Kiszállt a Beszálló

A pesti Madách tér egyik legjobb street food helye, a Beszálló, alig egy évet élt meg: március 1-vel bezárt, adta hírül a tulajdonos, Huszár Krisztián, Facebook oldalukon.

Ezt írták a bezárásról a közösségi oldalon: "Óriási sajnálattal kell közölnünk, hogy a Beszálló ebben a formában és helyen, március 1-től már nem üzemel. Nagyon köszönjük, hogy rendszeresen jártatok hozzánk, hogy értékeltétek azt a gondoskodást és szeretetet ami az ételeinket inspirálta. Nagyon hiányozni fogtok nekünk! Azt viszont megígérjük, hogy amint találunk egy megfelelőbb és nagyobb helyet, mindenképpen szétkürtöljük a világban, hogy újra itt vagyunk! Ezen a héten még kedden és szerdán van lehetőségetek nálunk ebédelni, vacsorázni és búcsúzkodni. Mégegyszer nagyon köszönjük, egy élmény volt. Béke. - Beszálló"

A világbéke mellé még azért megjegyeznénk, időközben Budán megnyílt Huszár Krisztián vezetésével egy másik, szintén csúcsszuper hely, a Fáma (amelyet szinte megnyitásának pillanatában már a hazai legjobb Top 10 étterem közé sorolt a napokban megjelent Dining Guide, és 91 ponttal jutalmazott az elérhető 100-ból), így Krisztián konyhai művészete, kreativitása nem vész el, csupán átköltözött a Duna egyik feléről a másikra, és nyilván egy fenékkel két lovat tökéletesen nem tudott megülni - és volt olyan bölcs, hogy ezt belátta.

Forrás: Facebook / Dining Guide / Vendég


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.