Kifli.hu: gyerekkórháznak dedikált CSR-akció

Még lehet csatlakozni a Kifli.hu jótékony kezdeményezéséhez, amellyel az online szupermarket a céges rendelésekből a Bethesda Gyermekkórházat támogatja. 

A Kifli.hu hosszú távú karitatív programot hirdetett, amellyel a karácsonyi időszakon túl is kívánja támogatni a Bethesda Gyermekkórházat. Olyan partner vállalkozásokat keresnek, amiknek dolgozói szívesen vesznek részt a kórház támogatásában. A céges emaillel regisztrált vásárlók Kiflis rendelései után az online szupermarket 200 Ft-al támogatja a kórházat, az összegyűjtött összeget pedig havonta juttatják el hozzájuk.

“Ez a program nagyon közel áll a szívemhez. Míg az irodaházak munkatársai egy ilyen kritikus helyzetben otthonról, kényelmesen és biztonságban jutnak hozzá az alapvető élelmiszerekhez, addig rendeléseikkel párhuzamosan egy jó célt is támogatnak. A Bethesda Gyermekkórház örömmel fogadta a megkeresésünket, biztos vagyok benne, hogy jó helyre kerül az adomány.”, fogalmazott Zvara Tímea, a Kifli.hu projektmenedzsere.

Kik csatlakoztak már?

A kezdeményezés már olyan nemzetközi nagyvállalatokat tudhat maga mögött, mint a Nestlé, a Purina, a Nespresso vagy a Barion. Természetesen a csatlakozásnak nem feltétele a cég mérete, sőt, az online élelmiszerkereskedő ebben az esetben is kifejezetten örömmel veszi, ha hazai kis- és nagyvállalkozókat fogadhat partneréül.

Hogyan működik?

Dolgozóként semmilyen adminisztrációra vagy adatbázisra nincs szükség, mindösszesen a céges e-mail címmel kell bejelentkezni a vásárlás megkezdésekor. A vásárlás összegétől függetlenül minden vásárlásból 200 Ft-ot a kórháznak tesznek félre. Ezen felül 10.000 Ft feletti vásárlás esetén 500, 15.000 Ft feletti vásárlás esetén 1000, 20.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig 1500 kredit kerül jóváírásra a megrendelő fiókjában, amely már a következő rendelés alkalmával felhasználható. A Kifli.hu minden hónap végén összesítőt küld arról a regisztrált vállalkozásoknak, mennyi pénz gyűlt össze a kórház részére.

 

Forrás: Kifli.hu


Ezeket a strandételeket mindenképp meg kell kóstolni!

Ezeket a strandételeket mindenképp meg kell kóstolni! 

40 különleges balatoni ételt kóstolt körbe a Balatoni Kör szakmai előzsűrije, és választotta ki azt a tíz nevezőt, akik bekerültek az Év strandétele verseny döntőjébe.
Tevetej-nagyhatalom lennénk?

Tevetej-nagyhatalom lennénk? 

Ugyanis a magyarországi tevetej feldolgozását tanulmányozás céljából a távoli Csádból egy komplett delegáció érkezett hazánkba.
Ludányi József: Ezt csak szerelemből lehet csinálni

Ludányi József: Ezt csak szerelemből lehet csinálni 

A Mátra gyönyörű bortermelő vidékén található Ludányi Pincészet tulajdonosával, Ludányi Józseffel beszélgettünk a borászat történetéről és persze borokról.
Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?

Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat? 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) már várja a jelöléseket.
A hely, ahol a „slow food” kifejezést komolyan veszik

A hely, ahol a „slow food” kifejezést komolyan veszik 

2024-ben a Dining Guide Év Fenntartható Étterme a Natura Hill Zebegény.
Íme, Európa legszebb szőlőbirtoka

Íme, Európa legszebb szőlőbirtoka 

Egy tanulmány több mint húszezer Google véleményt vizsgált meg, hogy felmérje, mely borászatok találhatók a legfestőibb helyeken.
MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma

MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) minden évben közzéteszi statisztikai helyzetjelentését a vendéglátásról, így tettek 2023-mal kapcsolatban is.
A Top 10  legmenőbb koktélbár

A Top 10 legmenőbb koktélbár 

Mutatjuk az ország legmenőbb koktélbárjait!
Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot

Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot 

Extra hűtési megoldásokra van szükség, hogy az élelmiszerek a megfelelő hőmérsékleten érkezzenek meg a kiszolgáló egységekbe.
A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre

A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre 

Készül az első, balatoni településről elnevezett sör, amely Zamárdiban, a Balaton Beer Weekenden debütál.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.