápolás

Az ANITATOTH márka is megmutathatta magát a jógával egybekötött eseményen a minimalista bőrápolást népszerűsítették. 

Tudatos szépség a természet erejével

A Paris Leaf natúrkozmetikai márka a testet és lelket egyaránt feltöltő programok mellett mutathatta be termékeit. A tudatos életmódot támogató filozófiájuk könnyedén kapcsolódott a brunch energiájához, hiszen termékeik a tudomány és a természet harmóniáját képviselik, fenntartható megoldásokat kínálva a bőrproblémákra.

 


Tokaji koktélok győzelme a Magyarország Itala versenyen

Tokaji koktélok győzelme a Magyarország Itala versenyen 

A tokaji Minaro Hotel bármenedzsere két koktéllal aratott győzelmet a Magyarország Itala 2025 versenyen.
Rizsföldek Magyarországon – helyszíni beszámoló Szarvasról

Rizsföldek Magyarországon – helyszíni beszámoló Szarvasról 

Rizs a magyar alföldről, a Körösök völgyéből.
Kinek, mennyit, mikor? – hazai borravaló körkép

Kinek, mennyit, mikor? – hazai borravaló körkép  

Egy friss felmérésből kiderült, ahol van lehetőség digitális borravalóadásra, ott a vendégek szívesebben honorálják a színvonalas kiszolgálást.
Nem lesz idén akácméz?

Nem lesz idén akácméz? 

Rekordgyenge termés – drágulás és hiány várható.
Feszült hangulat a borászok körében: Wáberer  kijelentése kiverte a biztosítékot

Feszült hangulat a borászok körében: Wáberer kijelentése kiverte a biztosítékot 

A borásztársadalom nem nézi jó szemmel az alkoholmentességre buzdító kampányt – szerintük ezzel a hazai borkultúra hitelessége is sérül.
Időutazás a Folly Arborétumban

Időutazás a Folly Arborétumban 

A badacsonyörsi arborétum a nyári hónapokban is ideális úti cél.
Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista

Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista 

Június 16-án, hétfőn este rendezték a hazai gasztronómiai élet legrangosabb eseményét, a Dining Guide Év Étterme Gálát.
Hétvégén Somlói Borgála

Hétvégén Somlói Borgála 

Borkultúra, hagyomány és élmény egyetlen hétvégén.
Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak

Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak 

Közös célért – 6 millió forint adomány gyűlt össze.
Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben

Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben 

Új nemzetközi imázsfilmmel pozicionálja újra Magyarországot a borvilág térképén a Magyar Bormarketing Ügynökség.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.