Kifli.hu: gyerekkórháznak dedikált CSR-akció

Még lehet csatlakozni a Kifli.hu jótékony kezdeményezéséhez, amellyel az online szupermarket a céges rendelésekből a Bethesda Gyermekkórházat támogatja. 

A Kifli.hu hosszú távú karitatív programot hirdetett, amellyel a karácsonyi időszakon túl is kívánja támogatni a Bethesda Gyermekkórházat. Olyan partner vállalkozásokat keresnek, amiknek dolgozói szívesen vesznek részt a kórház támogatásában. A céges emaillel regisztrált vásárlók Kiflis rendelései után az online szupermarket 200 Ft-al támogatja a kórházat, az összegyűjtött összeget pedig havonta juttatják el hozzájuk.

“Ez a program nagyon közel áll a szívemhez. Míg az irodaházak munkatársai egy ilyen kritikus helyzetben otthonról, kényelmesen és biztonságban jutnak hozzá az alapvető élelmiszerekhez, addig rendeléseikkel párhuzamosan egy jó célt is támogatnak. A Bethesda Gyermekkórház örömmel fogadta a megkeresésünket, biztos vagyok benne, hogy jó helyre kerül az adomány.”, fogalmazott Zvara Tímea, a Kifli.hu projektmenedzsere.

Kik csatlakoztak már?

A kezdeményezés már olyan nemzetközi nagyvállalatokat tudhat maga mögött, mint a Nestlé, a Purina, a Nespresso vagy a Barion. Természetesen a csatlakozásnak nem feltétele a cég mérete, sőt, az online élelmiszerkereskedő ebben az esetben is kifejezetten örömmel veszi, ha hazai kis- és nagyvállalkozókat fogadhat partneréül.

Hogyan működik?

Dolgozóként semmilyen adminisztrációra vagy adatbázisra nincs szükség, mindösszesen a céges e-mail címmel kell bejelentkezni a vásárlás megkezdésekor. A vásárlás összegétől függetlenül minden vásárlásból 200 Ft-ot a kórháznak tesznek félre. Ezen felül 10.000 Ft feletti vásárlás esetén 500, 15.000 Ft feletti vásárlás esetén 1000, 20.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig 1500 kredit kerül jóváírásra a megrendelő fiókjában, amely már a következő rendelés alkalmával felhasználható. A Kifli.hu minden hónap végén összesítőt küld arról a regisztrált vállalkozásoknak, mennyi pénz gyűlt össze a kórház részére.

 

Forrás: Kifli.hu


Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál

Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál 

Megnyílt a Varjúvár étterem a Várkert Bazárban.
SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron

SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron 

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), a nívós vidéki gasztronómiát képviselők szövetsége a Rosinante Fogadóba készül április 5-én.
Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból

Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból 

A vásárcsarnok állapota az elmúlt évtizedek során folyamatosan romlott.
Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról

Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról 

Ezzel a bővülés dinamikája visszatért a 2021-ben és 2022-ben mért 3 százalék körüli mértékhez.
Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést

Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést 

Vége a helyben sütésnek – a Főpolgármesteri Hivatal döntése szerint.
A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe?

A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe? 

Pedig ideje lenne, mert a tej egy ideje fontos szerepet játszik a kólagyártó cég életében.
Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese

Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese 

Több mint 2400 minta versenyzett a XV. Quintessence pálinka- és párlatversenyen.
Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte

Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte 

Több mint 35 millió forintos bírságot szabtak ki az ételrendelési portál üzemeltetőjére.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.
Tojásválság az USA-ban

Tojásválság az USA-ban 

Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériumának adatai alapján a tojás ára soha nem látott magasságokba emelkedett az elmúlt hónapokban.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.