Live Melodies – Az ősz hangjai

Egyedülálló zenei élménysorozat és gasztronómiai különlegességek a borongós őszi estékre - különleges eseménysorozat egyesíti az ízletes ételek és a lenyűgöző zenei előadások varázsát a Michelin-ajánlott Avalon Ristorante étteremben.

A miskolctapolcai autentikus olasz étterem által gondosan kiválogatott hazai tehetségek minden péntek, szombat és hétfő este varázslatos dallamokkal töltik meg a teret, hogy felejthetetlen élményt nyújtsanak a Bükkbe látogatóknak.

A koncertek repertoárja változatos stílusokat ölel fel, így mindenki megtalálhatja azt a műfajt, melyhez leginkább vonzódik. A klasszikus hangszerektől a jazzig, a népzenétől a könnyed popig - a Live Melodies garantáltan lenyűgözi és elvarázsolja a zene szerelmeseit. Mujahid Zoltán, Popper Péter, Gájer Bálint, Singh Viki, Kollányi Zsuzsi, Éliás Gyula Junior, Kósa Rudolf és még sokan mások állnak majd színpadra.

A különböző zenei műfajok és a speciálisan tervezett gourmet fogások összhangja nem csak egy egyszerű vacsorát vagy koncertet jelent, hanem olyan érzéki kalandot, mely szellemi és érzelmi dimenziókban egyaránt összekapcsol minden résztvevőt. A koncertekhez hangolt gasztronómiai utazást Szepesi Gábor corporate chef és Gönczi Tamás executive chef álmodták meg.

Szepesi Gábor már a kezdetek óta meghatározó szerepet játszik az étterem identitásának kialakításában, Gönczi Tamás pedig hosszas külföldön való tapasztalatszerzés után hozta haza kiemelkedő szakmai tudását szülővárosába. Autentikus olasz fogásaival és a nemzetközi konyha népszerű fogásainak újragondolásával méltán nyerte el a Michelin-ajánlást az elmúlt évben.

Forrás: Avalon / Turizmus Online


Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel

Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel 

Három magyar résztvevő a mikulovi Nemzetközi Borturizmus Konferencián.
Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére

Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére 

Az Etyeki Pezsgő hivatalosan eredetvédett státuszt kapott.
Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban

Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban 

Hagyományteremtő„Balaton Expo”-n jelent meg a régió kínálata a Balaton asztalán.
Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek

Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek 

Új névvel és telephelyen, kibővített termékportfólióval és nemzetközi terjeszkedéssel folytatja működését Magyarország vezető újrahasználati rendszere, a Cup Revolution.
Felvásárolták az albán Spar-hálózatot

Felvásárolták az albán Spar-hálózatot 

Koszovó legnagyobb kiskereskedelmi hálózata, a Viva Fresh Store felvásárolta a Spar Albánia üzleteit a helyi Balfin befektetési csoporttól.
Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben

Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben 

Ki mondta, hogy a balatonfüredi borvidék kizárólag fehérborok készítéséhez kiváló terület?
Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás

Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás 

Az első tünetek kedden jelentkeztek a Levél településen található, 3000 egyedet számláló szarvasmarha-állományban.
Jön egy stílusos villásreggeli

Jön egy stílusos villásreggeli 

Stílusos Vidéki Villásreggeli Fesztivál és majális- egy igazán ragyogó program a gasztronómia és az utazás szerelmeseinek.
Megújult étlappal vár az etyeki birtok

Megújult étlappal vár az etyeki birtok 

Defend Márk séf és csapata tálalásában mutatják be a friss ötletekre és szezonális alapanyagokra épülő megújult étlapot.
Zenés-táncos estek a Gundelben

Zenés-táncos estek a Gundelben 

Hagyományélesztés modern köntösben: áprilistól zenés-táncos estek a Gundelben.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.