A retroburgerben az ízletes csalamádé, a hagymás fűszeres sült hús, a friss hagyma, és a mustár hozzák vissza a gyerekkor ízeit. Nem csak a Balaton parton falatozhatnak a vendégek a hazai vízparti nyaralások elengedhetetlen kellékéből, a lángosból, hanem a McDonald's bármely étteremében is. A csirkehús kedvelőinek szerettek volna kedvezni a Vasalt csirkeszendvicsnek, így a finom fűszeres zsömlébe töltött grillezett csirkemell szelet mellé zöldpaprikát, kígyóuborkát, fokhagymás tejfölös szószt, egy lehelletnyi Erős Pista és Édes Anna által ihletett pikáns szószt is tettek, némi baconnel, sajttal és salátával.
Magyar gyomorba magyar burger - Erős Pistával
A régi időket idéző csalamádés retroburgerrel, lángossal és vasalt csirkeszendviccsel csalogatja a vendégeit a McDonald’s idén tavasszal.
![Búcsú az ismert konyhai tárolóedényektől](https://turizmusonline.hu/i/7/7/5/f/5/b/8/4/3/9/d/f/b/9/a/a/7/1/0/c/nincs-cim_md.jpg)
Búcsú az ismert konyhai tárolóedényektől
Immár hivatalosan is bejelentették: végleg eltűnik Magyarországról a Tupperware – az az amerikai cég, amelynek neve egybeforrt a konyhai műanyag tárolódobozokkal.
![Lehúzza a rolót a borsodiak egyik kedvenc étterme](https://turizmusonline.hu/i/d/9/a/8/5/c/c/2/d/5/a/d/0/f/8/5/e/b/5/9/nincs-cim_md.jpg)
Lehúzza a rolót a borsodiak egyik kedvenc étterme
A kazincbarcikai Borsod Burger étterem másfél évnyi működés után bezárja kapuit.
![Briósokat készít rászorulóknak egy fiatal miskolci pék](https://turizmusonline.hu/i/4/7/4/e/d/d/a/0/6/4/3/1/9/c/c/e/0/0/e/a/nincs-cim_md.jpg)
Briósokat készít rászorulóknak egy fiatal miskolci pék
A fiatal pék célja, hogy friss péksüteményeivel segítse a helyi közösséget, különösen azokat, akik nehéz anyagi körülmények között élnek.
![NGM: decemberben a magyar lakosság inkább külföldön vásárolt, mintsem itthon](https://turizmusonline.hu/i/a/e/1/7/2/d/5/f/4/8/e/d/1/7/a/3/e/4/b/9/nincs-cim_md.jpg)
NGM: decemberben a magyar lakosság inkább külföldön vásárolt, mintsem itthon
A Központi Statisztikai Hivatal adatai alapján a kiskereskedelmi forgalom 2024-ben a megelőző évhez viszonyítva összességében 2,6 százalékkal növekedett.
![Guinness-rekord: megsütötték Magyarország legtöbb szeletből álló Dobostortáját](https://turizmusonline.hu/i/9/f/9/8/2/d/f/5/7/b/c/c/5/9/d/f/5/a/2/2/nincs-cim_md.jpg)
Guinness-rekord: megsütötték Magyarország legtöbb szeletből álló Dobostortáját
A kísérletre Dobos C. József cukrász halálának 100. évfordulójának tiszteletére került sor.
![Nápolyi pizza a pesti Michelin-ajánlott olasz étteremtől](https://turizmusonline.hu/i/2/6/6/0/b/4/3/c/6/3/0/9/4/1/c/1/2/0/9/1/nincs-cim_md.jpeg)
Nápolyi pizza a pesti Michelin-ajánlott olasz étteremtől
Közös pizzázással támogatja a Virtuózok fiatal tehetségeit az Alelí Budapest étterem.
![Végéhez közeledik a koreai influenszer budapesti gasztrotúrája](https://turizmusonline.hu/i/4/3/0/0/9/c/a/c/a/5/a/d/9/e/4/e/3/0/8/0/nincs-cim_md.png)
Végéhez közeledik a koreai influenszer budapesti gasztrotúrája
A fináléban hat darab lángost fogyasztott el a korai mokpang influenszer.
![Letisztult designnal Burger King-nyitás az Omszki-tónál](https://turizmusonline.hu/i/a/c/6/5/2/8/4/0/5/2/5/0/0/a/f/0/b/c/0/4/nincs-cim_md.jpeg)
Letisztult designnal Burger King-nyitás az Omszki-tónál
Budakalászon nyitotta meg 59. magyarországi egységét a gyorsétteremlánc.
![Zöld lámpa a szupermarketlánc első bolti kocsmájának](https://turizmusonline.hu/i/4/d/0/4/9/7/f/6/3/4/1/3/a/6/b/a/e/d/6/c/nincs-cim_md.jpeg)
Zöld lámpa a szupermarketlánc első bolti kocsmájának
A tervek szerint a kocsma a dundonaldi üzletben kap helyet, amely a Lidl reményei szerint új vásárlókat vonz majd az üzletbe.
![Michelin-ajánlás Szatmár-Bereg egyik éttermének](https://turizmusonline.hu/i/5/8/a/8/6/5/a/b/e/2/d/f/c/a/d/f/e/4/1/e/nincs-cim_md.jpg)
Michelin-ajánlás Szatmár-Bereg egyik éttermének
A két ikonikus piros tábla mellett a harmadik is ott „tündököl” a Stílusos Vidéki Éttermiségivel (SVÉT-tel) együtt.
Interjú
![Nagybor vagy semmi](https://turizmusonline.hu/i/7/d/c/8/2/5/2/9/8/0/0/a/5/0/4/e/7/9/6/6/nincs-cim_md.jpg)
Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
![Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk](https://turizmusonline.hu/i/1/6/0/e/f/6/7/d/c/0/f/3/2/3/f/e/3/d/1/7/nincs-cim_md.jpg)
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
![Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban](https://turizmusonline.hu/i/5/d/4/9/9/4/1/3/f/3/f/f/4/7/6/d/3/b/6/2/lisa-sigl_md.jpeg)
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.