Kreatív játékkal teszi igazgalmassá a gint a St. Andrea Wine&Skybar

A világ legizgalmasabb gin-tonik variációit lehet végigkóstolni a St. Andrea Wine & Skybar: a The Gin Journey paklijával. 

„Az idei nyár egyértelmű kedvence a gin-tonik, mi pedig szerettük volna rendhagyó formában megmutatni, hogy a bárpultunkban található gazdag gin-választék a megfelelő tonikokkal végtelen kombinációban kóstolható” – mondja Berényi Oszvald üzletvezető.

Veres Péter bartender és csapata most a világ 12 izgalmas ginje mellé ajánl tonikokat, az ajánlatot pedig egy olyan kártyajátékként kínálják a vendégeknek, amely akár egész estés szórakozást jelenthet.

A 12 ital az ajánlatban egy kártyapakliként kérhető, melynek lapjain érdekességeket olvashatunk a Japánból, Olaszországból, Franciaországból vagy éppen magyar közönségkedvencekből álló ginekről – a magyar és angol nyelven elérhető kártya mesél az ízvilágról, fűszerezésről, de az elkészítés módjáról is. A skybarba érkező társaságok akár egyszerre is kikérhetik a tizenkét típust, melyeknek megjelenéséből is kikövetkeztethető az ízvilág és a gin származási helye.

A paklihoz egy világtérkép is jár három javasolt tematikus útvonallal, de bízhatjuk magunkat pusztán a szerencsére is és húzhatunk a pakliból.

A játék a skybar kreatív gin-paklijával augusztus közepén debütált és a bárpultban, a belső étteremrészben és a két, Bazilikára és a Gellért-hegyre néző panorámateraszon is játszható.

A térképből hamarosan egy másik verzió is elérhető lesz: a skybar csapata szeptembertől a névadó borászat, a St. Andrea Szőlőbirtok legszebb tételeivel hív majd dűlősétára minket, természetesen borokkal a poharunkban.

Ahogy Lizsicsár Miklós, a St. Andrea Budapest menedzsere fogalmaz: „Egy dolog biztos: ebben a városban mi vesszük a legkomolyabban a komolytalanságot. A bárunk ezzel a játékkal vendégeinknek pont azokat a lapokat osztja, amit mi az életben magunk is húzni szeretnénk: jókedvet, frissességet és nagy társasági életet, izgalmas italokkal kombinálva.”

 


Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.
Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme

Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme 

Május végén nyitja meg kapuit Alsóörsön az Y by Rácz Jenő étterem, amely a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő vezetésével várja a vendégeket.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.