Kreatív játékkal teszi igazgalmassá a gint a St. Andrea Wine&Skybar

A világ legizgalmasabb gin-tonik variációit lehet végigkóstolni a St. Andrea Wine & Skybar: a The Gin Journey paklijával. 

„Az idei nyár egyértelmű kedvence a gin-tonik, mi pedig szerettük volna rendhagyó formában megmutatni, hogy a bárpultunkban található gazdag gin-választék a megfelelő tonikokkal végtelen kombinációban kóstolható” – mondja Berényi Oszvald üzletvezető.

Veres Péter bartender és csapata most a világ 12 izgalmas ginje mellé ajánl tonikokat, az ajánlatot pedig egy olyan kártyajátékként kínálják a vendégeknek, amely akár egész estés szórakozást jelenthet.

A 12 ital az ajánlatban egy kártyapakliként kérhető, melynek lapjain érdekességeket olvashatunk a Japánból, Olaszországból, Franciaországból vagy éppen magyar közönségkedvencekből álló ginekről – a magyar és angol nyelven elérhető kártya mesél az ízvilágról, fűszerezésről, de az elkészítés módjáról is. A skybarba érkező társaságok akár egyszerre is kikérhetik a tizenkét típust, melyeknek megjelenéséből is kikövetkeztethető az ízvilág és a gin származási helye.

A paklihoz egy világtérkép is jár három javasolt tematikus útvonallal, de bízhatjuk magunkat pusztán a szerencsére is és húzhatunk a pakliból.

A játék a skybar kreatív gin-paklijával augusztus közepén debütált és a bárpultban, a belső étteremrészben és a két, Bazilikára és a Gellért-hegyre néző panorámateraszon is játszható.

A térképből hamarosan egy másik verzió is elérhető lesz: a skybar csapata szeptembertől a névadó borászat, a St. Andrea Szőlőbirtok legszebb tételeivel hív majd dűlősétára minket, természetesen borokkal a poharunkban.

Ahogy Lizsicsár Miklós, a St. Andrea Budapest menedzsere fogalmaz: „Egy dolog biztos: ebben a városban mi vesszük a legkomolyabban a komolytalanságot. A bárunk ezzel a játékkal vendégeinknek pont azokat a lapokat osztja, amit mi az életben magunk is húzni szeretnénk: jókedvet, frissességet és nagy társasági életet, izgalmas italokkal kombinálva.”

 


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.