ZAZIE BistroBar cikkek
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás
A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Pásztoróra Pásztor Erzsivel a Kopaszi-öbölben
Október 22-én, este 7 órakor Pásztor Erzsi színművésznővel avatja fel kulturális előadás sorozatát a Zazie Bistro & Bar.
Űzött őz és társai - a Zazie fúziós elemeket rejtő vacsorával bővítette kínálatát
Friss, laza és pimasz gasztronómia. Tavalyi nyitása óta ez jellemző a Bíró Dani vezette, Kopaszi-öböl partján nyitva lévő Zazie-ra.
Rangos nemzetközi építészeti díjat nyert a Zazie Bistro & Bar
A BigSEE ljubljanai nemzetközi design díj Winner kategóriájának nyertese lett az eddig csak délben nyitva tartó, mostantól azonban már esténként is vendégeit váró, BudaParton lévő topvendéglátóhely.
Kedvenc desszertjeink a legszebb kiadásban
Korábban írtunk már a ZAZIE „újragondolatlanul” merész, hamisítatlan magyar konyhájáról - de nem lehet szó nélkül elmenni Nagy Gergő szemet gyönyörködtető tányérdesszertjei mellett sem.
KiBírhatatlanul jó ételek a Kopaszi öböl partján
Akik ismerik és szeretik Bíró Lajos gasztronómiai stílusát és humorát, ismerős elemeket, szójátékokat találhatnak a ZAZIE étlapján – hogy csak a Grab’n Go kínálat Bíróbrod elnevezésű szendvicseit említsük.
Bíró Dániel vezetésével megnyílt a ZAZIE Bistro & Bar
A MOL Campus földszintjén nyílt meg Dél-Buda legújabb bisztrója, ami lezserül kifinomult, szemtelenül tudatos és garantáltan feldobja majd a környék lakóit, valamint a környéken dolgozó több mint 10.000 irodista életét.
Érkeznek a trónkövetelők
Két 30 év alatti séf felel Budapest legmagasabb épületének két legújabb konyhájáért.