Kifli.hu: gyerekkórháznak dedikált CSR-akció

Még lehet csatlakozni a Kifli.hu jótékony kezdeményezéséhez, amellyel az online szupermarket a céges rendelésekből a Bethesda Gyermekkórházat támogatja. 

A Kifli.hu hosszú távú karitatív programot hirdetett, amellyel a karácsonyi időszakon túl is kívánja támogatni a Bethesda Gyermekkórházat. Olyan partner vállalkozásokat keresnek, amiknek dolgozói szívesen vesznek részt a kórház támogatásában. A céges emaillel regisztrált vásárlók Kiflis rendelései után az online szupermarket 200 Ft-al támogatja a kórházat, az összegyűjtött összeget pedig havonta juttatják el hozzájuk.

“Ez a program nagyon közel áll a szívemhez. Míg az irodaházak munkatársai egy ilyen kritikus helyzetben otthonról, kényelmesen és biztonságban jutnak hozzá az alapvető élelmiszerekhez, addig rendeléseikkel párhuzamosan egy jó célt is támogatnak. A Bethesda Gyermekkórház örömmel fogadta a megkeresésünket, biztos vagyok benne, hogy jó helyre kerül az adomány.”, fogalmazott Zvara Tímea, a Kifli.hu projektmenedzsere.

Kik csatlakoztak már?

A kezdeményezés már olyan nemzetközi nagyvállalatokat tudhat maga mögött, mint a Nestlé, a Purina, a Nespresso vagy a Barion. Természetesen a csatlakozásnak nem feltétele a cég mérete, sőt, az online élelmiszerkereskedő ebben az esetben is kifejezetten örömmel veszi, ha hazai kis- és nagyvállalkozókat fogadhat partneréül.

Hogyan működik?

Dolgozóként semmilyen adminisztrációra vagy adatbázisra nincs szükség, mindösszesen a céges e-mail címmel kell bejelentkezni a vásárlás megkezdésekor. A vásárlás összegétől függetlenül minden vásárlásból 200 Ft-ot a kórháznak tesznek félre. Ezen felül 10.000 Ft feletti vásárlás esetén 500, 15.000 Ft feletti vásárlás esetén 1000, 20.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig 1500 kredit kerül jóváírásra a megrendelő fiókjában, amely már a következő rendelés alkalmával felhasználható. A Kifli.hu minden hónap végén összesítőt küld arról a regisztrált vállalkozásoknak, mennyi pénz gyűlt össze a kórház részére.

 

Forrás: Kifli.hu


Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek

Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek 

Hajnali 1-ig nyitva tarthatnak a pubok a brit győzelem 80. évfordulóján.
Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon

Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon 

Tízéves az egerszalóki St. Andrea Szőlőbirtok értékeit továbbgondoló, 2015-ben az Eiffel Palace épületében megnyitott St. Andrea Restaurant.
A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.