Kreatív játékkal teszi igazgalmassá a gint a St. Andrea Wine&Skybar

A világ legizgalmasabb gin-tonik variációit lehet végigkóstolni a St. Andrea Wine & Skybar: a The Gin Journey paklijával. 

„Az idei nyár egyértelmű kedvence a gin-tonik, mi pedig szerettük volna rendhagyó formában megmutatni, hogy a bárpultunkban található gazdag gin-választék a megfelelő tonikokkal végtelen kombinációban kóstolható” – mondja Berényi Oszvald üzletvezető.

Veres Péter bartender és csapata most a világ 12 izgalmas ginje mellé ajánl tonikokat, az ajánlatot pedig egy olyan kártyajátékként kínálják a vendégeknek, amely akár egész estés szórakozást jelenthet.

A 12 ital az ajánlatban egy kártyapakliként kérhető, melynek lapjain érdekességeket olvashatunk a Japánból, Olaszországból, Franciaországból vagy éppen magyar közönségkedvencekből álló ginekről – a magyar és angol nyelven elérhető kártya mesél az ízvilágról, fűszerezésről, de az elkészítés módjáról is. A skybarba érkező társaságok akár egyszerre is kikérhetik a tizenkét típust, melyeknek megjelenéséből is kikövetkeztethető az ízvilág és a gin származási helye.

A paklihoz egy világtérkép is jár három javasolt tematikus útvonallal, de bízhatjuk magunkat pusztán a szerencsére is és húzhatunk a pakliból.

A játék a skybar kreatív gin-paklijával augusztus közepén debütált és a bárpultban, a belső étteremrészben és a két, Bazilikára és a Gellért-hegyre néző panorámateraszon is játszható.

A térképből hamarosan egy másik verzió is elérhető lesz: a skybar csapata szeptembertől a névadó borászat, a St. Andrea Szőlőbirtok legszebb tételeivel hív majd dűlősétára minket, természetesen borokkal a poharunkban.

Ahogy Lizsicsár Miklós, a St. Andrea Budapest menedzsere fogalmaz: „Egy dolog biztos: ebben a városban mi vesszük a legkomolyabban a komolytalanságot. A bárunk ezzel a játékkal vendégeinknek pont azokat a lapokat osztja, amit mi az életben magunk is húzni szeretnénk: jókedvet, frissességet és nagy társasági életet, izgalmas italokkal kombinálva.”

 


Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel

Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel 

Három magyar résztvevő a mikulovi Nemzetközi Borturizmus Konferencián.
Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére

Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére 

Az Etyeki Pezsgő hivatalosan eredetvédett státuszt kapott.
Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban

Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban 

Hagyományteremtő„Balaton Expo”-n jelent meg a régió kínálata a Balaton asztalán.
Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek

Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek 

Új névvel és telephelyen, kibővített termékportfólióval és nemzetközi terjeszkedéssel folytatja működését Magyarország vezető újrahasználati rendszere, a Cup Revolution.
Felvásárolták az albán Spar-hálózatot

Felvásárolták az albán Spar-hálózatot 

Koszovó legnagyobb kiskereskedelmi hálózata, a Viva Fresh Store felvásárolta a Spar Albánia üzleteit a helyi Balfin befektetési csoporttól.
Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben

Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben 

Ki mondta, hogy a balatonfüredi borvidék kizárólag fehérborok készítéséhez kiváló terület?
Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás

Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás 

Az első tünetek kedden jelentkeztek a Levél településen található, 3000 egyedet számláló szarvasmarha-állományban.
Jön egy stílusos villásreggeli

Jön egy stílusos villásreggeli 

Stílusos Vidéki Villásreggeli Fesztivál és majális- egy igazán ragyogó program a gasztronómia és az utazás szerelmeseinek.
Megújult étlappal vár az etyeki birtok

Megújult étlappal vár az etyeki birtok 

Defend Márk séf és csapata tálalásában mutatják be a friss ötletekre és szezonális alapanyagokra épülő megújult étlapot.
Zenés-táncos estek a Gundelben

Zenés-táncos estek a Gundelben 

Hagyományélesztés modern köntösben: áprilistól zenés-táncos estek a Gundelben.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.