Kettő az egyben: hazai kézműves márkák bemutatkozása brunch közben

A Kopaszi-öbölben található Zazie Bistro & Bar nem csupán gasztronómiai élményt nyújt vendégeinek, hanem teret biztosít hazai kézműves márkák számára.

A Brand Brunch elnevezésű sorozat keretében kiváló alkotók mutathatják be termékeiket, a vendégek pedig egy brunch mellett fedezhetik fel a hazai dizájn és kézművesség legjavát a Kopaszi-öbölben.

Az idei évben már négy hazai márka is bemutatkozott a kiállítók közül.

Új trend: Brand brunch
Új trend: Brand brunch
Fotó: Zazie Bistro & Bar

Kifinomult kézműves ékszerek

Január elején az AYPERI ékszermárka alkotója, Floransz mutatta be egyedi, elegáns és modern kiegészítőit. 

A természet ereje a szépségért

Január végén a Maskaolin mutatkozott be, amely nem csupán termékeivel, hanem azok alapanyagát adó hegy, a Mesélő Föld izgalmas programjaival is lenyűgözte a vendégeket. A por alapú arcmaszkok iránt nagy volt az érdeklődés, és sokan jelentkeztek a Geo-sétákra is, ahol az érdeklődők felfedezhették a bánya titkos járatait és az UV fényben színesen ragyogó kalcit-rétegeket.

Minimalista, fenntartható bőrápolás

Az ANITATOTH márka is megmutathatta magát a jógával egybekötött eseményen a minimalista bőrápolást népszerűsítették. 

Tudatos szépség a természet erejével

A Paris Leaf natúrkozmetikai márka a testet és lelket egyaránt feltöltő programok mellett mutathatta be termékeit. A tudatos életmódot támogató filozófiájuk könnyedén kapcsolódott a brunch energiájához, hiszen termékeik a tudomány és a természet harmóniáját képviselik, fenntartható megoldásokat kínálva a bőrproblémákra.

 


Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.
Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program 

Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.
A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól 

Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.
Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában

Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában 

A gasztronómiai és kulturális piac felfedte első négy éttermét.
Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait

Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait 

Kihirdették 2025. évi Országos Borverseny győzteseit.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.
Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról

Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról 

A kutatás rámutatott, hogy a rendszeresség hatással van az elfogyasztott adagokra.
Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson

Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson 

A legjobb európai borturisztikai könyv díját nyerte el a TokajGuide ötödik kiadása a gasztronómiai kiadványok világversenyén, a Gourmand International Awardson.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.