Live Melodies – Az ősz hangjai

Egyedülálló zenei élménysorozat és gasztronómiai különlegességek a borongós őszi estékre - különleges eseménysorozat egyesíti az ízletes ételek és a lenyűgöző zenei előadások varázsát a Michelin-ajánlott Avalon Ristorante étteremben.

A miskolctapolcai autentikus olasz étterem által gondosan kiválogatott hazai tehetségek minden péntek, szombat és hétfő este varázslatos dallamokkal töltik meg a teret, hogy felejthetetlen élményt nyújtsanak a Bükkbe látogatóknak.

A koncertek repertoárja változatos stílusokat ölel fel, így mindenki megtalálhatja azt a műfajt, melyhez leginkább vonzódik. A klasszikus hangszerektől a jazzig, a népzenétől a könnyed popig - a Live Melodies garantáltan lenyűgözi és elvarázsolja a zene szerelmeseit. Mujahid Zoltán, Popper Péter, Gájer Bálint, Singh Viki, Kollányi Zsuzsi, Éliás Gyula Junior, Kósa Rudolf és még sokan mások állnak majd színpadra.

A különböző zenei műfajok és a speciálisan tervezett gourmet fogások összhangja nem csak egy egyszerű vacsorát vagy koncertet jelent, hanem olyan érzéki kalandot, mely szellemi és érzelmi dimenziókban egyaránt összekapcsol minden résztvevőt. A koncertekhez hangolt gasztronómiai utazást Szepesi Gábor corporate chef és Gönczi Tamás executive chef álmodták meg.

Szepesi Gábor már a kezdetek óta meghatározó szerepet játszik az étterem identitásának kialakításában, Gönczi Tamás pedig hosszas külföldön való tapasztalatszerzés után hozta haza kiemelkedő szakmai tudását szülővárosába. Autentikus olasz fogásaival és a nemzetközi konyha népszerű fogásainak újragondolásával méltán nyerte el a Michelin-ajánlást az elmúlt évben.

Forrás: Avalon / Turizmus Online


Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

Kannabiszt találtak bennük.
Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.
Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben

Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben 

A Török Konyha Hetének ünnepe , amikor a kultúra egy este alkalmával a tányérra kerül.
 Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken

Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken 

Június 7-én és 8-án harmincegyedik alkalommal nyitja meg kapuit a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék.
Gasztrohétvége Cserkeszőlőn

Gasztrohétvége Cserkeszőlőn 

A kunsági település ad otthont egy új gasztro-kulturális fesztiválnak. 
Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban

Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban 

Az év legnagyobb kéknyelű kóstolója Badacsonyban.
Hamburger – mindenek felett?

Hamburger – mindenek felett? 

Felmérés a hazai fogyasztói szokásokról.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.